שאלה שאלתית

BrEt HaRt 4eVeR

New member
שאלה שאלתית

היי, יש לי פרופיל 72 על ברכיים. יש לי בקע במפשעה וכתוצאה מכך המון פעמים יש לי כאבים ולחצים שלא ייאמנו. כשאתקשר ללשכ"ג ואבקש ועדה רפואית נוספת בכדי להוריד את הפרופיל, האם הם יאשרו לי ועדה? מה צריך להביא לועדה כאשר הם יאשרו אותה? מסמכים רפואיים? תודה על כל פיסת מידע!!

avihay is raw

New member
תשובה תשובתית

אם תתקשר ותבקשי וועדה רפואית סביר להניח שיתנו לך בכל מקרה תבקשי וועדה רפואית דרך פקס לא דרך טלפון כי הבקשנה צריכה להגיע לרופאה ואז מאשרים לך וועדה אפואית הפקיד/ה בטלפון לא קובע/ת אם תקבל וועדה אבל אם תתן נימוק יפה יאשרו לך וועדה רפואית כדאי לך להביא גם אישורים מרופא מומחה ככה הסיכויים שלך שהפרופיל ירד ויכירו ההעיה שלך יותר גבוה מאשר סתם מישהו שבא ורק מתלונן אם יאשרו לך וועדה פשוט אתה צריל להביא ת.ז ומסמך מרופא אם יש לך המאשר על הבעיה נ.ב לפי השם אוהד ברט הארט אם ראית ראו ראית את תגובות קיבל שון מייקלס מהקהל במונטראול?

BrEt HaRt 4eVeR

New member
שני דברים:

בקשר לתשובה שלך, תודה רבה ואאמץ כל מה שאמרת לי, תודה! דבר שני: הנ.ב שלך: לאיזה ראו אתה מתכוון שהיה אחרי הדפיקה של שון ההומו את ברט או ראו שהיה לא מזמן במונטריאול? ונ.ב משלי: שון יא הומו תפרוש כבר יא זקן איזה פאה מכוערת יש לו על הראש!

dalida1988

New member
נצל"ש---שונאת את קיוסק המידעע

בכלללל כל התנהלות של המערכת הזאת כל כך לקויה הם שולחים לי מכתב שלא עברתי את המיונים לכח אדם וואלה? אם היית שולחים לי מכתב להגיע לשם.. אולי היית בכלל נבחנת בשביל לעבור.. אבל לא הם חייבים לשלוח מכתב הביתה לתקן בקיוסק מידע (תודה באמת אחרי חודשיים שזה לא עבד) ובכלל זה מידע שגוי אבל לא רק זה מעצבן אותי אלא העובדה שאני רוצה להקדים את הגיוס וואלה הם לא רוצים יש לי כבר 18 ואני רוצה להתגייס מוקדם לא רוצה בפבואר זה רחוק יותר מדיי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

s h e e p i t

New member
יש להם את הקטעים האלה

פעם התקשרתי להגיד שאני לא יכולה להגיע לזימון הם אמרו שידחו לי וישלחו לי מועד אחר ואז קיבלתי בקיוסק מידע שלא התייצבתי ולפני כמה ימים קיבלתי התראה[?] בדואר על זה שלא התייצבתי לתחקיר ביטחוני שלא ידעתי עליו בכלל צבא...

למעלה