שאלה שטותית

chenchi

New member
שאלה שטותית

לולי שלי התאהבה בשיר מסוים מקלטת וידיאו, ודורשת בלי סוף לראות את השיר הספציפי הזה. ההורים ואני איחדנו חזיתות וקבענו שלא נלחמים יותר מידי, ונותנים לה לראות השיר הזה עד שימאס, ואחרי שבוע ירדנו מארבע-עשר צפיות בשיר ביום, לבערך פעמיים ביום. בשאר הזמן כמובן שהיא שרה את השיר, מבקשת מאמא לנגן אותו וממני לשיר אותו... כל עוד אני איתה זה נחמד ומשעשע-אבל... מה עושים שהשיר נתקע לי בראש ולא יוצא אחרי שעות העבודה??? האם גם אתן מוצאות את עצמכן מפזמות "בובה ימימה" במקלחת או "שמחה רבה" בתור בסופר? והכי גרוע, אני שרה לבנזוגי את השירים האלו, והוא מסתכל עליי כאילו השתגעתי... הצילו, איך מוציאים שיר שנדבק מהראש?

אוי ואבוי! כמה מוכר!

נו, כולם מכירים את הרגע הנורמלי בשגרת היום כשאנחנו יוצאים מהבית לעבודה ומוצאים את עצמנו מפזמים "יואים לטיול, טיול בעגלה,שמש למעלה,בוקר נפלא"..... פשוט תדאגי לשים דיסק במערכת כשאת חוזרת מהעבודה....

לא בכוח.

וטוב שיש לך שיר בראש, ולא משהו אחר...
ואגב , בת כמה לולי?

ofirshani

New member
חייבת לשספר

לי קרא גרוע יותר ,הבנות שלי אוהבות את השירים של פאניה ברגשטיין יש לי קלטת ברכב וכל נסיעה איתן אני משמיעה אותה,היא כבר בפנים איך שמניעים ישר שומעים...... שלשום נסעתי לחברה לבדי בערב ,רק שנכנסתי לתל אביב-נסיעה של 12 דקות בערך הבנתי שאני נוסעת וברקע השירים של הבנות ,גרוע יותר שאני מזמזמת אותם בלי הפסקה ולא שמה לב ........שבמשך 12 דקות אני שומעת לבדי ברכב שירי ילדים

chenchi

New member
מכירה את הדיסק- הוא מעולה!!!

שיר יפה לי, שיר חמוד... בביצועו של איתי שגב, גדול!!!

למעלה