שאלה שברומו של עולם

אטיוד5

Active member
נו בחייך, זה ידוע

להפגיש אותך עם אשתי? תוכלי לשמוע בפרוטרוט. תגידי לי, עידן, מנסיונך העתיר, בטח כבר עשית שלשה סבבים של כל המקצועות, איזהו בעל המקצוע הראוי ליותר לסטוץ?

כרגיל, אני עונה במקום עידן

ממילא היא מושפעת ממני, לא? אז ככה: לפני לא הרבה שנים (שלוש בערך) התפרסמה באחד העיתונים (מעריב כמדומני) כתבה בדבר מחקר שבודק את הביצועים המיניים של גברים על פי קטגוריה של מקצועות. במקום הראשון היו, כמובן, מוזיקאים, אמנים ואנשי רוח. לא זוכרת את הדירוג המדוייק, אבל הרבה למטה אחריהם, לקראת הסוף היו אנשי ההי-טק והמדעים המדוייקים למיניהם ואחריהם, בתחתית, אנשי כוחות הביטחון. ולמה אני זוכרת את זה? כי מאז המוזיקאי הפרטי שלי (שהוא גם תימני נוסף לכל הצרות) מסתובב עם חיוך מדושן עונג, כאילו אומר לנו "תראו מה אתן מפסידות". הדבר היחיד שיותר מרגיז מזה הוא החיוך המדושן של אישתו, שאומר "וואלה".

אטיוד5

Active member
אם תסתובבי קצת ...

באקדמיה למוזיקה, תמצאי שם מספר, אולי מפתיע לדעתך, של חבר'ה שלומדים גם בחוג למתמטיקה. גם עבדך הנאמן מנגן, כמו שניתן אולי להבין מהניק, למי שמבין במוזיקה. כן, כן, גם על העצבים
, אבל לא רק.

../images/Emo45.gif בעד כמובן

הסטוץ כשלעצמו הוא דבר מאד מאד חיובי בעיני. קורה שנמשכים מינית למישהו אבל לא מעבר לזה - אז למה לא להנות לערב אחד בלי מעורבות רגשית ואם הסקס טוב אז אפילו יותר
. ואם מגיעה אח"כ גם מעורבות רגשית שמתאימה לשני הצדדים מה טוב. אי אפשר להתנזר בין חבר לחבר. לא צריך לטפס על הקירות
עד שיגיע גבר החלומות הבא. סטוצים בהחלט מאפשרים לשמור על שפיות בתקופות רווקות. וחוצמזה בלי סטוצים איך תוכלי להשתתף במשחק האותיות

D o r o t h y

New member
מכה על ראשי בשל השרשור הלקוי

אבל אם כבר, מדוע לא לשאול את שתיהן?

orlyt

New member
גם אני בעד

בעד סטוצים ובעד מה שצפו"ש אמרה.. (אמממ, ומה זה משחק האותיות?)

אושר מ

New member
מעניין משו...

אני מקווה ששם המשפחה שלו תופס, אחרת מאיפה אני אביא ק'? שלא לדבר על ו'

אושר מ

New member
ולדימיר נשמע מצויין../images/Emo3.gif

קובי נשמע ערס (סתם, קובי נשמע כמו בן דוד שלי.. לא טוב..)

אין הנחות ../images/Emo8.gif

אבל אם יש לך בעיה עם אותיות חוזרות אז אפשר פשוט לשחק את המשחק קצת אחרת ובמקום להשלים את השם להשלים את כל ה-א' ב' ואז אין שום אות שחוזרת. זה רק קצת יותר אותיות אבל כמו שאומר גשרים 'כל המרבה הרי זה משובח'. לגבי ק': קובי קדוש קדמיאל קדר קווין קורן קלוד קמי קנת קרל ולגבי ו': וולטר וולף ויטלי ויטוריו ויל ויליאם וינסטון וינסנט ויקטור ולאדימיר ורדי ורנר ילא להתחיל לחפש אותיות

דברי הוצאו מהקשרם ../images/Emo9.gif

אלו היו רק הצעות לא רשימת השמות שהיו לי. למעשה בכל האותיות שהיו לי לא היה אף אחד מן השמות הנ"ל. דווקא היכרתי פעם ויטלי אחד אבל אז עדיין לא הכרתי את המשחק אז לא ניצלתי אותו להשלמת שם המשפחה
ועוד שם בו' שלא חשבתי עליו קודם: וובה - נשבעת לכם שיש כזה שם.

Mנטה

New member
אבל אבל אבל מה עושים עם "כ" ???

ויש לי המון אותיות חוזרות בשם, בכלל יש לי המון אותיות בשם, מה עושים ??? חוצמיזה שפתאום מתגלה שכל מיני אנשים שהיו חברים שלי היו בכלל מיותרים סתם בגלל שאין לי למשל "א" בשם !...

למעלה