שאלה שאלתית

אקסיום

New member
שאלה שאלתית

אני מרוצה מאד מהמורה שלי אבל הוא לא אוהב כ"כ לעבוד,לוקח חופשים,עובד מעט יחסית ולא יוצא לי יותר מ3 שעורים בשבוע. האם יש מצב לקחת במקביל מורה נוסף לשעורי תרגול כשההטופס הירוק נשאר אצל המורה הראשון ,לא אכפת לי שלא יספרו לי אותם.

adidas88

New member
עד כמה שידוע לי-כן

אבל זה לא יוצא ממש נוח כי זה אוטו שונה ולא האוטו שתעשה עליו את הטסט ועדיין אתה לא נוהג פרפקט אז להתנדנד בין 2 מכוניות לא הייתי ממליצה.

Mr Fender17

New member
...

"ולא יוצא לי יותר מ3 שעורים בשבוע." אם המורה שלי היה נותן לי 3 שיעורים בשבוע זה היה שיא... שהוא ביטל אנשים בשבילי. 3 שיעורים בשבוע זה נורמלי לגמרי :| אני בממוצע הייתי לוקח 1-2..

אקסיום

New member
אני רוצה 6 שעורים בשבוע

הכי אוהב 3 כפולים אבל המורה אומר ששעור כפול "כבד עליו"

רן88

New member
למה לא מומלץ? שלושה שיעורים כפולים

בשבוע נשמע לי ממש בסדר גמור. כל עוד הוא לא מרגיש עייפות משיעור כפול אז אין בעיה.

ChilD SouL

New member
זה לא אפקטיבי בעליל...

צריך הפוגה כלשהי בשביל ש"החומר יתיישב במוח". זה שאתה עושה שלושה שיעורים כפולים בשבוע - אתה מתרגל פחות דברים שלמדת ולומד כל פעם משהו חדש. לדעתי, זה לא אפקטיבי בשיט. 3 שיעורים בשבוע זה דיי והותר.

Marble Arch

New member
זה לא מדע מדויק,

את לא יכולה להחליט אם זה "אפקטיבי" או לא. יכול להיות שבשבילך זה לא יעיל ובשביל אחר כן. אין "טווח התיישבות במוח"..

אקסיום

New member
בנוגע לשעור כפול

אני מרגיש שהוא מאד אפקטיבי ,אני כרגע לא לומד דברים חדשים אלא מתרגל ,וכשאני לוקח 2 שעורים רגילים המסלול די זהה וכאן בשעור אחד לא חוזרים על אותו מסלול ואני לא מתעייף (המורה כן)

למעלה