שאלה שאלתית

gilallon

New member
שאלה שאלתית

נניח שיש לכם 5000 ש"ח לא כולל מע"מ זמינים לצורך מחשבי כף יד איזה הייתם לוקחים? ובהנחה שרוצים שניים איזה הייתם קונים? איך ה mio p350? איפה קונים גם אם אפשר נא לשלוח במסרים? מה שווה לי להשקיע במעמד הקניה נגיד תוכנות ניווט וכד', חומרה נוספת. יאללה הכדור אצלכם

BravoMan

Active member
אני הייתי הולך על משהו משולב

טלפון על אף שלמכשיר האידיאלי בשבילי צריך קצת יותר מ5000. אבל זה רק אני. השאלה האמיתית כאן היא מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם המכשיר, ונדמה לי שזה ניווט. סדרת הMIO 350 \ 550 היא קצת בעייתית. במקום הייתי ממליץ על ASUS 639: גם GPS מובנה, גם WIFI וBT וגם 1GB זכרון מובנה מה שחוסך את הצורך ברכישת כרטיס וכך משאיר עוד קצת כסף לתוכנת ניווט שעולה החל מ1000 ש"ח ומלע. המכשיר עצמו מגיע (אאל"ט) עם זרוע לרכב ומטען למצת כך שכל מה שתצתרך זה אולי נרתיק טוב. איפו קונים? אובכן יש מלא מקומות, HANDY, מכלוף מחשבי כף יד ועוד. קודם כל תבדוק בזאפ.

gilallon

New member
אם כך אז...........

מה בעייתי בmio? ויש לך משהו ספציצי יותר מג'וג'ו מחשבי כף יד? לגבי זאפ אני קצת לא יכול אני צריך משהו שמוכר ע"י הגוף בו אני עובד שהוא גוף רשמי (הברון משלם) תודה בכל מקרה...

BravoMan

Active member
אובכן:

היה לא מזמן החזר של 550 בגלל בעיות בGPS (הFIX לכך יותר מידי זמן) לגבי ה350 לא שיש לו בעיות מיוחדות (ראיתי כמה תלונות בפורום פה ושם) אבל במחיר שלו למה לא לקנות מכשיר קצת יותר טוב? אחרי הכל חוץ מGPS אין לו כלום, לא זכרון מורחב לא קישוריות... אני לא יודע מה מוכר ע"י המעסיק שלך, אבל אין שום דבר "לא רישימי" בזאפ. זה סך הכל אתר השוואת מחירים שמציג רשימת חנויות ולא מוכר בעצמו. אולי תמצא שם ספק מספיק רשמי אם תחפש לפי הדגם. ואולי לרכישה קבוצתית ניתן לפנות ישר ליבואן RONLIGHT (גם של MIO וגם של ASUS). רק הצעה...

למעלה