שאלה שכזו...

כנראה שמה שהיה שם בנישואים ושאב את האנרגיות

הוא בדיוק אחד הטריגרים לגירושים עצמם. אין ספק שמאז הגירושים אני אדם אחר- מרגישה יותר פתוחה, יותר נושמת, יותר אני.

הילה301

New member
אני חושבת שזה לא נכון

זה מאד תלוי באילו נישואים נמצאת. אני בנישואיי הרשיתי לעצמי הכל. זה נכון שאחרי שהתגרשתי, לא הייתי חייבת יותר דין וחשבון לבן זוגי, אלא רק לי ואז מצאתי את עצמי יום אחד עושה שופינג ב1500 שקל. וגם פה- הוא אומנם לא היה שם כדי להוות את הגורם החוסם, אבל אחר כך מההלם לא עשיתי שופינג שנה. כן גיליתי בעצמי דברים אחרי הגירושים, אבל זה בגלל סוג האנשים שנפגשתי איתם והעובדה שהם הפעילו אותי בצורה שונה ממנו. אני מניחה שכשהנישואים לא טובים, הם עוצרים וחוסמים וזאת הכוונה ב"אחרי שמתגרשים". כשהנישואים טובים, את צומחת בהם.

משפט שכזה נכון

רק למי שחש כבול בתוך חיי הנישואין. לדעתי זו גם שאלה או גישה של איך נכנסים לתוך חיי הנישואין. בהרבה מהמקרים בהם 'הנייר' נותן תחושת ביטחון הוא מהווה גם טריגר שלילי בגללו מרשים לעצמם בני הזוג לשקוע לתוך שיגרה ומי שלא 'יילחם' בשיגרה הזו בסופו של דבר ימצא עצמו או במקום אחר או רק חי חיי משפחה. המשפט שאמר לך ידיד שלך שלילי מיסודו. מי אמר שאי-אפשר להמשיך לחיות כאשר ממסדים את הזוגיות בצורה זו או אחרת כמו שחיינו לפני? או לחילופין, לא בהכרח חייבים למסד ע"י נייר קשר זוגי כלשהו-לפעמים לחיות ביחד בלי חוזה כזה או אחר יכול לגרום לקשר להיות חזק יותר כי הוא מגיע מתוך בחירה ואין שום אילוץ ברקע. אולי גם הדבר הזה מהווה סיבה מספיק טובה להמשיך ולחיות באותה מתכונת בה אנו חיים כיום מבחינת החופש בזוגיות, התחביבים וגם הסקס.

cheshire9

New member
ואני דווקא הייתי שמח לשמוע פירוט

בעניין הסקס-אחר.......... יש דבר כזה ? כי ליונה וולך הבטיחו והיא אמרה שאין. בעצם - אחרי הגירושים - מגלים שיש בכלל דבר כזה שנקרא סקס......

חחחחחחחחחחחח הצחקת אותי הבוקר

בכלל הבוקר הזה אני עם חיוך-יום חופשששששש, יש סקס אה אייזה כיףףף שתמיד יהיה לך והרבה-לארג'ית היום.

שאלה לי אלייך

האם באמת צדק הבחור ועם ה"אמא של הילדים" זה יחסי מין, ועם כל השאר זה סקס? לא שמעתי כאן מספיק דיעות גבריות.

שרשירית

New member
גם במערכת יחסים חוקית אני מעדיפה להיות

המאהבת. מה שבטוח שעם המאהבת הסקס הכי טוב שיש

שרשירית

New member
טוב לדעת שיש פה זוג שנהנה ../images/Emo6.gif

ואיך אמרה שממ"ית בהקשר לזוג אחר - העיקר שאתם משלימים זה את זה
יאמי

רק שיר

New member
הוא התכוון

החלקים המחשבתיים,,,האינטליג',,,,אני גרועה במספרים וטובה בתיאוריות והוא הפוך. לא פאזלים אחרים.

חשבתי לתומי

שעד שהוא מגיע עד אליך - אתם משחקים בפאזל. מסתבר שאתם פותרים תשבצי הגיון וסודוקו. גם נחמד...

שרשירית

New member
על תיאוריות ומספרים (השתגעתם? על הבוקר?)

הבנתי
את בונה את סיפור המסגרת: סטייל ה
וה
או ה
וה
והוא זה שמיישם ועושה את העבודה הקשה
פאזלים? חלקים?
על התנוחה המסיונרית שמעתם?

רק שיר

New member
אמרתילך

שאת חכמה? יפה, יודעת להסיק מסקנות רק ממשפט אחד בודד.
ולא, לא מכירה את התנוחה. רק שמעתי בערפול.

א פרסקי

New member
יש לי חבר שאמר פעם

שאת האשה שלו הוא רוצה זונה במיטה טבחית במטבח וכשיש חברים אז אשת שיחה ואמא לילדים כמובן

למעלה