שאלה של אופי

GAUDI2

New member
שאלה של אופי

האם הכלב שלך דומה לך ? (ולמי שייש יותר מכלב אחד האם זה מעיד על פיצול אישיות :)))

סטולהM

New member
אווווווווי..........

זה ממש ממש שטויות שאומרים שהכלב דוומה לבעלים שלו.... יש לי כלב רוטויילר אז מה אני דומה לו? וחוצמזה היו לי ממתי שננולדתי יותר מ12 כלבים לפחות אז מה אני כל שנה דומה לכלב אחר???. קצת הגיון...

dark spy

New member
אם כל שנה היה לך כלב אחר

המצב חמור... מה אתה עושה עם כל הכלבים (אני מניח שאין לך 12 בבית כרגע)

סטולהM

New member
דבר ראשון...

אני בת!!!!!!!!!!! דבר שני קצת הגזמתי אני אומרת שהיו לי ממתי שנולדתי לפחות את ה10 12 כלבים.... והמצב ממש לט חמור כי אנחנו לא עושים שומדבר מזיק לחיות.. ואני אחת שחולה על כלבים ובכלל על בע"ח בחיייייייייייים אני לא אחשוב על לפגוע בהם!!!! דבר שלישי: אתה באמת חושב שבעלי הכלב דומים לכלבים????????

dark spy

New member
אני מבין שאת לא פוגעת בהם

פשוט אני מניח שאת לא מגדלת את כולם כרגע אז אני לא מבין לאן הלכו כולם... לא כניסיון לרדת עלייך או משהו (חס וכרפס) סתם לא הבנתי ו... אני חושב שיש קשר... אבל הפוך: הכלבים דומים לבעליהם ולא להפך... אבל זו רק דעתי

סטולהM

New member
אוקיי...

תקשיב שניה מותק אולי באמת לא הבנת אותי... אז ככה אני אנסה להבהיר לך את זה יותר פשוט: אני לא אומרת שיש לי 12 כלבים ביחד ממתי שנולדתי.. אלא כל פעם במשך כל חיי היו לי כלבים.... בכל גיל היה לי כלב למשך תקופה של שנים .... הבנת או שעדין לא? אם לא חח אני אשמח להסביר לך שוב... אבל בכל זאת אני עדיין לא חושבת שהכלבים דומים לבעליהם זה לא יכול להיות דבר כזה.. מה אתה רוצה להגיד לי שאתה דומה לכלב או שיש דמיון בינך ובין הכלב שלך?

למעלה