שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

אני רוצה לפתוח פה דיון,בעקבות כתבה שקראתי אתמול,ובטח רובכם שמעתם על זה. אז בטח שמעתם או קראתם את הכתבה בה,אמיר פיי גוטמן יצא מהארון. הוא אמר שהוא "הומו". טוב-----אני מניח שכולם ידעו את זה,כבר מלפני 10 שנים...חחחחחחח בכל אופן,בכתבה הוא אומר שהוא הומו,וגם הוא סיפר שהוא שכב עם בחורות.......(אני מניח שכב,זה אומר זיין...זיין..זה אומר שעמד לו....עמד לו..זה אומר יכול היה להביא את בת זוגתו לאורגזמה..או לפחות לנסות וכו' וכו'...). עכשיו--השאלה שלי היא כזו: הוא קורא לעצמו "הומו". אבל אולי הוא בעצם "דו"? אז נכון,שהוא עשה את הבחירה והוא בקטע של בנים. אבל,עובדה שהוא כן מצליח לתפקד עם בחורות. אני מניח שהומו,בפירוש הנקי של המילה.......זה אחד שלא מסוגל בכלל לשכב עם בחורות. אז מי ומה נחשב להומו?? מי נחשב בעצם לדו? אולי אמיר פיי גוטמן הוא בעצם "דו"? שמעדיף כרגע בנים. אמממ.....או שהומו זה בעצם תכונת אופי! ולא באמת משהו "פיזי",כמו שמנסים לצייר. (ז"א,עומד לך עם בחורות,אתה מגורה...זה סימן שאתה נמשך לבחורות...אז אתה כבר לא יכול להיחשב ל "הומו". אשמח לתגובות בנושא. ו...לא!! אין לי בעיה של זהות. אני סטרייט לגמריי. פשוט יותר ויותר אנשים יוצאים מהארון בזמן האחרון...ומשום מה,כולם טוענים שהם שכבו עם מספר בחורות לא מבוטל. אז אני שואל פה "מה ההגדרה של הומו"??? אחד ששוכב ונמשך רק לבנים,בקטע הפיזי? או אם אין את הקטע הרומנטי,זה לא נחשב. תודה

sha na na revol

New member
האמת, גמני חשבתי על זה...

היו מקרים מעולם. אבל אי אפשר לדעת את זה. כלומר, אדם יכול להעיד רק על עצמו... אז זהו בעצם.

נו אז....

את לא מקבלת את ההגדרה של אמיר פיי גוטמן "אני הומו"?? ז"א,ברור שהוא מודה שהוא הומו. אבל,אולי הוא עצמו טועה בכל המושגים האלה של מה זה "הומו". מה זה "דו". מה זה "קוקסינל" וכו' וכו'. ו...נכון---מה חשובות ההגדרות. אבל,סתם לשם הדיון... יש לי תחושה שאפילו אנחנו,כבני אדם,כאלה שיצרנו את אותם מושגים.....נוטים לבלבל בינהם. ולא לדעת מה המשמעות האמיתית

sha na na revol

New member
"אתה" ../images/Emo3.gif

ולא נראה לי שהוא טועה, נראה לי שהוא מרגיש ככה, הוא מרגיש בצורה חזקה שהוא לא יתחתן עם אישה. אז זה מה שיש לקבל בעניין...

morani555

New member
כפי שכבר אמרתי...

אני חושבת שבשלבים מוקדמים יותר בעבר הוא היה דו מיני ובעצם היה עם בחורות והכל אבל זה היה בשלב ההכחשה שלו. הוא לא ידע מה הוא בדיוק רוצה מעצמו. אני מכירה מישהי שהיתה איתו וזה לא היה שלם לדבריה. הם לא שכבו אבל עשו דברים אחרים ששניהם נהנו מהם ואם הוא לא אז הוא שחקן הדור. בקיצור אני מאמינה שבשנים האחרונות הוא הבין מי הוא באמת וזה מה שהוא. הוא בכלל עכשיו עם חבר 4 שנים אז הוא מאוהב וזה בכלל נותן לו תחושת בטחון שהוא אכן מה שהוא רוצה להיות,הומוסקסואל. אני בכלל בדיעה שכל בני האדם הם ברמה מסויימת דו מיניים. חלק יותר וחלק פחות. זהו... שבוע טוב.

Sommers

New member
תשובה- אם זה לא ברור...

גם אתה, בתור סטרייט , יכול לגרום לגבר לסיפוק מיני (גם אם הוא סטרייט) אין שום קשר... כשהוא אומר שהוא הומו, הוא אומר שהוא מעדיף גברים ושאין לו כוונה להיות עם בנות כי זה פשוט לא עושה לו את זה. (אם זה היה קצת עושה לו את זה הוא היה ממשיך לנסות, אבל אחרי 10 שנים שהוא "מנסה" ומבין שאין שם כלום- אז זה די ברור) וההגדרה של הומו היא בדיוק כמו ההגדרה של סטרייט, שכן, יש לא מעט סטרייטים שהתנסו עם בני מינם (בנים ובנות), למעשה לפי מחקר שנעשה מדובר על למעלה מ50 אחוז... ועדיין זה שהם ניסו משהו לא הופך אותם להומואים\לסביות נכון? באותו אופן, זה שהוא התנסה עם בנות, ממש לא הופך אותו לסטרייט או דו מיני.

למעלה