שאלה שאלתית:

muldercrushed

New member
שאלה שאלתית:

בכמה ובאילו פרקים (ואם זו לא טרחה גדולה מדי אז גם באיזלו עונות הפרקים נמצאים) סקאלי ומאלדר מתנשקים או רוקדים או שיש ביניהם מצב דומה (חמוד כזה שלא כולל יותר מנשיקה אם מבינים למה אני מתכוונת)?

muldercrushed

New member
ואם אפשר אז גם כאלה ש...

מאלדר עושה שטויות בסגנון של לרקוד מול המראה או לצבוט לסקאלי באף זה גם יהיה נחמד.

Gilliana

New member
מה שאני לפחות זוכרת...

... מבחינת מאלדר עושה שטויות זה: Chinga - ענייני העפרונות למיניהם Small potatoes - טוב, לא בדיוק מאלדר אבל דיוויד שולף תג מול המראה ובסצנה אחרת עף לאחור עם הכסא במשרד Dreamland חלק ראשון - מאלדר רוקד מול הראי ורואה את מוריס פלטשר משתקף ולצערי, זה כל מה שאני זוכרת כרגע.

Gilliana

New member
אז ככה: ../images/Emo58.gif

ואל דאגה - יותר מנשיקה בכל מקרה אין, וגם זה עד שכבר אינו - יצאה הנשמה (אנחה עמוקה) בכל מקרה - אין יותר מדי פרקים כאלה. Beyond the see, עם שתי סצינות נפרדות בהן מאלדר מלטף לסקאלי את הלחי. Memento mori, מאלדר מנשק את סקאלי על המצח Post Modern Prometheus - הריקוד המפורסם סצינת המסדרון בסרט הקולנוע Amor fati - סקאלי מנשקת את מאלדר על המצח מילניום - הנשיקה הראשונה The unnatural - סצינת הבייסבול (נו טוב, לא בדיוק אבל בערך) Existance - הנשיקה הראשונה האמיתית בין מאלדר וסקאלי שאנו רואים The truth - הנשיקה בה"א הידיעה של הפרק האחרון ואם שכחתי משהו - בטוח עינת ו/או שיר תזכרנה לי.

muldercrushed

New member
תודה!!

גם התמונה ממש יפה!! עזרת לי המווווןן!! וברוח הדברים, מצאתי בYOU TUBE קליפ על הנשיקות שלהם והוא ממממשששממשמשמשמשמשממש חמוד. ממליצה בחום קישור למעוניינים יועבר במסנג'ר כי אני לא מצליחה להכניס קישורים בהודעות שלי.

Gilliana

New member
יופי, אני שמחה ../images/Emo13.gif

ודרך אגב (למרות שיש עוצר) - לאיזה פרק של נמלטים הגעת?

1Shir

New member
רוצות לשתף מה הקטע הזה עם ה"עוצר"?

דרך אגב, 2 סדרות שאני התחלתי לראות לאחרונה הן "האלופה" (הוט 3, טלנובלה ישראלית יומית, מצחיקה לאללה) ו"מונק" בערוץ 10, שטיפה איכשהו מזכיר את תיקים באפלה אבל הרבה הרבה יותר קליל ומצחיק.

Gilliana

New member
מכיוון שיש עוצר, אז אסור לדבר על...

... אותה סדרה שמסיחה את דעתנו לאחרונה מתיקים - הלא היא כמובן prison break (תסלחו לי - אבל אני לא סובלת את השם שנתנו לה בעברית. מה כבר היה רע ב-"פריצה מהכלא"?
)

muldercrushed

New member
אההה, בקשר לזה:

הפרק הראשון הגיע אלי בדרך לא חוקית והריל פלייר שלי לא מנגן אותו. OH CRAPPPPP

טוב אני אנסה..

יש את השיחה האינטימית הראשונה בטומס.. את נגיעת היד הרכה בPUSHER את סצינת הפתיחה בפרק The unnatural שכולם לרוב מתעלמים ממנה. את הקטע החמוד של שניהם בחדר הגופות בפרק הפונדקאי ששניהם מחייכים וסקאלי אומרת שלרגע היא חשבה שהם עדיין עובדים יחד או משהו כזה.. את החיבוק המדהים בסוף הפרק עם דוני פוסטר את החיבוק האומלל בסוף הפרק מילאגרו החיבוק בטרמה (או טונגוסקה) נגיעת היד של מאלדר על בטנה הטופחת של סקאלי בעונה 8.. עיניו נוצצות וסקאלי מסתכלת עליו בחיוך. החיבוק בסרט אחרי שמאלדר הוציא אותה מהחללית הנשיקה החמודה על הלחי כשהם באוטו בפרק האמת. בפרק אנשים ירוקים קטנים סקאלי ליטפה למאלדר את השיער בפרק END GAME סקאלי ליטפה למאלדר את השיער כשהיא אומרת בנחישות הוא יחיה. הקיצר יש עוד מלא אבל זה מה שהצלחתי לדלות ממוחי החסר שינה..

1Shir

New member
עינת הבאת כמה קטעים חזקים במיוחד

במקום הראשון: הקטע בפרק האחרון שהוא מנשק אותה ברכב.. קטע חשוב. במקום השני: סוף הפרק עם דוני פאסטר... משהו שלא ראינו בעבר. במקום השלישי: סוף הפרק end game, יופי של קטע, מראה כמה היא אוהבת אותו. במקום הרביעי: החיבוק בבית המשפט בפרק טונגוסקה מקסים, מרגיע ושמח אחרי שהיא כל כך דאגה לו והגנה עליו יפה. סקאלי גדולה בפרק הזה, אחד החזקים שלה. החיבוק בסוף מילאגרו מרגש מאוד, רק נראה לי שאופק ניסתה לכוון לרגעים קצת פחות טראומטיים.. כפי שהזכרת את הסצנה בתחילת הפרק The unnatural שבדרך כלל שוכחים אותה, כך הבאת קטעים שהם המבחר של המיטב האיכותי ביותר אבל לא תמיד כולם זוכרים אותם.. כל הכבוד. בתשובה לדרור, השיחה האינטימית בפרק "טומס" היתה ברכב, כאשר סקאלי ניסתה לקרוא למאלדר "פוקס" (לא עבד..) ואמרה לו שהוא היחיד שהיא רוצה לחצות את הקווים למענו. וידוי מאוד מרגש שכנראה הביך את מאלדר, כי כל מה שהיה לו להגיב זה ניסיון להתבדח על כך שזו אהבה.... אפרופו PUSHER, אני הייתי מציינת משם את ההירדמות שלה על כתפו ברכב... וגם הקטעים מ- Little Green Men ומ- The Host שהזכרת מאוד מרגשים וחמודים, מאפיין את התקופה הזאת שבה הם היו מופרדים וסקאלי לא הרפתה והכריחה אותו להתקרב בחזרה.. ודבר אחרון, אם כבר הסרט, אז נתינת היד בסוף הסרט אין עליה..

Gilliana

New member
אפרופו Little green men

מישהו יודע מדוע לפרק הזה קוראים כך? ויש סיבה מאד ספציפית...

1Shir

New member
מישהו יודע

אותו מישהו שתמיד יודע הכול - את.. אני רק זוכרת שבפרק 3 המעולה מאלדר אמר לסוכן ההוא: actually, they grey.. זה היה שם, נכון? זה פרק מעולה לדעתי, בעיקר כי מהר מאוד על ההתחלה מראים לנו את היחס החברתי שיש ב-FBI כלפי מאלדר, ואת המיקום של סקאלי מול העניין הזה.

Gilliana

New member
טוב, האמת היא...

... שהפרט הזה נודע לי "במקרה" רק לפני כמה ימים במסגרת תכנית תעודה על פרוייקט סט"י, שלמי שאינו יודע - הוא אותו פרוייקט "האזנה" לחלל במטרה לקלוט אותות רדיו של שידורים חוצניים. מסתבר, שבשנות ה-60, נקלט בארסיבו פורטו-ריקו (אותו מקום אליו נסע מאלדר בפרק) שדר מוזר שנחשד כשדר מהסוג שיכול להגיע מתרבות חוצנית רחוקה והמדענים שעסקו בפיענוח השדר ואשר האמינו שמקורו אכן בתרבות כזו - כינו את האותות הללו בשם Little green men ומכאן שם הפרק. מה שמדהים הוא, כמה כריס בקיא בכל המאטריה בנושא - לא פחות - אם לא יותר) מכל חוקר עבמי"ם מכובד.

אם אני לא טועה

ולפי מצבי הלא יציב ביומיים האחרונים אני בטח טועה אבל לדעתי זה נאמר בפרק עצמו, כל הסיפור הזה.

למעלה