שאלה שאלתית:

1Shir

New member
גילי, באמת תמונה יפה. מיוחדת.

יותר מנשיקה, הא? זאת אחרית הימים.... חכו חכו, אני בונה על הסרט בעניין הזה... :) אוי, רק תנו לי לכתוב איזו סצנה כזאת! :) ואני אוסיף עוד רגעים בסגנון שביקשת אופק: * בפרק השלישי "סקוויז" איך שהוא מעביר את היד שלו על השרשרת שלה, כשהיא אומרת לו שהוא מתנהג באופן "טריטוריאלי"... * ב- The rain king כשהם היו בנשף ו(בערך) רקדו.. * ב- Deture בלילה היה קטע חמוד כשמאלדר ישן על סקאלי.. * ב- Redux הוא נישק אותה.. * ד"א, אני מבינה שהנשיקה ב- triangle לא נחשבת?.. * הקטע בסוף all things כשהוא מלטף אותה כשהיא ישנה ונראה כאילו עוד שניה מנשק אותה, לא הזכרתן?!.. * בהוליווד AD הם מחזיקים ידיים בסוף, לא? * לגבי דברים טיפשיים, first person shooter נותן לכך מענה לא רע להערכתי, לא?.. * ברקווייאם שני קטעים, בעצם תלכי לרשימה שלי בטאגליינס ותוכלי לקרוא עליהם!! :) * סוף הפרק per manum, חיבוק יותר קרוב מזה לא יכול להיות.. * סצנה אחרונה....

muldercrushed

New member
תודה רבה לכולם!!

אני מניחה שהבאתי את זה על עצמי אז אני לא מאשימה אתכם אבל עכשיו גרמתי לעצמי לטבוע בייסורים על זה שלא ראיתי את הפרקים הללו. CRAAAAAP.

Gilliana

New member
נכון, שכחנו לגמרי מ-Triangle

באמת לא מובן איך זה קרה...
ובעניין ה-"יותר מנשיקה": חסר לכריס שגם הפעם הוא מייבש אותנו!!!

1Shir

New member
אני לא בטוחה שכריס קרטר חושב ככה

ולכן לא הייתי מפתחת יותר מדי ציפיות...

adiville

New member
זה היה די מובן בפרק האחרון, לא ?

בכלל, מהרגע שנולד וויליאם זה הפך להיות רשמי. ככה לפחות אני רואה את זה...

1Shir

New member
פעם גם אני חשבתי ככה ../images/Emo58.gif

אבל מסתבר שככל שמתעמקים בזה יותר, זה כבר פחות בטוח.. תראי, הוא עזב. וכמו שכאשר הוא חזר בעונה 8, הוא התחמק מההתקדמות שהיתה ביחסים ביניהם עד לסוף העונה, ככה גם לא ברור מה המצב כאשר הם התאחדו שוב בסוף עונה 9. לא הייתי סומכת עליהם בעניין הזה, ואת יודעת מה? גם אם יש ביניהם קשר הכי אינטימי שיש, אני בספק רב אם מבחינתם זה "רשמי". לא יודעת, אולי עינת השפיעה עלי.. (כי היא תמיד אומרת שאין מצב שזה רשמי)

Gilliana

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

שתיכן צודקות. שיר - איתך אני מסכימה לגבי חמקמקות הקשר לכל אורך העונה השמינית, מהרגע שמאלדר חוזר מן המתים ועד לרגע שבו הוא עוזב. יחד עם זאת, אנחנו רואים שהקשר בין מאלדר וסקאלי נמשך וגם את מהותו לפי המיילים שהם מעבירים ביניהם. בואי נאמר שעד שויליאם נולד באמת - היתה בעיה עם הקשר ועם הרשמיות שלו אבל לדעתי, עד כמה מוזר שזה ישמע ושבעצם זה אמור היה להיות ההיפך - רגע שמאלדר עזב (אחרי שויליאם כבר נולד) - הקשר התהדק והפך לרשמי. ב- "האמת" אנחנו כבר רואים נשיקה פומבית וגלויה אשר לדעתי מכריזה לראשונה באופן מוצהר על רשמיותו של הקשר ומרגע שהם נמלטים (אופס, שוב המילה הזאת) יחדיו - אני בטוחה שהקשר רשמי וחצי. הבעיה מבחינתי יכולה להיות רק במה שקרה בארבע השנים שחלפו מאז "האמת" לבין היום - מאד יתכן שלמרות רשמיותו, הקשר לא החזיק מעמד ואולי בכלל נמצא את מאלדר וסקאלי "פרודים" בשלב הזה - אצל כריס אין לדעת אף פעם.

1Shir

New member
על זה לא חשבתי ../images/Emo10.gif

לזה אני הכי לא מאמינה.. שהקשר לא החזיק מעמד.. קשה להאמין אצלם, לא? במיוחד באותה סיטואציה. אני מצטערת, אבל אם יחליטו לעשות אותם "פרודים", מבחינתי יש כאן פאק כלשהו באמינות, אלא אם כן יינתן לכך הסבר מאוד מאוד משכנע. ואני לא חושבת שבעונה 9 הקשר הוא כזה רשמי.. אז מה אם הוא נישק אותה כשהם נפגשו, שניה אח"כ הוא אמר לסקינר בוא אני אנשק אותך גם.. (אז מה אם זה היה בצחוק) לדעתי בסוף עונה 9 היחסים ביניהם לא לגמרי ברורים, והאמת שמאוד טבעי שזה יהיה ככה אחרי שלא מתראים המון זמן, שעוד אפילו גם לפניו לא ממש התבסס הקשר.. נראה לי שהם יותר עסוקים בבריחה שלהם, בפלישה ובכל מה שקרה, יותר מאשר במה בדיוק קורה ביניהם.

adiville

New member
אז נקבל סרט דרמה-רומנטי ?? ../images/Emo10.gif

כאילו חלאס... לזוג הזה נולד ילד !!! מה הם יעשו בסרט ? יתחבטו במשך שעתיים בשאלה אם להיות ביחד או לבד ? עכשיו אני ממש סקרנית !

Gilliana

New member
הקונספציה הנכונה

לדעתי לפחות - צריכה להיות סרט מתח עשוי טוב עם הרבההה דגש על היחסים בין בדמויות. כן כן - גם (ואולי בעיקר) יחסים רומנטיים. מה שכן, הכל צריך להיות במינון הנכון ואסור להעביר את עיקר המשקל מהעלילה ליחסים - בקיצור, מדובר באיזון מאד עדין.

adiville

New member
../images/Emo45.gif

יש מצב שתשכנעי את כריס לתת לך להשתתף בהפקה ? כי קלעת בול לנוסחה הנכונה של הסרט !

Gilliana

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל כריס צריך לשתף בהפקה לדעתי את היוצרים של "נמלטים" - כי הם אלו שגם יותר קרובים אליו וגם מצאו את הנוסחה (אני לא אגיד שלפני - משום שאצלי הנוסחה לסרט/סדרה מןצלחיפ תמיד היתה זו).

1Shir

New member
רק לא הבנתי איך הבנת ממה שכתבתי

שנקבל סרט דרמה רומנטי? ואם הם יתחבטו בשאלה הזאת בסרט, מספיק רק במשך כמה דקות אין צורך בשעתיים, אני אהיה המאושרת באדם.

adiville

New member
זה לא ממה שכתבת ../images/Emo8.gif

זה פחות או יותר ממה שכתבו כולם + ניסיתי להבין מה עובר לכריס בראש... אגב, לא נשכח שגם לפרנק ספוטניץ יש חלק גדול מאוד בכתיבה אז גם אותו צריך לשחד כדי שהעלילה תהיה לטעמנו
ת'אמת - רק שיהיה סרט !!! מצדי גם קומדיה של טעויות בצרפתית

pusher

New member
יש עוד..אני זוכרת שיש עוד...

אבל הם פרחו ממוחי

למעלה