שאלה שדי מציקה....

שאלה שדי מציקה....

השם של הפורום הוא "צוותי חירום" אז למה הוא "כאילו מוגבל" לאנשי מד"א, והכניסה יש תמונה של 101... צוותי חירום הם:מכבי אש(נכון יש לנו פורום), משא"ז(גם להם יש פורום), משטרה(לא יודעת אם להם יש פורום), ומד"א(סליחה שאתם אחורנים, בלי כוונה...) ניראה לי שעדיף שתשנו את השם לפורום של מד"א, אבל זו רק הצעה ממני... אוהבת! אני!

undervision

New member
נטייה...

של האנשים ממד"א לכתוב פה, וכל השאר פחות. למרות שגם משא"זניקים,כבאים, ועוד אנשים כותבים פה. אני משער שהסיבה לכך, שיש פורום משאז וכיבוי בפורום...אז למה שיכתבו פה.. אבל לא צריך לעשות הגבלה...

amitp

New member
שלום פריאור..

וברוכה הבאה (we love you pri-or :)... ) קודם כל, הפורום ודאי שאינו מוגבל רק לאנשי מד"א ובין חלק ממשתתפיו כמה ממשא"ז ועוד (נציגות קפלן בהנהלה :) ). שנית, אני חושב ששכחת כמה בין צוותי החירום. לדוגמא - צוותי בתי חולים זה כבר לא In? (פורום שירותי חירום זה באתר אחר...) בקיצור - כל אחד שיש לו מה לתרום ולהוסיף - מוזמן..

אז אפשר להצטרף לפורום? ../images/Emo98.gif

שמי סיון-פריאור מתנדבת מכבי אש בדרגת רב"ט... שייכת לאיגוד ערים חולון בת-ים אזור..

סיווני תראי

בכל הפורוםמים זה מעורבב באנשי מד"א כיבוי ומשא"ז כל אחד עוז בפורומים במה שהוא יכול אגל יש פורום למשא"ז כנסי לינק V בקשר למה ששלחת למסרים תעדכני אותי בICQ איזה יום נוח לך ונתראה המספר שלי 239067303 אגב יש לך מסנג'ר?

amitp

New member
ואם כבר הצטרפת.. :)

אולי תוכלי סופסוף להסביר לי את עניין הדרגות בכיבוי.. זאת אומרת, אחרי הטירונות מקבלים רב"ט, כן?
אבל ברצינות - איך זה הולך, מה זה אומר, מי מקבל מה ולמה ואיפה שמים את זה?

תראו...

אני תמיד חשבתי שזה הולך כמו בתחנה שלו, צופה-שסיים קורס רב"ט- מתנדב שנה שנייה או שנה ראשונה שהמליצו עליו(כמוני) סמל- שנה שנייה שהמליצו עליו או שנה שלישית רס"ר- שנה רביעית , אבל עכשיו גיליתי שבתחנות אחרות זה הולך אחרת, אני אברר איך ויודיע לכם...

זה לא בכל תחנות הכיבוי

אצלנו (ברמת-גן) זה אחרת. אצלנו זה אשקעה אתה בא הרבה, אתה מעביר קורס מחויבות, ממליצים אליך קבלת דרגה ד"א אני בדרגת סמל אם יש שאלות אשמח לענות

The_VIP

New member
שאלה לאלו ממכבי-אש

יש לי כמה שאלות אליכם: - מאיזה גיל אפשר להתנדב שם? - איזו הכשרה עוברים מתנדבי הנוער (אם קיים דבר כזה) ומה הסמכות שלהם? - מה עושים בתכלס מתנדבי הנוער? - יש בחיפה מקום להתנדבות נוער במכבי אש? (אל תדאגו אני לא יעזוב את מד"א!!!!) איתי מד"א חיפה

איתי רק בן כמה אתה?

אפשר תהתחיל להתנדב בגיל 15 עוברים קורס של מהות האש גם מעשי וגם עיוני ואתה עושה הכל חוץ מלהיכנס לדירה בוערת ולחלץ בתאונות דרכים כלומר לחתוך את הרכב

orend123

New member
זאת אומרת

נותנים לך לגלגל את הצינורות ולנקות את הרכבים. יופי של מקום. ומה בכלל הדרגות המוזרות האלה?! "רב טפסר"

למעלה