שאלה שלא קשורה

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

wisp

New member
שאלה שלא קשורה

לרומח................פשוט לא ידעתי איפה לשאול... מישהו יודע אם הולכים לתרגם את זוג הספרים האחרונים של מחזור כישור הזמן (זה בעצם ספר אחד, אבל בארץ מפצלים אותו בגלל האורך.

מה?!?!?

סוף כל סוף הסדרה הזו הסתיימה?!? לא חשבתי שאני אזכה להגיע ליום שבו זה יקרה (ואני מתכנן לעצמי חיים ארוכים).

wisp

New member
תודה רבה...

למרות שכבר הסתכלתי באתר של אופוס ורשום בהם באמת מוציאים בשבוע הספר את ה-2 האחרונים.....ד"א מישהו יודע למה מפצלים כל ספר לשניים?? (חוץ מבשביל להרוויח עוד כסף)

strahd

New member
אמ...

מכיוון שאם הםלא היו מפצלים, כל ספר היה משהו כמו 700 - 800 עמודים והעלות הייתה פי שתיים וכך גם מחיר הספר. כך שזה משתלם גם למוציא לאור וגם, בסופו של דבר, לקורא.

ואיך בדיוק זה משתלם לקורא,

אדוני מתרגם בחברת אופוס שעושה הכל כדי לשדוד את פשוטי העם מכספם?

wisp

New member
אין לי בעיה

שספר יהיה 800 עמודים....וד"א זה סך הכל 600!!!כמו הארי פוטר הרביעי....או קצת יותר^^ וזה לא משתלם מבחינה כספית.....אם זה היה ספר אחד אז זה היה עולה גג 120 ככה זה עולה 150 שקל!!!

nedisrael

New member
לא, זה היה עולה 150 שקל.

יש בעיה כלכלית בארץ בהוצאת ספרי פנטסיה ומד"ב. עדיף לך לקבל שני ספרים באורך חמש מאות עמודים מאשר לקבל אחד של 1,000 שיתפרק די מהר באותו מחיר.

strahd

New member
תודה לך על ההסבר

תקראו למעלה בשיל להבין. ואביר האפלה...חכה חכה, עוד לא סיימתי איתך. אני לא צריך להזכיר לך שבקרב של לורד סות' נגד סטראד, הערפד ניצח...

האם אתה רומז...

...שאני דומה לעציץ?
ואתה די צריך להזכיר לי את זה כי לא יצא לי לקרוא את "אביר השושנה השחורה" מסדרת רייבנלופט. וכדי שלא יהיו אי-הבנות: בקשר למה שאמרתי בהודעה הקודמת- התכוונתי שחברת אופוס שודדת את פשוטי העם ולא אדוני המתרגם כמובן.

למעלה