שאלה שאלתית

• פותח הנושא תר
  • פורסם בתאריך

תר

New member
שאלה שאלתית

מזה זמן רב אני עוקבת אחר הפורום הנל, ונחמד לקרוא אותו. ולשאלתי. יש לי כמה דברים שלא מובנים לי 1. מה ממוצע המשקלים של האנשים בכללי שנמצאים פה בפורום בהתכתבות, לפני הניתוח??? לפי כל ההתכתבויות שלכם נראה שהורדתם כל כך הרבה, שאיני מבינה מה היה המשקל הראשוני. זה נראה שאנשים פה שקלו המון המון. אשמח לשמוע משקלים. 2. כמה זה BMI 39 לגבי משקל?? אודה לכם

sure16

New member
הי תר../images/Emo141.gifברוכה הבאה!

התחלתי לחשב ממוצעים והגעתי ל-72.00587 קילו לאדם.....
כמובן שאני מתלוצצת מכיוון ומשימה זו בלתי אפשרית.גם הייתה לנו אנורקסית אחת ככה שהממוצע ירד פלאים! ההיגיון אומר שמי שפונה לאופציה של ניתוח,מסוג כלשהוא ,הוא בעל משקל חריג מהמקובל! איך מחשבים BMI :לוקחים את הגובה (נניח 1.60 מ´) ברבוע=2.56 . לוקחים את המשקל (נניח 104 קילו) ומחלקים במספר העליון, יוצא 40.6. מספר זה הוא ה-BMI . נניח המשקל ההתחלתי של האדם היה 124 קילו.אז ה-BMI שלו היה:48.4. מקוה שדייקתי בפרטים כי אחרת תהיה פשלה בנתונים האישיים שלי. מקוה שעזרתי שרה

sure16

New member
אף אחד לא שם../images/Emo23.gif?!../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif../images/Emo153.gif

הי שרה - בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

את לא חושבת שהשעון קבע שב - 03.08 לפנות בוקר זה עדיין לילה????????? לא גילו לך את זה?????? מה קרה ל-דודי שינה?????????????? טוב, התעוררנו ואנחנו כאן... יום נעים אורית

sure16

New member
בוקר טוב!../images/Emo42.gifירדתי 20 קילו!זה מה..

שרציתי שתמצאו בין ההסברים שלי דלעיל! ירדתי ל-BMI כמעט 40 (מ-48 ). אני מרחפת!!!!!!!!!!!! שרה

שושה11

New member
בטח שמנו ../images/Emo23.gif

שורלה, בוקר טוב! אני לפחות... בטח שמתי לב כל הכבוד לך אהובתי יישר כח! כה לחי! המשך ירידה מדהימה ו-
שלך- שרה

jazmin40

New member
כל הכבוד!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo8.gif

הלוואי עלי!!!! יש לי זמן עוד לניתוח. מקווה שבעוד כמה חודשים גם אני אוכל להגיד ירדתי!!!! תמשיכי כך!!! חזק ואמץ!!!! רק בריאות ודברים טובים!!!

gal33

New member
שרהל´ה, מזל-טוב! ../images/Emo39.gif חשוב לזכור

שה- BMI גדל וקטן אצל כל אחד בקצב שונה, הרי המכנה שלו הוא הריבוע של הגובה. משמע אם אצל אחד ריבוע הגובה הוא 2, ואצל השני 3, אצל האחד נדרשת ירידה של 2 קילו כדי לרדת 1 יחידת BMI ואצל השני ירידה של 3 קילו. כך שאם את רוצה שנשמח בשמחתך על ירידת ה- 20 קילו, את צריכה לכתוב לנו זאת באופן מפורש! כי אצלך 8 יחידות BMI הן 20 קילו, אצל מישהו אחר הן יכולות להיות 15 קילו, או לחילופין 25 וקילו. הקיצקץ, לבריאות! גל

sure16

New member
תודה לכל המברכים../images/Emo23.gifבפעם הבאה

יהיה מספר דו ספרתי!מבטיחה! אין לכם מושג כמה חיזוקים ומחמאות יכולים לעשות לבן אדם את היום! (ולפעמים גם את הלילה...
) שבת טובה לכולם! שרה

sure16

New member
הייתה ילדונת אחת לפני כ-3 חודשים..

שכתבה בפורום שהיא אוכלת ומקיאה וקשה לה לרדת ממשקל השיא של 45 קילו!!!!!! כולנו כתבנו לה שתפנה מהר לייעוץ! רוייקו בטוח יכול למצוא את התכתובות..... שתהייה לך שבת טובה! אוהבת שרה

sure16

New member
מצאתי בשבילך! היא כתבה ב-29/12/01

קראו לה: NASTY GIRL (גובה 167 ,משקל 49 .) אני מקוה שעניתי על שאלתך. שרה

gal33

New member
מה זה משנה?? מן הסתם מדובר

באנשים שסחבו על עצמם לפחות 35-40 ק"ג עודפים, מאחר וזהו קריטריון להתנתח. אין משמעות למספר המשקל, ללא BMI, שמתקנן אותו ביחס לגובה. כמובן שיש גם הבדלים במבנה הגוף, ובין זכר ונקבה.

למעלה