שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

אני רוצה לפתוח פה דיון,בעקבות כתבה שקראתי אתמול,ובטח רובכם שמעתם על זה. אז בטח שמעתם או קראתם את הכתבה בה,אמיר פיי גוטמן יצא מהארון. הוא אמר שהוא "הומו". טוב-----אני מניח שכולם ידעו את זה,כבר מלפני 10 שנים...חחחחחחח בכל אופן,בכתבה הוא אומר שהוא הומו,וגם הוא סיפר שהוא שכב עם בחורות.......(אני מניח שכב,זה אומר זיין...זיין..זה אומר שעמד לו....עמד לו..זה אומר יכול היה להביא את בת זוגתו לאורגזמה..או לפחות לנסות וכו' וכו'...). עכשיו--השאלה שלי היא כזו: הוא קורא לעצמו "הומו". אבל אולי הוא בעצם "דו"? אז נכון,שהוא עשה את הבחירה והוא בקטע של בנים. אבל,עובדה שהוא כן מצליח לתפקד עם בחורות. אני מניח שהומו,בפירוש הנקי של המילה.......זה אחד שלא מסוגל בכלל לשכב עם בחורות. אז מי ומה נחשב להומו?? מי נחשב בעצם לדו? אולי אמיר פיי גוטמן הוא בעצם "דו"? שמעדיף כרגע בנים. אמממ.....או שהומו זה בעצם תכונת אופי! ולא באמת משהו "פיזי",כמו שמנסים לצייר. (ז"א,עומד לך עם בחורות,אתה מגורה...זה סימן שאתה נמשך לבחורות...אז אתה כבר לא יכול להיחשב ל "הומו". אשמח לתגובות בנושא. ו...לא!! אין לי בעיה של זהות. אני סטרייט לגמריי. פשוט יותר ויותר אנשים יוצאים מהארון בזמן האחרון...ומשום מה,כולם טוענים שהם שכבו עם מספר בחורות לא מבוטל. אז אני שואל פה "מה ההגדרה של הומו"??? אחד ששוכב ונמשך רק לבנים,בקטע הפיזי? או אם אין את הקטע הרומנטי,זה לא נחשב. תודה

היה לי ידיד הומו

שגם שכב עם בחורות .. הקטע הוא שכשאדם שוכב עם אדם אחר אתה לא יודע על מה ועל מי הוא מפנטז.. אולי הוא פינטז על בחורים בזמן ששכב עם בחורות ?

nate2000

New member
הומוסקסואל זה משהו פיזי

לפני כמה שנים ראיתי תוכנית על כך בערוץ 8-מדע וטבע. יש להם שוני במבנה המוח (לא זוכרת איזה שוני בדיוק) אם להשוות לבחור סטרייט. השבוע הזה או שבוע הבא אחרי שירד לי קצת העומס אבדוק מה אומרת הספרות המדעית בנושא. לגבי השאלה אם הוא דו או רק הומוסקסואל זה ממש לא משנה לי. שיהיה לו לבריאות ורק שמחה בכל דרך אחרת שיבחר.

אני מכירה כמה הומואים שהיו להם חברות

ואותם בחורים פשוט מטורפים על בנים. אל תקפצו עליי, אבל אני פשוט חשבתי שגברים פשוט לא פוסלים כל כך מהר את האפשרות לסקס ומי שיפה בעיניהם ויודע/ת איך לחרמן אותם גם מסוגל/ת גם להעמיד להם. לא כולם כאלה, אני מכירה הומו אחד שבנות לא מעניינות אותו אפילו לא כידידות, אבל יש כאלה. זה לא הופך אותם לפחות הומואים, כנראה ההבדל בין הומו שהיה עם בנות לבין דו מיני זה המידה - הומו מעדיף גברים יותר באופן מובהק ומסוגל להתאהב ולנהל מערכת יחסים תקינה (לא כזאת בשביל להראות לסביבה או להוכיח לעצמו משהו כשבפנים הוא לא שלם עם זה לגמרי) עם גברים, נמשך אליהם בטירוף בעוד שבנות רק מסוימות מאוד ובתנאים מסוימים (כמו שאמר לי הומו אחד: "אחרי שתי כוסות") מסוגלות לעשות להם את זה מספיק בשביל שיעמוד להם (שוב, אל תקפצו עליי, אבל להעמיד לגבר זה באמת לא כזאת בעיה). דו מיניים מסוגלים להימשך ולהתאהב ולהרגיש טוב במערכת יחסים עם שני המינים, אולי הם נוטים יותר לבנות יותר מאשר לבנים או הפוך, לפעמים יש להם תקופות שהם מעדיפים קשר עם אישה ותקופות שהם מעדיפים גברים - אבל אין משיכה משמעותית מאוד רק למין אחד. לא כל ההומואים בטוחים מהתחלה מה הם מעדיפים ומנסים את שני המינים לפני שהם קובעים שהם באופן משמעותי וגורף מעדיפים אחד מהם, הרבה מהם גם מנסים להיות במערכות יחסים סטרייטיות בשביל הסביבה ובשביל להמשיך להיות בהכחשה בעיני עצמם.

יובליק

New member
אני הייתי בדעה שהומו

זה מישהו שלא יכול להיות עם בנות ממש ממש כמו שאני למשל (הסטרייט) לא יכול להיות עם בנים אפילו לא ברמת המחשבה על זה. אז את אומרת שבחורה מסוגלת להעמיד להומו בנסיבות מסויימות ? קשה לי להאמין אבל אני לא מומחה ולא מכיר את הנושא, אני מכיר את הנושא בעיקר מכמה פרקים של הסדרה הזאת שהייתה בערוץ שלוש ולפי מה שאני זוכר כולם הלכו רק עם בנים חוץ ממקרה אחד שאיזה הומו עשה טובה לאיזה ידידה והוליד לה ילד.

יש ויש

מיניות זה אף פעם לא שחור ולבן. יש כאלה שממש לא מסוגלים להיות עם בנות, יש כאלה שבתנאים מסוימים ועם בחורות מסוימות יכולים למצוא את עצמם במצב של סקס ואפילו אהבה - אבל זה לא יהיה לגמרי כמו עם בנים. יש כאלה שההבדלים בין בנים לבנות אצלם לא ממש גדולים ויש כאלה שיש להם תקופות. זה מאוד דינאמי. אגב, אני לא מומחית בנושא אבל הכרתי די הרבה לסביות והומואים וממה שראיתי לסביות לא הולכות עם גברים כמו שהומואים מסוגלים ללכת עם נשים. לכן הנחתי שגברים (אלה שהם לא סטרייטים שלא מסוגלים לחשוב אפילו על גבר, למרות שיש גם סטרייטים שמתנסים...) פשוט יותר גמישים כשזה נוגע למין, העיקר שזה יהיה מישהו או מישהו שהם חושבים שיפה ומושך.

נו?

לא הבנתי שום דבר ממה שכתבת...חחחח זה שעומד לו עם בנות זה לא אומ ר כלום,?...---אז מה את אומרת בזה? מה המדד שלך לקבוע אם בחור הוא הומו או לא? אם בחורה לסבית או לא? אם שניהם דו..או לא? אם עומד לו והוא מצליח לתפקד יופי עם בחורה....אז עדיין הוא יכול להיחשב כ "הומו"??? ואם מישהו מסתדר מאוד מאוד טוב, וחש רגש עצום לבחורה,ופשוט מטורף עליה....אבל עומד לו רק מבנים...אבל אין מצב שהוא בכלל יכול להיקשר ריגשית לאיזשהו בחור בעולם...אז מה זה עושה אותו???? חחח אני בכוונה מקשה עלייך---כי פשוט לא הבנתי,לאיזו נקודה את מתכוונת. ולפי מה את קובעת

shirlove

New member
כי למשל

כשאני מכירה בחור ומתאהבת בו אני הכי מאושרת שבעולם,זה קשור לפיזיות?!לא זה קשור כבר לנשמה...לרגשות,לרומנטיקה,לנפש... ומצד שני יש את המשיכה...את הרצון למגע לחיבוק,שזה כבר יותר יצרי.... ומצד שלישי לפעמים מסתכלים על החיבוק בצורה רומנטית....להיות ככה מחובקת ביד של גבר,אז שוב,זה נפשי ופיזי. אמרת אז איך בחורים הומואים שכבו עם נשים? כנראה שהם שכבו איתן לסיפוק מיני....מאיפה לי לא יודעת לא מבינה בנושאים של הומואים ולסביות-אולי פשוט תעביר את השאלה הזו להומואים ולסביות....אולי הם יוכלו לענות לך על זה חחחחח

תקרא את הכתבה על פיי גוטמן

הוא אומר שהוא היה עם בנות וזה הרגיש לא נכון. הרבה אנשים יכולים לשכב עם אנשים שהם לא לגמרי רוצים ואפילו להיתקע במערכות יחסים שהם לא מרגישים טוב איתם - כי קשה להיות לבד, כי רוצים להוכיח משהו לעצמם ולאחרים. לא רק בקטע של בנים או בנות, אתה יכול להיות עם בחורה שלא לגמרי עושה לך את זה כי זה מתאים לך לאותו רגע ואתה יכול להיתקע בקשר שאתה לא מרגיש שלם לגביו כי ככה יותר נוח לך. אני חושבת שהסברתי טוב מאוד מה ההבדל בין הומו לדו מיני... אני באמת לא יודעת איך להסביר את זה בצורה חדה יותר, אני לא מומחית ולא עשיתי מחקרים. אני רק יודעת שהדברים האלה לא שחור ולבן, בחור יכול להיות מטורף על גברים ולהימשך אליהם ולהתאהב בהם ולהיות במערכות יחסים איתם, אבל גם עומד לו מבחורות מסוימות - במיוחד כשאלכוהול מעורב או כשהבחור עדיין בארון ומנסה לשכנע את עצמו שהוא "צריך" להיות עם בנות. אתה באמת לא יודע על מה הוא מפנטז כשהוא עם בחורה ומה הוא עושה כדי להתגרות. ולפעמים אנשים פשוט מתאהבים באישיות של הבנאדם ובקרבה וזה חוצה את הגבול בין גברים ונשים, אבל אם אתה נמצא עם מישהו שאתה לא לגמרי שלם לגביו בסוף זה מתפוצץ ואתה תמצא את עצמך עם מישהו אחר, אולי ממין אחר, שאיתו אתה מרגיש שזה באמת זה.

shirlove

New member
טוב אז ככה אני סטרייטית וזו דעתי

אני חושבת שזה עניין שקשור נפשית....לפי דעתי זה רגש ומשיכה רומנטית ונפשית. הבאת דוגמא למישהו שאוהב בנות נפשית מאוד מאוד אבל לא עומד לו איתן. אז לפי דעתי הוא לא הומו-יש לו בעיה בתפקוד המיני...ולזה יש טיפולים. זה עניין יותר נפשי לפי דעתי,משיכה נפשית ורומנטית שמתווספת גם לפזיות...כלומר אם אני רואה גבר אני אומרת :"ווואו הוא חתיך" -אז אולי בעצם זה לא רק נפשי.... לפי דעתי זה גם וגם. ומי שאוהב נפשית ולא הולך לו בקטע המיני ....זה לא שהוא לא נמשך,זה שיש לו בעיות בתפקוד המיני,הקיצר לא יודעת זה קטע מסובך ולא מבינה בזה.... לפי דעתי זה שילוב גם של אהבה נפשית ורומנטית וגם פיזית.

במביונת

New member
נטיה מינית זה שילוב של נפשי ופיזי

אח שלי יצא מהארון לפני שנה, אחרי שבשנים האחרונות הוא החליף בחורות כמו גרביים. כששאלנו אותו על זה, הוא אמר שהוא תמיד "הרגיש" שהוא נמשך לגברים, אבל הוא חשב שאולי הוא לא "נורמלי" והוא ניסה להיות עם בנות כדי לוודא שזה באמת המצב. נטיה מינית זה משהו שאתה נולד איתו. אתה יכול להודות בזה, ואתה יכול להתכחש לזה ולהיות עם בנות. כל זה לא קשור לעניין הפיזי. אני, לדוגמה, סטרייטית לחלוטין, אבל להגיד לך שלא הייתי מתגרה אם בחורה הייתה יורדת לי? לא יודעת...לא ניסיתי אף פעם, אבל אני חושבת שהגירוי הפיזי הוא משהו שאי אפשר להימנע ממנו. מה שברור לי - זה שנטיה מינית זה משהו שאנחנו נולדים איתו, ואי אפשר לשנות את זה, ואי אפשר "לרפא" את זה, ולדעתי גם אין צורך. אני רואה כמה אח שלי מאושר עם חבר שלו (שהוא איתו כבר שנה), וזה עושה לי המון טוב על הלב, ואני ממש שמחה בשבילו.

יובליק

New member
ציינת משהו מעניין

עצם העובדה שאת (סטרייטית) מסוגלת לפחות ברמת המחשבה לחשוב על להיות עם מישהי אחרת בצורה אינטימית זה כבר דבר מדהים לכשעצמו . אני סטרייט לא מסוגל (ואני בטוח שעוד רבים) אפילו לחשוב על להיות עם גבר אחר שלא לדבר על להיות איתו במצב אינטימי . למה ההבדל הזה? כנראה שהמין היפה הוא באמת המין היפה ושני המינים יותר ויותר נמשכים אליו מאשר ההיפך . לא יודע, סתם רעיון שלי.

חחחחח

זה ברור שגבר נרתע ,אפילו בעיניים עצומות,שבחור אחר יירד לו .למשל...חחח לבחורה זה פחות ישנה. היא יכולה לפתוח את העיניים לכמה שניות...לקלוט שבטעות עבדו עליה ומדובר ב"בחורה"....והיא תמשיך לסגור את העיניים ולהנות מהחוויה. אצל בנים זה יותר בעייתי. חחחח

למעלה