עינת הבאת כמה קטעים חזקים במיוחד
במקום הראשון: הקטע בפרק האחרון שהוא מנשק אותה ברכב.. קטע חשוב. במקום השני: סוף הפרק עם דוני פאסטר... משהו שלא ראינו בעבר. במקום השלישי: סוף הפרק end game, יופי של קטע, מראה כמה היא אוהבת אותו. במקום הרביעי: החיבוק בבית המשפט בפרק טונגוסקה מקסים, מרגיע ושמח אחרי שהיא כל כך דאגה לו והגנה עליו יפה. סקאלי גדולה בפרק הזה, אחד החזקים שלה. החיבוק בסוף מילאגרו מרגש מאוד, רק נראה לי שאופק ניסתה לכוון לרגעים קצת פחות טראומטיים.. כפי שהזכרת את הסצנה בתחילת הפרק The unnatural שבדרך כלל שוכחים אותה, כך הבאת קטעים שהם המבחר של המיטב האיכותי ביותר אבל לא תמיד כולם זוכרים אותם.. כל הכבוד. בתשובה לדרור, השיחה האינטימית בפרק "טומס" היתה ברכב, כאשר סקאלי ניסתה לקרוא למאלדר "פוקס" (לא עבד..) ואמרה לו שהוא היחיד שהיא רוצה לחצות את הקווים למענו. וידוי מאוד מרגש שכנראה הביך את מאלדר, כי כל מה שהיה לו להגיב זה ניסיון להתבדח על כך שזו אהבה.... אפרופו PUSHER, אני הייתי מציינת משם את ההירדמות שלה על כתפו ברכב... וגם הקטעים מ- Little Green Men ומ- The Host שהזכרת מאוד מרגשים וחמודים, מאפיין את התקופה הזאת שבה הם היו מופרדים וסקאלי לא הרפתה והכריחה אותו להתקרב בחזרה.. ודבר אחרון, אם כבר הסרט, אז נתינת היד בסוף הסרט אין עליה..