שאלה שאלתית

תרווד

New member
תנאי הקבלה לתחומים האלו גבוהים יותר

מאלו לפסיכולוגיה ולע"ס כאחד.

BellA עלמה

New member
לא הבנתי

תנאי קבלה לעו'ס נמוכים יותר מאלה לפסיכולוגיה (בעיקר קלינית)

כן../images/Emo29.gif

וזה בערך מה שאני עושה עכשיו לומדת חינוך בידיעה שכסף אני לא אעשה מזה אבל מה לעשות?זה מה שאני רוצה,בזה אני מאמינה. לא לומדת תואר בשביל הכסף.

lollapalooza

New member
כנראה שלא הבנת אותי,

אם אני לומדת קולנוע, שזה מקצוע שאין בו כסף ואין בו עבודה ואין בו עתיד, סביר להניח שעשיתי את זה רק כי אני אוהבת את זה...

כן...

אני לומדת לתואר בתקשורת ויודעת בוודאות שאני לא אמצא לעולם עבודה בתחום הזה- כדי להתקבל לעבודה בתחום התקשורת אין צורך בתואר פורמאלי אלא יש צורך בפרוטקציה + כשרון- 2 דברים שאני לא כ"כ בטוחה שיש לי ותכלס, כמעט עם כל תואר ראשון אין מה לעשות היום [מנסה לנחם את עצמי
] אבל עם תואר שני יש הרבה יותר אפשרויות, אז כנראה שאני בדרך הנכונה

BellA עלמה

New member
ישנם תוארים ראשונים

שאפשר להכנס איתו יישר לעבודה { פיזיותראפיה , ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת, ריפוי בעיסוק , מחשבים , משפטים, עו'ס וכו}

ChilD SouL

New member
האמת היא...

שבמשפטים אין כ"כ הרבה עבודה ורוב האנשים שמסיימים את התואר הולכים ללמוד לתואר אחר. מדיי שנה יוצאים אלפי עו"ד ממוסדות להשכלה גבוהה - כמה כבר עורכי דין צריך

BellA עלמה

New member
אבל

לפחות זה תחום שניתן להכנס לשוק העבודה.עם תואר 1 אפשר למשל להתחיל נמוך (עוזרת במשרדי עו'ד) ומשם לבנות את עצמך. שלא כמו בתואר בפסיכולוגיה אי אפשר לעבוד בתחום. אפילו לא קרוב אלו

ליהיא2007

New member
בבדאי

בוודאי :) בשנה הבאה אני הולכת להשלים עוד תואר. תואר אחרי תואר שכבר יש לי... וכמה מפתיע .... אלמד סוציולוגיה! עוד מקצוע לא פרקטי כשלעצמו. אבל מרתק ...

@יעל@

New member
גם אני יודעת שעם התואר שלי אין לי

מה לעשות. גם רב תחומי וגם קרימי'.... אם משהו מעניין אותך אז את/ה הולך/ת ללמוד את זה.....

BellA עלמה

New member
אני רואה שיש הרבה

כאן שלומדים תחומים שאין ממש מה לעשות איתם שמסיימים את התואר. זה לא מבאס? כשתסיימו תהיו בנקודת ההתחלה?

@יעל@

New member
כי לומדים מה שמעניין...

מה אפשר לעשות עם תואר בקרימ'? ללכת לשב"ס או למשטרה, אבל מצד שני יש גם שוטרים ושב"סים בלי תואר, אז לא הרווחנו כלום. אבל זה מעניין.

SpyKid

New member
לאחר שלומדים במשך 3-4

שנים תחום שאוהבים, ורוכשים ידע שקשה להאמין שאפשר לרכוש בזמן כ"כ קצר, אי אפשר לומר ש"נמצאים בנקודת ההתחלה".

nova stella

New member
לא..

כ"כ הרבה חסרונות - משכורת, אפשרויות תעסוקה, עניין (למרות שעדיין מעניין אותי בגדול, אבל לא ברמה הנדרשת לעבודה) ובעברית, לא..

למעלה