שאלה שהטרידה אותי היום....

• פותח הנושא ea53
  • פורסם בתאריך

ea53

New member
שאלה שהטרידה אותי היום....

דווקא בערב יוםה שואה, שהאזנתי לשירים של גלגל"צ עלתה בי השאלה המוזרה: מי עושה להם את כל הג'ינגלים? את כל המוזיקות רקע לדיווחי התנועה? כל הגלגלגלגלצ וכל מליוני הג'ינגלים האלה.... (לפעמים נראה שיש יותר ג'ינגלים של גלגל"צ מאשר שירים בפלייליסט...)

givatronist

New member
אני חושב, שהקריינים של התחנה בעלי

קול מגניבולי שכזה, כמו הגלגלגלצצצצ המרוח של נעמי רביע חביבת הקהל! יש קריינים שמתאים להם לעשות ג'ינגלים מגולגלצים שכאלו כמו: הדר מרקס, יניב מורוזובסקי, ערן אליקים, גדעון אוקו-אולי, ערן לוסטינגר, רן יבנאל, עומרי רונן, הדס אהרון ועוד.... אך, ישנם קריינים ג'ינגול ישמע מגוחך לגמרי מפיהם, כמו דניאל דרורי האינטלקטואלית או תור צוק האהובה!!!

hili2004

New member
../images/Emo70.gif תשובה ושאלה...../images/Emo35.gif

בטח יש איש שאחראי על כתיבת ג'ינגלים אולי לא רק לגלגל"צ אולי לעוד תחנות/פרסומות וכו'... חוץ מזה יש לי שאלה... היום בגלל יום השואה במקום המוזיקה הקופצנית שמלווה את דיווחי התנועה בגלגל"צ הייתה נעימה של פסנתר אם מישהו שם לב... זו נעימה ששמים הרבה כמוזיקת רקע בכל מיני תוכניות... אז תהיתי אם מישהו יודע איך היא נקראת

ea53

New member
נראה לי שזו נעימת ג'אז של מישהו

או שמא אני מתבלבל אבל דווקא בבוקר בבוקר הם הקריאו את הדיווחים על ריק.. יעני בלי מוסיקה ובלי שום כלום.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
תשובה

עירד אשל אחראי לכל האותות של גלגלץ וגלץ. או לפחות לרובם. בנוסף אסף סיטון הכין כמה אותות לגלץ כשירות מילואים.

dhp7

New member
בהרבה מהמעברונים

של גלגלצ אפשר לשמוע את גיל קומר, והכינו אותם בעיקר עירד אשל, אורי פז ואסף סיטון. ואם אני לא טועה, גם עופר מאירי אחראי לחלק מהאותות.

למעלה