שאלה שכזו...

התקן של שומר על זכות שתיקה תפוס בפורום../images/Emo196.gif

ואני...מה אני... טבחית בטוח לא
אגב יש המשך לטענה של החבר שלך, רק שאני לא בדיוק זוכרת. משהו בסגנון - קיבלתי טבחית במיטה, אשת שיחה במטבח וזונה כשיש חברים...

עניתי על השאלה

במקום אחר :) השאלה גם למה הסקס הופך ליחסי מין מתי זה קורה והכי חשוב איך אפשר למנוע את זה

tunalover

New member
איך אפשר למנוע הפיכת סקס ליחסי מין?!

חוויה מאוד נחמדה שעברתי לא מזמן התרחשה בחנות מרשת ארוס בבנין לונדון מיניסטור, שם נציגת שרות לוקחת אותך ודופקת לך הרצאה של כרבע שעה על מיניות הגבר והאישה. אני חושבת שזו התחלה טובה למתחיל/ה. אני בהחלט חזרתי הביתה אחר כך ליישם (את הדברים המעטים, במקרה שלי, שחידשו לי). אני חושבת בכלל שבכדי לטפח את חיי הסקס בין בני זוג, רצוי ואף כדאי לבקר יחד בחנות סקס ו/או לפנק אחד את השני באילו שהם מתנות סקסיות מידי פעם.

א פרסקי

New member
בגיל 18

אני עוד היתי בתול התחלתי בגיל מאוחר חחחחחחחחחחחחחח ובן כמה את חושבת שאני עכשיו?

tunalover

New member
האמת היא

שנסעתי לשם עם חברה בענייני בריאות ובזמן שהיא התעסקה עם ענייני בריאות, אני התעסקתי בענייני "רק בריאות". זה לא היה מתוכנן. נציגה משכה אותי פנימה. בכלל לא ידעתי שיש שם חנות סקס.

לא שאני יודעת או הייתי או שמעתי וכו'

אבל אם כבר הולכים לחנות סקס, אפילו רק כדי לראות, אז שווה להרחיק עד סיסטרס. יש להן (להן - כי זו חנות שמיועדת ומותאמת לנשים) 2 חנויות - בנמל ת"א וליד ככר רבין. אבל באמת. הכל משמועות
(השמועות שלי אומרות שיש להם גם אתר אינטרנט מאוד חביב)

tunalover

New member
אז זהו, שהאמת היא ש...

אני קונה בחו"ל כי פחות יקר שם. אבל נכנסת לכל חנות סקס שנקראת בדרכי. להשראה, למה לא?!

אני לא יודעת../images/Emo46.gif

(את נורמלית?????? אמא שלי קוראת כאן מידי פעם והיא בטוחה שהמדהים ואני משחקים טאקי כל הלילה. הדפיקות על הקיר זה מהעצבים שהוא מפסיד
)

גילי74

New member
זה מזכיר לי בדיחה

אדם אחד נאלץ לנסוע לחו``ל לרגל עסקיו. היות וידע שאשתו החרמנית תתחיל עם כל הגברים בעיר, חיפש דרך למנוע את המצב המביש. ניגש הנ``ל לחנות לאביזרי מין, סיפר למוכר את הבעיה ושאל אותו איך אפשר לגרום לאשתו שלא תבגוד בו בהעדרו. הציע המוכר שהנ``ל יקנה לאשתו ``ויברטור וודו``. שאל הבעל - מה כל כך מיוחד בויברטור וודו ? ענה המוכר - תראה בעצמך .. הוציא המוכר קופסה שקופה שבתוכה מונח ויברטור והראה אותה לבעל. שאל הבעל - הרי זה ויברטור רגיל. ענה המוכר - תראה בעצמך. פתח המוכר את הקופסא ואמר - ``ויברטור וודו, דלת``. מיד הויברטור טס לדלת, נכנס לחור המנעול, החל לרטוט ותוך 10 שניות נוצר סדק לרוחב הדלת. אמר המוכר - ``ויברטור וודו, קופסא.`` מיד הויברטור חזר לקופסה ונרגע. החליט הבעל שזה הפתרון המתאים, קנה את הויברטור, הביא אותו לאשתו, סיפר לה מה קרה בחנות ואמר לה: אם תתחרמני כשאני לא אהיה, כל מה שאת צריכה לעשות זה להגיד - ``ויברטור וודו, כוס.`` יום לאחר שנסע הבעל, החליטה האישה לנסות את הויברטור. פתחה האישה את הקופסה ופקדה - ``ויברטור וודו, כוס``. מיד קפץ הויברטור למקום המתאים והחל לרטוט במרץ, ואכן מעולם לא חוותה האישה אורגזמה כזו. כשגמרה האישה, ניסתה להוציא את הויברטור, אולם צרה צרורה, בעלה שכח להגיד לה איך מפסיקים את הפעולה. נכנסה האישה למכונית ונסעה לבית החולים לקבל עזרה. באמצע הדרך החלה אורגזמה נוספת, חזקה מהקודמת, והאישה איבדה שליטה על הרכב. לפתע עקף אותה שוטר והאישה איבדה את השליטה באוטו ועלתה על המדרכה. ניגש השוטר לאישה ושאל: כמה כוסיות שתית ? ענתה האישה: באמת לא שתיתי כלום, זה הכל בגלל הויברטור וודו. הסתכל עליה השוטר ואמר בגיחוך: אל תבלבלי את המוח. ויברטור וודו בתחת שלי.....

אמן ../images/Emo197.gif

ובתשובה לשאלה של שרשירית - לפעמים אפשר לגוון גם במסיונרית
זוג שמרגיש חופשי <גם בסקס
>, יגרום לסקס לא להפוך ל'יחסי מין' וחלק מכך זה אלו הדברים שכתבת

דעתי

אני חושב שאנו מאבדים את האני שלנו, יש לנו צורך להתפשר ולוותר וחלק מהוותור נעשה על האני שלנו! הרי (למעט סקס) מה את עושה היום שלא יכלת לעשות אז ? פשוט הבחירה שבן/ת הזוג לפני האני שלנו. אבל אחרי שמבינים שיש דרך אחרת, לא חוזרים על אותם טעויות.

shon שון

New member
אומנות תחזוק הקשר

ומבחינתי אין הבדל בין אם זו סתם זוגיות, חברות, נישואים , בכל מקרה כמו שמתדלקים רכב ועושים לו טיפולים שום מערכת לא תיסע רחוק בלי תחזוקה נכונה, בתחילת קשר בגלל אי ההכרות נראה כאילו כל דבר מלהיב מדהים, שימור היכולת לנסוע באותו כביש כל יום ועדין להתלהב הוא לדעתי סוד הקסם, זה יתבטא בפירגון הדדי, בהערצה הדדית, ובאושר .

למעלה