שאלה שאלתית

עפטוב

New member
שאלה שאלתית

מוזר שאף פעם לא חשבתי על זה אבל.... למה לעזאזל קוראים לרובי רובי וויליאמס ולא רובי קוונואי (השם של אבא שלו), זה השם של ג'ן? מאיפה הויליאמס? אה ויש לי צילום של תעודת בית ספר שלו (כן הייתי טרגית) וגם בבית ספר קראו לו ויליאמס מה שאומר שהוא בתעודת זהות ויליאמס אז זה לא בקטע של פרסום תחת שם יותר "מוכר" (כמו נטלי פורטמן שהיא בכלל נטע-לי הרשלג) תשובות מישהו?

a Warming Sign

New member
כן,זה השם של ג'ן לדעתי

אני חושבת שכשקראתי על הדברים שהיא עושה בעמותה וכל אלה היא צויינה כג'ן וויליאמס.

שירלי54

New member
אפשר לראות את התעודה? חחחח

ואם זה השם של אמא שלו למה הוא לא נקרא בשם האב? אני לא כ"כ [טוב נו, בכלל לא] מכירה את הביוגרפיה של רובי... יש לו איזושהי בעיה עם אבא שלו?

עפטוב

New member
אבא שלו נטש

ג'ן ופיט מעולם לא היו נשואים? אז סאלי היא רק חצי אחות? ואם כן אז הם היו נשואים הרבה זמן כי סאלי מבוגרת מרובי ב-9 שנים.... אז אין מצב שהיא לא שינתה את השם ממש מפתיע אותי שלא חשבתי על זה עד עכשיו היה לי נורא ברור שרובי הוא ויליאמס. ואז שמו את התוכנית הגרועה הזאת בפורום של טייק דאט ויש את התעודת לידה של רובי עם השם המלא הכה מגוחך ואז דיברו על זה שאבא שלו זה הבדרן פיט קונואיי, ופתאום הייתי כזה - מה אז למה לרובי קוראים ויליאמס...

a Warming Sign

New member
אני חושבת שהם כן היו נשואים

כי אני כמעט בטוחה שהם התגרשו
,רובי הזכיר את זה מתישהו. אבל גם אם הם היו נשואים וגם אם לא,זה עדיין מוזר שהוא קיבל את השם של האמא..

למעלה