שאלה שאלתית::

karin40

New member
שאלה שאלתית::

ידיד שלך, שאמר לך לפני איזה חודש וחצי שהוא רצה לנשק אותך כבר כמה פעמים ופחד מהתגובה שלך. הגבת לו די סבבה וגרמת לו להרגיש טוב עם עצמו ושהכל בסדר, ואפילו גרמת לו להרגיש שיש סיכוי גדול למשהו ביניכם. הוא חזר מהצבא ולא ממש דיברתם על זה, למרות שהוא רצה. את די התחמקת.. אוקי ככה חלף בערך חודש וחצי וכמובן הריחוק של הצבא רק גרע את היחסים.. בזמן שהוא היה בצבא,חשבת שלמה לא? אני כן רוצה להתנשק איתו ושיקפצו לי כולם. הוא חזר ולא טרח לנסות ולהיפגש איתך למרות שהוא שלח לך כמה ימים לפני שהוא חזר שהוא מתגעגע נורא ולא יכול בלעדייך- הגיוני שינסה ליצור פגישה, לא? לא! לא חשב על זה אפילו, והיה לו את התירוץ של- לא היה לי זמן ובלהבלה... אוקי אחרי שבועיים הוא חוזר שוב מהצבא, מתקשר אליך בבוקר, את שואלת אותו אם יש לו תוכניות להיום בערב, הוא אומר שלא, את אומרת שאולי ניפגש, הוא אומר טוב- מתי שיהיה לך זמן דברי איתי. טוב? טוב.. נפגשים בערב, מדברים על איך היה ובלה בלה.. את מתה משעמום מהקטע הזה... וכמובן מתה להגיע לרגע שבו את חושבת שזה הרגע המתאים לנשיקה. ואז אחרי שעה הוא אומר לך שהוא קבע עם ידידה שלו ושהוא חייב ללכת. את כועסת עליו וגורמת לו להרגיש חרא עם עצמו. ואז הוא מתחננן שנפגש ביום שאחרי- שדי פנוי לו...... את אומרת לו טוב- איך שאתה רוצה. הוא אומרת לך שהוא יתקשר אליך בשעה ככה וככה ונפגש. מגיע היום הזה והשעה הזאת, אין טלפון.. טוב.. לא התעורר.. מגיע כבר הלילה ואין טלפון- קרה לו משהו? לא. סתם מניאק!

מה השאלה?

לנשיקה רצוי להגיע לאט מתוך רגש. קודם חשוב לפתח את הקשר הרגשי. כשיש אהבה וקרבה נפשית, אפשר להתקרב גופנית. את הרגש מפתחים דרך דבור והתענינות. אם הקשר חשוב לך, כדאי שתשקיעי בו ותשתדלי לטפחו בנתינה ובהתענינות מתוך רגש. אם לא התקשר אליך, כדאי שתתקשרי בעצמך. אם הוא בונה אתך יפה את הקשר הרגשי של דבור, הוא כנראה לא רק רוצה לנצל ולנשק.

oferyosi

New member
אולי תקחי יוזמה

ואת תתני לו את הנשיקה?? אולי הוא כבר לא בטוח שאת באמת מסכימה כי עבר זמן???

ygili

New member
../images/Emo45.gif בדיוק. למה לשחק משחקים ולהניח הנחות ?

או שהוא משחק משחקים איתך או שפשוט

הוא חושב ומניח שאת לא באמת מעונינת כי לא הראית יוזמה מצידך. כך או כך-הייתי יוזמת במקומך שיחה איתו ושואלת מה העניינים בינכם.

תגובה

גם אני בעד ליזום את הנשיקה ואת המגע בעצמך, אבל חשוב שתעשי אותו מתוך רגש ואהבה ולא סתם, שתרצי באותו זמן להביע כך את אהבתך.

למעלה