שאלה שאני מקווה...

sherennn

New member
זה שלח פתאום את ההודעה...

בקיצור... אני מסכימה לגמרי שסתם מחפשים אותם בכל מיני העתקות... ו..רכבת לילה לקהיר - הם אפילו לא כתבו את זה....! אני חייבת לשמוע את הוריקן!!! כן..פה ושם מעתיקים/מושפעים...אבל כולם עושים את זה!

הורדתי כמה מהשירים האלה...

ובהחלט יש דימיון... ברכבת לילה לקהיר זה ממש מורגש ובקשר לשלומית בונה סוכה לדעתי זה טיפשי להאשים בהעתקה כי זה ביצוע קצת משוגע לשיר של סוכות אין בזה שום העתקה...

WOOOOOOOOOOOOW

תנו לי שניה להתאושש....... O.K: בהתחלה חשבתי "מה?! איזה שטויות...." אבל החלטתי רק לשמוע את הוריקן של בוב דילן ופשוט הייתי עם פה פעור!!!! פשוט אי אפשר להתעלם מהדמיון!!!!! ועכשיו יש לי תאוריה: (על אחריותכם אם אתם קוראים...) למה משינה כל-כך הצליחה? וליובל לבד לא הולך כל-כך? בגלל שלמשינה היו כאלה שירים נהדרים כי הם לקחו שירים מדהימים של אומנים גדולים ועשו להם "COVER"!!! וליובל לא הולך כי הוא עכשיו עושה חומר לבד, וכנראה שזה לא הצד החזק שלו........... נ.ב: כן, אני עדיין מאוד מאוד אוהב את משינה, למרות שהיא איבדה קצת נקודות אצלי...........

N a V e

New member
אני ממש לא מסכים לזה

קודם כל אני מאחל למדינה שלנו הרבה אומנים ברמה כמו של יובל,שלדעתי גם בקריירה לבד,עבד עם חומר לא רע בכלל.אבל אין ספק שמשינה עשתה אותו גדול והוא עשה את משינה גדולה,ולכן הם זקוקים זה לזה. גם לעשות "קאבר" צריך לדעת ולא כל אחד יודע. במוזיקה הישראלית יש הרבה דוגמאות של אומנים שלוקחים סולואים ומנגינות מאומנים גדולים מהעולם,אבל לא כולם ביצעו את זה ברמה של משינה. זה לא הוריד טיפה מההערכה שהייתה לי למשינה.

שלמונזה

New member
וחוץ מזה

שרוב השירים של משינה הם מקוריים שלהם בלחן אמיתי של שלומי ויובל, השירים של ה"קאברים" זה לא קאבר בדיוק, משינה תמיד הודו שהם מושפעים מלהקות מסוימות. אין אין אין כמו משינה!

N a V e

New member
נכון...

למשל בדוגמא של מאדנס שנתת עם ריקוד המכונה,ההעתקה היחידה היא עצם הרעיון של קטע אינסטרומטלי בסקסופון.הקטע שאבנר עושה שונה...

נכון נכון ונכון.......

אז ככה: 1. אתם צודקים, באמת ה"קאוורים" הם רק כמה בודדים והרוב הוא חומר מקורי, ואני ידעתי את זה כשכתבתי מה שכתבתי, התאוריה שרשמתי שם לא נכתבה ממש ברצינות.....
2. אני לא יודע מה איתכם, אבל אצלי זה קצת הוריד הערכה של השירים המחשידים. 3. אםםםםם...... טוב בעצם אין שלוש! מקווה שהבהרתי את עצמי ושאני לא ירגיז כאן אף אחד יותר

N a V e

New member
לא הרגזת

ורק שתדע שהרבה מאוד אומנים ישראלים ולועזיים "נעזרים" בהרכבים וזמרים שקדמו להם...

למעלה