שאלה שאלתית

מיכלצי

New member
שאלה שאלתית

אם מישהו עושה ש"ש במסגרת אחרת, שהיא לאו דווקא גרעין עודד, הוא יכול להיות חלק מגרעין נח"ל של התנועה? תודה על ההתייחסות וכאלה.

דורד

New member
לדעתי כן, אבל אני לא בטוח

וגם אם כן, אז זה כמובן בתנאים מסויימים
וחוץ מזה... ראיתי עכשיו ת'פרסומת שלי בשעה טובה... עלתה הפרסומת של משהו קטן וטוב... ולא זיהיתי את עצמי... אבל אמא שלי פתאום צרחה "הנה אתה" אז כנראה שאני שם... איפשהו בים

דורד

New member
עכשיו ראיתי בYES MAX

רואים אותי די טוב... חחח... בהתחלה ברכבת, אני מחכה בצד ימין לבוש בלבן ועם כובע לבן ואח"כ גם בים שוב לבוש לבן... ומחבק מקדימה מישהי בחולצה צהובה (אני מכחיש שהיא בכיתה ט'! הוראות במאי!)

justsilly

New member
ראיתי פעמיים את הפרסומת,

בפעם הראשונה לא ידעתי שאתה אמור להיות שם, ובפעם השניה חשבתי שראיתי אותך אבל לפי ההסברים שלך זיהיתי לא נכון

Oukami Kun

New member
רגע,

ט'-ש"ש זה לא בסדר ומעוות, אבל ט'-י"ב זה בסדר והגיוני?
(והמבין יבין...)

דורד

New member
לדעתי ט'-י"ב זה אחלה... כולה שנתיים וחצי-שלוש

אבל אני ממש מת להבין... זה לא פייר שהמבין מבין ואני לא מבין!

דורד

New member
ת'אמת זה בגלל שהיה לה קר, אז הבמאי אמר לי

"לשפשף לה ת'ידיים"... חחח... שלא יהיה לה קר ושלא תהיה לה צמרמורת ביד
ובכל טייק הוא אמר לי רק להחזיק אותה "כי זה נראה טוב"

Taina12

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo69.gif../images/Emo191.gif../images/Emo5.gif../images/Emo22.gif

דורד

New member
../images/Emo207.gif חפשו אותי היום בארץ נהדרת

במערכון: נשף סיום י"ב של בנות הבלוג של מאי... אני לבוש לבן...

spraizler

New member
כן, אבל זה הרבה יותר קשה

הגרעין צריך לקבל אותך אליו, ורוב הסיכויים שהוא יקבל מישהו שהיה בתנועה ובש"ש בתנועה מאשר אחר. אבל עדיין יש סיכוי.

spraizler

New member
הגרעין נחל עצמו מחליט

הוא עושה ישיבה, מדבר על לקבל אותך, בטח נפגש איתך, שואל שאלות עליך וזה.. הוא מחליט מה הוא עושה. בכל מקרה, את הולכת לגרעין עודד כך שזה לא משנה לך.

לא יודעת איך זה הולך אבל

אני יודעת שכן הצטרפה לגרעין של.. גלית [לא זוכרת את השם.] מישהי שהייתה בנמוער העובד- שנת שירות וגרעין נח"ל - והיא הכירה את הבנות מהגרעין בתנועה ורצתה להצטרף או משהו כזה... זה אפשרי לדשעתי אבל מאוד תלוי בקבוצה של הגרעין ועד כמה הם יאשפרו את זה / מה הם יחליטו וכאלה...

Oukami Kun

New member
איזה גלית?

מעמק חפר (אחות של שאקי?) מגרעין קונדס או גלית מבאר טוביה, שגרענה ביזרעאל (ועכשיו בגרעין יכול)?

למעלה