שאלה שאלתית

במביונת

New member
מה זאת הקביעה הזאת?

"זה ברור שגבר נרתע ,אפילו בעיניים עצומות,שבחור אחר יירד לו .למשל...חחח" איזה שטות
תסתכל על הנטיה המינית שלנו כמו על סקאלה. בצד אחד יש סטרייט לחלוטין ובצד השני יש חד מיני לחלוטין. אני חותמת לך שרובנו נמצאים איפה שהוא באמצע הסקאלה, ומעטים האנשים שנמצאים ממש בקצוות. לכן, העולם ה"שחור-לבן" שלך, לא מתאים לנושא הזה. זה לא עניין של כן או לא, זה עניין של העדפה בסיטואציות שונות ובמצבים משתנים.

אני הכרתי לפחות בחור אחד

שהיה סטרייט לחלוטין והלך רק עם בנות אבל לעיתים רחוקות היו לו תקופות שהוא היה חושב גם על לרדת לבחורים. ואני לעומת זאת כל כך לא נמשכת לבנות ואפילו די נגעלת מאיברים נשיים (סליחה לכל הבנות... אני אחת מכן בכל זאת) שבהחלט לא הייתי "עוצמת עיניים ונהנית מהחוויה". זה סתם שטות שאתה המצאת...

הכל בראש

אתה נרתע, כי אתה חושב שהומאים זה מאוד מגעיל. כי ככה למדו אותנו בעצם. לעומת זאת, אישה ואישה זה לא מגעיל, ושוב כי ככה למדו אותנו. אבל| אני ראיתי בערוץ אגו איזושהי סידרה על זה שבעצם אחוז מאוד גבוה מהשחקנים בסרטי פורנו להומאים הם בכלל סטרייטים שעושים את זה כי יש שם כסף טוב. ולמה הם כן מסכימים לעשות את זה? כי הם מבינים שהכל זה בולשיט ואפשר לעצום עיניים ולקבל מציצה מדהימה ולקבל על זה כסף, והכי חשוב לא להגעל מזה כי זה דבר טבעי.

בהחלט

רוב הקאסט של הכי גאים שיש הם סטרייטים בכלל אבל אין להם בעיה לשחק בסצינות מין די מפורטות עם גברים. אני מניחה שזה לא רק שהם שחקנים טובים שיודעים להעמיד פנים אלא גם שכבני אדם הם לא מאלה שנגעלים עד עמקי נשמתם מהרעיון שגבר ייגע בהם. יש ויש...

למעלה