שאלה(שחשובה לי מאד)

שאלה(שחשובה לי מאד)

תראו מה מצאתי באינטרנט באתר snopi
מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון? או שלחלוטין המידע הספציפי הזה מפוקפק מהיסוד? "העישון גורם לחלק מהאנשים הרגשה של שובע וחוסר תאבון, מצב ההיפרגליקמיה יכול להיות הסיבה לכך: גופם והמוח כנראה רואים את הסוכר העודף והם מרסנים את ההורמונים וסימנים אחרים הידועים ע"י כרעב. הניקוטין יכול להגביר מעט את הקצב הבסיסי של חילוף החומרים. זה אומר שיותר קלוריות נשרפות בהשוואה לאדם שלא מעשן כשהוא יושב."

badBones

New member
לא אם המידע נכון הוא העניין...

בהנחה שמידע זה נכון, האם הוא ייתן לך סיבה לעשן? ובכן אזכירך כי מדובר בהשפעה כה מינורית, כי מספיק לשיר במשך היום כדי להשיג תוצאה דומה, וברור כי עישון הוא עיסקה מאד לא משתלמת בריאותית להשיג תוצאה כזו. גם מחלות שורפות קלוריות, ומאיצות בחילוף החומרים בגוף...נו...אז, מלאריה היא הפתרון
? כאלכוהוליסט לשעבר, גיליתי שניתן להוריד רמות של כולסטרול (דבר שנחוץ לי בריאותית) על ידי צריכת כוס יין ליום, אך משנחרדתי לאור הסיכונים שהעניין מהווה עבורי כשחשבתי על כך, אפילו העדפתי לחיות מספר שנים פחות (וקיימות אלטרנטיבות טובות לא לוותר על השנים האלה) מלחזור להתמכר ולמות אולי בוודאות ובייסורים. סליחה על עודף הפתיחות הקודרת, אך אני מקווה שהבהרתי את העניין...

../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

לא רק שהבהרת את העניין
גם גרמת לי לצחקק ולחייך עם הדוגמאות שנתת לי
זאת לא הסיבה שנגמלים עלולים לעלות במשקל?

badBones

New member
לדעתי, עולים במשקל כאלה שבסופו של דבר גם...

מועדים לחזור לעישון, מהסיבה שהם מוצאים את האוכל כתחליף, ומחלישים בכך את המודעות שלהם לתהליך שהם עוברים, מן הקושי לקבל אותו. חזרה של התיאבון לאחר הפסקת עישון היא דבר נורמאלי (מאחר ותיאבון של מעשן עשוי להמצא מתחת לרף התיאבון הבריא), אך אל תשכחי שישנה גם חזרה של אנרגיה, שטומנת בחובה פוטנציאל לאיזון של התיאבון היחסית מוגבר

badBones

New member
אחד הדברים הכיפיים שלאחר הפסקת התמכרות

הוא ללא ספק לקבל את כל הדברים הכיפיים שניתנים לנו מחדש, ושלרוב, בזמן היותנו מכורים, כמעט ושכחנו מקיומם. כשמבחינים בהם, ובקבלתנו אותם באהבה, זה מהדברים שנותנים את האישור שעשינו את הבחירה הנכונה, ולהשאר שלמים איתה. קראתי פעם משפט שאולי כבר ידוע לך, אך אני חושב שהוא תקף לנושאים כאלה 'אושר אינו מטרה, כי אם דרך חיים'.

ne ro

New member
הוא צודק...

אבל טכנית מה שרשום שם נכון.... זה ברור שיש דרכים הרבה יותר בריאות להרגיש שבעים ולשרוף קלוריות, אבל העיקרון שרשום שם נכון אבל מניסיון ממש במעט, אני מכירה המון אנשים שמעשנים והם יותר שמנים מאנשים שאינם מעשנים.... כולנו מכירים את תחושת הקק.. שאנחנו מעשנים סיגריה על הבוקר או אחרי ארוחה כך שבעיקרון הסיגריות תורמות לחילוף חומרים ואולי לתחושת שובע אצל דוגמניות אנורקסיות...
אבל בואי אני יגיד לך משהו, יש כל כך הרבה דרכים להרזות שהן כל כך גרועות לגוף עדיף להרזות לאט ובט

../images/Emo67.gif

אני לא רוצה להרזות, אלא פשוט פוחדת להשמין
(ממ..טוב נו, אני לא אתנגד להשיל כמה קילוגרמים, אבל בוא נומר שאני פשוטא פוחדת מעט לעלות במשקל אחרי כל מה שכותבים על סיגיריות).
תודה על התמידה ועל ההודעות המשעשעות שנוסכות בי כל פעם חיוך.

קראתי את האינפורמציה

וברובה יש לה בסיס אמיתי, מה שמאוד בולט הוא ההטייה של האינפורמציה, והצורך של מי שפירסם את הכתובים, לשים את הרוצח מס 1 במקום כל כך חשוב ובעל תכונות חיוביות, גם אם יש לו תכונות חיוביות, השימוש בו כרוך בתהליך כל כך הרסני שהן מתבטלות... כאילו הוא יודע שהמכורים רק מחפשים תרוצים כדי או לא להפסיק להשתמש, או אולי לחזור ולהשתמש..., בחייאת, כל התשבוחות לא רלוונטיות, כל כך שקוף שמנסים למשוך אותנו באף !!!
שבת שלום

Mr RK

New member
מי כאן היה לוקח כדור ש...

היה מרזה אותו ב2-3 קילוגרם כשבתופעות הלוואי שלו היה כתוב : "גורם קרצינוגני קטלני, מדכא מערכת חיסונית, גורר כשל ראיתי, ממכר ביותר"? אנשים נזהרים לא לאכול דברים עם מונוסודיום גלוטמט, רק בגלל שיש לו שם מפחיד, אבל לעשן רעל לגוף? "למה לא בעצם?"

ne ro

New member
יש המון דרכים להוריד במשקל...

יש המון סמים כגון אקטזי טספידים שאני יודעת שמי שלוקח אותם בקביעות יורד במשקל... יש כמובן את דיאטות ההרעבה והבולימיה הקיצוניות שיכול להיות שתורידי כמה קילו בעזרתן... השאלה מה עשינו פה... אז ירדנו במשקל אבל עשינו כזה נזק לגוף שהתועלת מתקזזת...אומרים שהשומן מזיק לגוף, אבל הדיאטות המטורפות האלה אוכלות אותו בלי מלח... אם את אישית לא שמנה, גם אם תעלי כמה קילו תוכלי להוריד אותם בעזרת דיאטה רגילה וקצה ספורט...ותעמדי על המשמר...

למעלה