שאלה שהטרידה אותי ...

AirOHead

New member
שאלה שהטרידה אותי ...

אתמול במהלך דיון מסעיר בקפיטריה מישהי (לא זוכרת מי) הביאה את סקר השנה שלה והגיעה למסקנה ש50% מהבנים עשו או יעשו ביד בקבוצה, או עם החבר הכי טוב שלהם אתם מוכנים להסביר לי את התופעה הזאת?! אני מצטערת על הנושא פשוט אני שואלת את עצמי האם הגברים הם אכן עם יותר שפל משפל?!

מה שפל בלעשות ביד בקבוצה ??

לפני שבוע בדיוק .. הלכתי לחבר שלי .. קראנו לכמה אנשים .. ובמהלך דיון סוער בעניין .. החלטנו ! ``בואו ננסה לעשות ביד בקבוצה`` ואז עמדנו במעגל כזה, שמנו גיגית באמצע והתחלנו... זה היה ענק ! זה לא קרה באמת. ולא נראה לי שזה יקרה למישהו .. אני מקווה לפחות...

AirOHead

New member
זה קרה...

הרגע מישהו הודה בעובדה!!!!!!!!!!! וזה מוכיח שאני לא אצליח להבין את המין הגברי מצטערת

זה קרה ועוד איך.

לפני שנה בטיול השנתי, מיקה ואני החלטנו להטריד מינית את המאבטח (עד שאיימו להעיף אותנו מהקבוצה, זה דיי היה מבאס). בכל מקרה, במהלך ההטרדה, הוא סיפר לנו שבכיתה י``ב הוא התלווה לטיול של חבר`ה בכיתות ח` וט`, והוא נכנס במקרה ערב אחד למקלחות, וראה שם 20 חבר`ה בני 14-15 מביאים ביד יחדיו... איכס. think floyd מיכל

flowr..

New member
אתם מכירים את

תוכנית הרדיו של שמוליק טיאר? בכל מקרה, (בזמן האחרון לא יוצא לי כבר להקשיב לזה, אבל), פעם עלה לשידור בן 15 עם בעיה אחת, ש... אוף, נו... שאתם יודעים, שהאיבר האינטימי שלו עקום. אז שאלו אותו כל מני שאלות, ובינהן הייתה השאלה הבאה: ``החברים שלך יודעים על זה?`` ואותו בחור צעיר ענה בפשטות ובקלילות: ``בטח, אנחנו מביאים ביד ביחד``. זה גם מאוד הפתיע אותי, אבל מסתבר שיש אנשים כאלו...

AirOHead

New member
התוכנית הזאת...

מפתיעה אוחתי כל פעם מחדש.... חוץ מזה לאחר סקר שערכתי אתמול באיי סי קיו שלי החלטתי לארגן לכם מפגש נראה לי זה הרבה יותר מ50%

למעלה