שאלה שהיא קצת

SILIVAS

New member
שאלה שהיא קצת ../images/Emo32.gif

אבל אולי בכל זאת בעלי ואני מעשנים פאסיביים בעבודה ואני מחפשת דרכים למזער את ההשפעה עלינו, במיוחד עליו כי הוא נחשף הרבה יותר, ניסיתי דרך אגב להציץ בפורום גמילה מעישון, אבל כמובן ששם מדברים רק על עצמם...
אז מה תציעו לנו, ולא מדובר בריח כי על זה אני מתגברת (אוורור, כביסות וכו') אלא על הריאות עצמן צמחים שאולי כדאי לשים ליד? (מאוורר לא בא בחשבון) תודה

לא כל כך הבנתי אז אני שואלת

למה התכוונה המשוררת? את רוצה להמשיך לעשן אבל רוצה גם לנקות את הריאות בגופך על ידי צמחים או כל מיני דרכים אחרות? זאת היתה השאלה?

אוצה

New member
אין מה לעשות מבלבד לתת בראש למי

שמעשן על ידך. אסור על פי חוק היום לעשן במקומות ציבוריים ובמקומות עבודה ועישון פסיבי גם הוא מסרטן ושום צמחי מרפא, מאוור וכו' לא יסייע במזעור החשיפה. הכי בטוח- לבקש שיעשנו בחוץ (בהנחה שהחלפת מקום עבודה לא באה בחשבון...?!).

תלחצי על הבוסים שיכריזו על מקום

העבודה כמקום שאסור לעשן בו או שיקצו חדר מיוחד לעישון, או שעה מסוימת בה יכולים לצאת ולעשן (אפילו תתלי שלט "אצלנו מותר לעשן יום כן יום לא, היום לא!") אל תסכימו שיעשנו לידכם. כמעשנים פאסיביים, עפ"י מחקרים רבים, אתם סופגים הכי הרבה את הזוהמה. חבל על הריאות שלכם. לא מכירה פתרונות קסם, חוץ מזה שלהיות אסרטיביים ולדרוש אויר נקי.

SILIVAS

New member
דבר ראשון, תודה לכל מי שהשיב ../images/Emo13.gif

לנועית, אנחנו לא מעשנים, זה אפילו באמת ובתמים מגעיל אותנו אצלי בעבודה, יש מקומות מיוחדים לעישון אבל מדובר במשרד לא גדול וברגע שפותחים את הדלת לשניה הריח וקצת עשן נישא למרחקים קצרים (כלומר אלי) והראש מסתובב לי, ולא לטובה
ותאמינו לי (וגם להם) שאני מתלוננת בלי הפסקה. אצל בעלי המצב יותר מורכב, הוא התחיל עבודה חדשה אחרי שנים כמאבטח והוא יושב בחדר עם האיש שמעשן במציאות המורכבת של ימינו כדי לעבוד צריך לסבול
סתם רציתי לנסות את מזלי, הלוואי והייתי יכולה לגמול את כולם מהג'יפה הזו

אולי תזמיני (ברשות כמובן) מישהו

שירצה ויסביר על נזקי העישון והדרכים להימנע מעישון במקומות עבודה?

למעלה