שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

עשיתי את הפאזל של הפחיות... ומה קרה? נאבד לי חלק אחד! למה תמיד נאבד דווקא אחד? למה לא נאבדים שלושה? זה כבר פעמיים קרה לי שנאבד אחד... כאילו דווקא לעצבן אותי :) בכל אופן הזמנתי את החלק החסר מאדוקה, וכבר 5 פעמים הם אומרים לי שלא קיים החלק הזה, וכל פעם שאני מקבלת כזה מכתב מהם אני סופרת שוב לראות אם לא טעיתי. וכל פעם הם אומרים שאין כזה דבר (לא שאין את זה במלאי, אלא שאין כזה חלק בכלל)... אני לא מבינה את זה? מישהו פעם באמת קיבל חלק חסר מהם או שזה סתם....?? עזרה... תודה מראש

mgos0911

New member
יש מאמר בנושא ואולי את טועה במיקום

היי הפאזל הרי לא ריבוע. יתכן והם סופרים מפינה אחרת -> אם זה מייל - צלמי את הפאזל סמני על התמונה היכן בגדול ועוד תמונת תקריב. (בכדי להגיד אין את החלק בפאזל המשמעות שאת נותנת קורדינטות שמחוץ לפאזל...) הספירה היא לרוב מפינה שמאלית עליונה X - כמה עמודות ימינה וY - כמה שורות למטה X,Y. מתעקשת - בקשי טלפון של שירות לקוחות / צ'ט חי.. בנוסף יש מדריך להשלמת החלק לבד...

mgos0911

New member
הסימון שלהם הוא ב A,B ולא X Y

A6 - כמה עמודות ימינה - 6 B4 - כמה שורות למטה יחד A6,B4. עדכני אותנו...

ssyוM

New member
גם לי אבד חלק מהפאזל הזה

ושלחו לי אותו
בידקי האם טעית במיקום החלק , יש הוראות ע"ג האריזה .

גולה7

New member
גם לי קרה

שאבד לי חלק של הפאזל הזה וגם שלחו לי בלי בעיה.

וואוו איזה כייף לכם...

אני ספרתי משמאל לימין שזה A ומלמעלה למטה שזה B. לא יודעת מה קרה... אני שוב אנסה ואעדכן אתכם... תודה רבה

זהו, בדקתי.

A22 B44 כבר שלחתי להם את זה חמש פעמים והם כל פעם אומרים שאין... ספרתי משמאל לימין ולמעלה למטה כדאי להתקשר אליהם?

למעלה