שאלה שאלתית

Lady Hawk

New member
שאלה שאלתית

היי לכולן שוב, אז ככה, מה אתן חושבות...אם הבחור קיבל תלונה על משו זניח ודבילי ומתקשר לומר לי שמקסימום הוא יקבל כלא, או יסגור שבת (אחחח...איזה "גבר") אז איך הייתן מגיבות? כשהוא אומר לי ש"מקסימום הוא יסגור שבת" אני מפרשת את זה כ: "לא נורא, אז נראה אותך בעוד אלוהים יודע כמה זמן.." וזה מעצבן אותי כי כאילו מה, אתה לא רוצה לראות אותי? עד כדי כך חשוב לך לצאת "גבר" ולהראות שלא איכפת לך לסגור סתם ולא לראות אותי? או שאתן חושבות שאין קשר בין השניים? זה פשוט מרגיז אותי! גרר...

לילי123456

New member
לדעתי אין קשר...

נראה לך שיש מישהו שמעדיף להיות בכלא או לסגור שבת במקום לצאת? םם הוא לא היה רוצה לראות אותך הוא היה אומר שהוא יוצא עם חברים או משהו כזה...בטוחה שהוא לא היה מעדיף לסגור שבת/להיות בכלא. מה שהם מחפשים זה רק לצאת משם, וכמה שיותר. אולי הוא התכוון ב"מקסימום שבת" שזה הדבר הכי גרוע שהוא יכול לקבל...כאילו זה העונש שהוא יקבל במקרה הכי גרוע ולא משהו רציני יותר. [מקווה שהסברתי את עצמי טוב חח]

Lady Hawk

New member
כן, הבנתי אותך..

תכל'ס, זה מה שהוא אומר "מקסימום שבת או שבוע בכלא"...אבל זה לא מקסימום כשעוברים שבועיים בלי לראות אחד ת'שניה...מבינה?

לילי123456

New member
כן ברור שאני מבינה אותך..

אבל אני לא חושבת שהוא התכוון בזה שזה מקסימום לא יראה אותך עוד שבת/עוד שבוע. כמו שאמרתי מקודם, אני חושבת שהוא התכוון שזה מקסימום העונש שהוא יקבל, בלי קשר אלייך..

Lady Hawk

New member
כן, אבל יש לזה קשר אליי...

הביאוס אצלי זה שהוא לא רואה את הקישור בין השניים...

טוב...

מה את רוצה שהוא יעשה??? גם אני לא רואה את הקשר בין השניים, הוא עשה עבירה, מגיע לו עונש. איפה את נכנסת לתמונה?

Karin917

New member
אני לא מאמינה שעוד מישהו אומר "שאלה שאלתית"

חוץ מחברה שלי
~אני סתם לא קשורה,תתעלמו
~

חחח אחלה יציאה ../images/Emo13.gif

דווקא שאלה שאילתית זה חמוד. אני לא אומרת את זה אבל שמעתי כמה אנשים מדברים ככה.

B o o o o M

New member
ניאממ

את ניראה לי קצת מגזימה.. את בוחרת לפרש את זה בדרך רעה.. אני בטוחה שהוא מעדיף להיות איתך מאשר לסגור את השבת. אני חושבת כמו שכולן כבר אמרו, שהוא דיבר על העונש עצמו.. אני הייתי מקבלת את זה ככה: "מקסימום אני סוגר שבת, או שבוע בכלא" = "אל תדאגי, אני לא אסגור 48\ אלך לכלא ל28 יום"

McBlack

New member
תכלס, סביר להניח שהוא פשוט היה ציני...

אל תתרגזי בגלל זה

Lady Hawk

New member
אני לא מתרגזת..סתם רציתי לראות אם זה הכל רק

בראש שלי..כנראה שכן.מן מחשבה מחשבתית
תודה לכולן על חוות הדעת. ושבוע מקסים!

למעלה