שאלה שכזאת

Sister of Night

New member
צריך להתחיל לחשוב כבר על רעיונות!

היה כבר שלג, קצף, מגלשות מים, מטוס עם שלט.........יואו 6 שנים....אני כבר לא זוכרת......אבל מה אנחנו נעשה..?

*superstar*

New member
שאלה טובה...

תמיד אפשר לקשור את עירית לאחת המכוניות ולגרור אותה ברחבי כפר סבא!

ואיי אני זוכרת לפני שנתיים מה עשו

השמיניסטים בבציפר שלנו.. הם תככנו מסיבה ענשקית ביום האחרון של הלימודים שלהם.. עשו לזה מלא פרסום.. הם קבעו את זה להפסקה הגדולה של אותו היום.. במגרש כדורגל.. קיצר באותו יום.. בהפסקה.. מלא תלמידים הגיעו לשם.. בהתחלה היה נחמד היה מוזיקה וכיבוד.. חחחח... אבל לקראת הסוף כל השמיניסטים.. התחילו לזרוק על כולם ביצים, קמח מים וקרמבואים.. חחחחחחחחחח.... למזלי לא הלכתי.. אין לי מושג למה... אבל מסכן כל מי שהיה שם..

Stillwater

New member
אני מניחה שאצלנו...

לא יעשו כלום, או אולי משהו ממש קטן, כי אנחנו כיתה אחת קטנה שמחולקת למאה קבוצות (ז"א אף אחד כמעט לא מדבר עם אף אחד) ואין עוד כיתות בשכבה, ככה שבלאגנים, מכוניות וכ'ו לא יהיו!

Stillwater

New member
ב-ה-ח-ל-ט!

במיוחד שזה כיתה אחת של פרחות מטומטמות ואין מבחר של עוד אנשים מהשכבה!

Stillwater

New member
כןןן, בטחחחחחחחח,בטח!

עכשיו, עכשיו אני רצה להיות כמו הפרחות האלה! וחוץ מזה שאני סופר, סופר וואנבי של הוונאבי גותית, אני לא יכולה להיות פרחה! תראו, אבל יש הרבה יתרונות בלהיות כיתה אחת קטנה, היחס של המורים הוא אחר לגמרי! בחטיבה למדתי עם 8 כיתות בשיכבה ואף אחד לא יסתכל עלי שם. אם בקשתי עזרה אמרו לי ללכת למורים פרטיים. ועכשיו אני שואלת...בשביל מה אני באה לבית הספר? בשביל לשלם 80 ש"ח למורה פרטי? בעיקרון, גם בבית ספר שאני עכשיו לקחתי שיעורים פרטיים בלשון (כי בחטיבה לא למדתי כלום והייתי חייבת להשלים גם עם מורה פרטית) ובאנגלית בשביל חיזוק.

למעלה