שאלה שיש לי

דברים לסימס

אני מכיר מלא אתרים (בזכותכם
) שאפשר להוריד דרכם בגדים, שכונות, סגנונות שיער, צבעים לשיער, צבעים לעיניים, ליפסטיקים, צלליות לעיניים, טפטים לקיר, ועוד מלא. ואין לי מושג איך להוריד :'( אז... איך מורידים? ושוב תודה!

CHENMN

New member
זה תלוי

אם זה ממוד דה סימס2 אז אתה נכנס למה שאתה רוצה להוריד ויש למטה כמה קבצים של הורדות אז אתה לוחץ ושומר את ההורדה בתיקיית Downloads אבל אני לא יודע בקשר לאתרים אחרים חוץ מזה שבכל אתר אתה שומר את ההורדה בתיקיית Downloads!

אני יודע ...

קודם כל צריך תיקיית הורדות שלשם תוריד המסמכים שלי/EA GAMES/שם התוספת הכי חדשה / DOWNLOADS אם אין תיקייה כזאת צריך ליצור צריך את ווינראר ואת ווינזיפ שאלו תובנות לחילוץ קבצים (זיפ וראר)אחר כך הולכים למקום שמורידים ממנו לוחצים ונפתח חלון עם פתח ביטול ושמור(אני חושב) ואז לוחצים פתח ומגיעים לחלון ווינזיפ או ווינראר שאותם אפשר ללמוד להפעיל עם מדריך בסימיל הערות - 1-תנסה להוריד קובצץ -זיפ- בלי להוריד את ווינזיפ ואם הוא במשחק אז זה אומר שלא צריך את ווינזיפ אבל חייבים את ווינראר בכל מקרה 2-אם מורידים קובץ זיפ בלי התוכנה אז צריך להוציא את הקבצים מהתקייה כדי שיעבדו 3-כדי למנוע התעקבויות כשאתה מוריד קובץ זים בלי ווינזיפ אפשר ללחוץ שמור ישר ואז על תיקיית ההורדות דאון לואדס אני חושב שזהו ......................................

לא הבנתי :-S

אתה די סיבכת אותי... א. הבנתי שצריך להיכנס ל-המסמכים שלי ואחרי זה ל-EA GAMES, לא הבנתי מה זו התוספת הכי חדשה, ואין לי תיקייה בשם DOWNLOADS... ב. אני יודע מה זה ווינזיפ ומה זה ווינראר ויש לי את שניהם במחשב. ג. תשתדל לכתוב עם פסיקים ונקודות כי זה ממש ממש ממש מבלבל ד. תשתדל להסביר גם יותר בהרחבה, זה הסבר מאוד מצומצם ולא הבנתי את כולו... תודה רבה רבה רבה לך!!

כן.... חחחחח....

תיכנס ל: My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads. אם אין לך את התקייה Downloads אז תיצור אחת כזאת בתוך התקייה של הסימס (My Documents\EA Games\The Sims 2) ותקרא לה Downloads (תדייק באיות ובאות גדולה בתחילת המילה). אני מאוד מקווה שעזרתי.... חחחח =]

בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

קקקקקקקקקקקקקקקקששששששששששששששששהההההההההההההההההה !!!!!!!!!!1

למעלה