שאלה שאלתית...

שאלה שאלתית...

נתקלתי היום במישהו שאמר שהוא מצחצח את הלשון בזמן צחצוח השיניים שמעתים על פעולה כזו? האם אתם מצחצחים את הלשון שלכם ת'אמת פעם ראשונה ששמעתי ונשמע לי מצחיק מה דעתכם?

שירלי6

New member
הו, אילנה!

כן, בובה, שמענו על זה. הצחצוח נועד להסיר את רובד החיידקים המצטברים על הלשון. יש, אגב, גם ידית מיוחדת, ללשון. היתה תקופה שהייתי מוודאת צחצוח הלשון לפני ש..

שמעתי על זה

ועושה את זה מאז שקניתי את מברשת השיניים החדשה שיש לו כרית מיוחדת ללשון האמת שזה קצת מוזר לי עדיין...

יערית

New member
מומלץ ביותר

הריח מהפה הוא לא רק מהסיגריות קפה שתייה חריפה ועוד סיבות אנטומיות,הלשון בנויה כך ששכבת חיידקים יושבת עליה היטב ומיצרת חומצות בשפע. ישנה ידית מיוחדת לניקוי הלשון ומי שיודע לצחצח לשון גם כשבא ריפלקס הקאה חוסך לעצמו אותה. מומלץ אילנה,תמיד טוב ללמוד:))

n o g a1

New member
על הלשון ובכלל בחלל הפה

וכמובן במע' העיכול חיים חיידקים אנאיירוביים. אלו חיידקים הנושמים חנקן ולא חמצן. חיידקים אלו פולטים ,כתוצאה מנשימתם האנאיירובית ,תרכובות גופרית , בעלות ריח לא נעים.

בקשה לעזרה

אני מציץ באתר זה זמן רב ולא תמיד מגיב. באחד התכתובות הופיע המשפט: "הדיסוננס הקוגנטיבי בין הפוזיטיביזם הקולקטיבי לנגטיביות הדטרמינסטית היא מהרעות החולות של הציונות". ורציתי לשאול – מה זה, לעזאזל, ציונות ?

d a n i e l s 5

New member
לדעתי ....

אם תקרא את התשובות שמעליך..... תבין מהי ציונות ......... אני הבנתי את ההקשר........ מקווה שגם אתה תבין .

תראי...

אני עם שפה שסועה עוד מהעלי שמצו' דחפה לנו שמה... זה מדמם לי בטירוף... והלשון...דבוקה לי חזק לחיך... אז איך יהיה לי משו ברור ככה?הא?

וואלה תודה על ידיעתכם וניסיונכם...

הייתי צריכה לעבור 45 שנה לשמוע על זה אין גיל ללמידה... שמעתי והשכלתי

למעלה