שאלה שאלתית

Mr Roboto

New member
שאלה שאלתית

מה קורה אם אתה נפגש עם מישהו לסטוץ, הולכים לדירה שלו או לדירה שלך, אתה ממלא את חובתך הציבורית ומביא אותו לסיפוק והרפיה אבל הוא מסרב לגמול לך כגמולך, ידו קמוצה ופיו סגור? לוותר ולהשאר פראייר? לאנוס אותו? להתחנן?

DJNYC

New member
שילך להזדיין.

ופעם הבאה תסתכל את מי אתה מביא הביתה. מין זה עניין הדדי... ואם ברגע שהוא גומר עבר לו החשק... שיגמור אחרון.

תשובה לא ממש תשובתית

אני רואה שמישהו קם מתוסכל הבוקר
כמה אופציות: 1. תעשה ביד ותגמור לתוך מערכת הסטריאו שלו (או וידאו או DVD - כמה שיותר יקר יותר טוב). תמיד תוכל להגיד בקול מיתמם שרק שימנת את המנגנון 2. תדקור לעצמך את האצבע ותמרח דם על הסדינים (אם תוכל למרוח קצת דם על הבנזונה, עוד יותר טוב). אל תשכח להגיד לבחור שמחר אתה הולך לקבל את מנת הקוקטייל שלך. פתרון קצת כואב אבל שווה. 3. תגיד לו כמה נהנית ותבקש ממנו את מספר הפלאפון שלו כדי שתוכלו להיפגש שוב. המשך לפי הוראותיו של מרמלד בלינק הראשון 4. תבקש ממנו להכין קפה, ובינתים תחפש בניירת שלו ותנסה למצוא את הטלפון או הכתובת של המשפחה שלו. במידה ומצאת, נסה לברר אם יש לו אח קטן ופעל לפי הוראותיו של מרמלד בלינק השני (נכון, קצת קשה לביצוע אבל ממש התאהבתי בקטע הזה של גיא מותק) 5. תגיד לו כמה אתה רוצה למצוץ לו עוד פעם, ותעשה לו בוביט (קצת לא חוקי, אבל תגיע לכותרות וגם תוצא מהארון אם עוד לא עשית את זה) 6. בפעם הבאה שאתה מביא מישהו הביתה, תדאג שאתה תגמור ראשון

לירוי25

New member
העיצה שלי...

חבר טוב אמר פעם משפט וצדק "רימינג טוב יגרום לפרטנר לעשות הכל!". במידה ואינך נגעל והבחור דאג להתקלח לפני הדייט, הייתי מבצע את המטלה הנ"ל וברגע שהבחור היה מספיק משוחרר הייתי מזיין אותו כל כך חזק שילמד אותו לקח!! ואחר כך מנגב את השאריות על הוילונות החדשים שלו.

xanadu

New member
לירוי קינקי מתמיד

אבל אם אתה הולך לפי הכלל של אמא, שלא כל דבר חייבים לטעום, פשוט תגמור בשיטה האוטודידקטית ותנגב בתחתונים שלו. פשוט, קל ונקמני.

MARMELAD

New member
תגרום לו להרגיש רע עם עצמו

"אני לא מבין איך למישהו בגילך יש דירה כמו של חייל עני" "זה בסדר, לא בא לי לגמור, אתה לא מושך אותי" "אתה גומר נורא מהר" "אני חייב להתקשר לחבר שלי, הסקס איתך גורם לי לרצות לחזור אליו" "אוי, סופסוף גמרת.. אפשר לפתוח חלון? מסריח פה" "אתה יודע שאני כותב כתבה לזמן הורוד על סטוצים גרועים.. רוצה להתראיין? אפשר תמונה?"

campari

New member
מרמלד אתה ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש רגעים בחיים שצריך להגיד משהו ממש מרושע, ובדיוק אז אני לא מוצא את המילים. אם היה לי הספרון שלך בכיס ("אל תיפול לפה שלי" יקראו לו?) זה היה הרבה יותר קל...
וגם בצד שני

MARMELAD

New member
שנים של אימונים

"לא חמוד, אתה באמת בסדר, אתה גם מזיין לא רע, סתם בא לי סיגריה פתאום"

ענק!

מרמלד - אתה פשוט מודל של האוחצ´ה המסרסת. אני לא אתפלא אם כמה הומואים הפכו לסטרייטים לאחר ביקור טראומטי במיטה שלך.

למעלה