שאלה שלישית!

שאלה שלישית!

למה דליה איציק בחרה לקבל תיק וגם חיים רמון צריך תיק?! למה בכלל היסכמתם לקבל כל כך הרבה תיקים? אנשים שאוהבים רק משרדים ותיקים לא רצויים הם מושחטים נקודה! למה מפלגת העבודה מושחטת?

st dragon flame

New member
כן?

כששינוי ישבה בממשלה לא היו לה שרים? אולי תטרח להסביר את פנינות החוכמה שלך, כנראה שלא כולנו בעלי ההגיון בריא כמו שלך...

נכון היו לה שרים! אבל שרים חיוניים!

וסך הכל 5 שרים במידה לכם לא מגיע יותר מ5 שרים חיונים! מה אתה משווה בין משרד התקשורת שעובד אחד יכול לנהל ושרים בלי תיקים לבין התיקרים ששיני קיבלה בזכות ולא בחסד כמו מפלגת העבודה!

nofar2005

New member
היגיון "בריא"

לשינוי מגיע, ולמפלגת העבודה לא מגיע. נקודה. היגיון "בריא". תשמע, אתה אדיוט ? שלא ברא השטן. אני יודע שאתה לא מבין את זה, ודי טוב לך בתוך בועת הטימטום שלך. אבל אתה אדיוט, כמעט מושלם. שנים רבות לא ניתקלתי בטימטום כל כך מזוקק. אם תהיה אי פעם אולימפיאדה של טימטום, מובטחת לך מדליה, ללא כול מאמץ. יישר כוח אגב: זה נכון שיגאל אלון היה שר התשתיות הכי טוב ? חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא כתבתי שלא מגיע למפלגת העבודה

כתבתי שהיא סתם קנטרנית וכמובן מושחטת.... ואתה מתחמק עדיין לא עניתה על השאלה! או שאתה יודע לענות עלייה ותצא גבר או שעל תענה וזהו! לא יוסף פרציקי היה שר התשתיות הטוב ביותר....

nofar2005

New member
כן כתבת

כתבת "קיבלה בחסד" ז"א לא מגיע לה והיא קיבלה בחסד. אין שום שאלה שאפשר לענות עליה. יש "קביעה" מוזרה שלך שלשינוי מגיעים שרים ולמפלגת העבודה לא. זה כל כך ביזארי, שאין מה לאמר על כך, מעבר ללשלוח אותך לעובד סוציאלי. אל תבדוק את הגבריות שלי, יש לי ילדים, והם שלי בטוח. ואתה ? ילדון קטנטן (וגם לא חכם יותר מידי) יאללה סע כבר, אני מתחיל להתעייף מימך. ותילמד כבר "מושחתת"

nofar2005

New member
מושחתים ילד מושחתים

תילמד, זה לא קשה מושחתים אתה תילמד, אני בטוח, בעוד 10-20 שנה. אתה תילמד

יוֹאב

New member
יש לי הרגשה

שאחרי מוטי גוטרמן משמאל, ואהרון 5 מימין, הגיע אלינו גם טרול מהמרכז....קבלו אותו....היהודי הנאמן

למעלה