שאלה שלי

שאלה שלי

הבעתי את דעתי לגבי הטרנד של גברים שלובשים דברים קצת יותר נשיים . מה לגבי אותן נשים שקונות בחנויות גברים ? ואני לא מדבר נשות עסקים או כאלה שמה לעשות ,קצת שמנמנות ואין מידות עבורן בחנויות הרגילות. אני מדבר על בנות צעירות(עד 25) ,שנראות ממש טוב ,ונכנסות לחנויות גברים לא כברירת מחדל אלא מתוך בחירה וקונות איזשהו סריג או מכנס שבד"כ מיועד לגברים. ברור שמקרה הפוך היה גורם להרמת הרבה גבות , אבל המקרים האלו הם יומיומיים. מה דעתכן על כך?

לפי דעתי....

אישה יכולה ללבוש בגדים שמיועדים לגבר, זה לא כל כך נורא ולעיתים זה אפילו דיי יפה... אבל אני רואה גם המון בנים ביומיום שהולכים עם בגדים שמיועדים לנשים, כמו מכנסיים צמודים, פדלפונים, חולצות בטן צמודות, מכנסיי קורדרוי צמודים וכו´... ואני מדברת על הצעירים עד גיל 25. אפילו את הדוגמנים בעיתון מלבישים ככה... זאת האופנה של היום... ואם אני לא טועה זה גם מה שהיה פעם... רעות.

הנה מתחיל לו האיחוד בביגוד-../images/Emo8.gif

בעיקרון מאז ומעולם היו הגדרות ברורות למדי (ואף יותר מידי לנושא הלבוש, הגברי והנשי). והנה הגיעו ימים ואין יותר מידי הגבלות ומיגבלות בעינייני מידות, סוג הבגד או הלוק... ואני חושבת שאכן הגיע הזמן שכל אחד ילבש מה שהוא אוהב ומה שנראה לו יפה ונוח כי אף אחד לא יאמר לנו מה ללבוש... נכון?!?!?!?? אוהבת לינוי

למעלה