שאלה שאלתית

אני רוצה לעשות טיול שטח השבת

יש מיצטרפת ככה בכיף בלי שום מחויבות סתם בשביל הטיול, נעשה פיקניק קטן

שאלה שאלתית

אני חושב שאני ניראה טוב (ולא רק אמא שלי אומרת ), מבוסס , גבר אמיתי, אינטיליגנט, יודע לחזר ולפנק ,אומנם קצת בררן אבל בכל זאת לבד , למה?

אולי השם שלך

זאת אומרת הכינוי הוא מקרין עצבות ובדידות
תשנה למשהו שמח הומוריסטי
"משנה כינוי משנה מזל"... בהצלחה

אם יורשה לי

אולי כל התכונות שרשמת אינן המתכון לזוגיות ???? נכון שיופי הוא כרטיס ביקור טוב אך אם ההמשך רע היופי לא עוזר. ואני לא מנסה לומר שאתה לא בסדר באיזושהיא צורה - אני לא מכיר אותך. עצם העובדה שאתה מציין שאתה מבוסס מראה שזו דרכך לחשוב על זוגיות... האם זוג עני לא יחווה אהבה גדולה ? אל תחשוב כך. מדוע אתה לבד? יכולות להיות אלפי סיבות(ותירוצים) אך את התשובה אתה ורק אתה יודע. על מה אתה "נופל" ??? אתה מחזר... אולי לא בדרך שאותה גברת הייתה רוצה ? אתה פיקח... אולי אתה מלחיץ ? אולי אתה יהיר והבחורה בורחת ? אתה מקשיב לאימא שלך (וזה מעולה) אך אולי זה איום על בחורות, אולי כמו פה אתה ממהר להזכיר את אימך בפגישה הראשונה ??????? אח שלי יקר, אתה לא היחיד שלבד! יש כמוך עוד הרבה ואין ממש תשובות לשאלה - "איך זה שיש כל כך הרבה "מחפשים" אך אין "מוצאים" סביבינו" בזוגיות צריך שנים, כלומר יכול להיות שהזוגיות שלך נופלת גם בגלל הצד השני ולא יעזור כמה חכם אתה או עשיר או... הצד השני לא מתאים לך. אולי תן דוגמא לקשר שנראה מבטיח אך נפל על כלום וננסה להבין למה... שבת שלום.

ואולי...

אתה פשוט מחפש במקום הלא נכון (רמז: זוגיות לא מוצאים בבר) או שמלכתחילה בוחר נשים שהן לא מתאימות. <זהב בהלם, חשבה שעל כל גבר יש 10 נשים שהולכות מכות>

בוא ננסה יחד, ואני סתם מתלוצצת טוב?

אתה נראה טוב? ביג דיל, גם אני מבוסס? לא ממש מדבר אליי אינטיליגנט? ואולי אני קצת יותר? לחזר יודע? ולפנק? לאהוב אתה יודע? מהבטן? על באמת? גבר אמיתי אמרת....כל אישה מפרשת זאת אחרת אולי פשוט נסה ללכת רק עם המילה....אמיתי! אולי משם זה יבוא...

מצוטטת

New member
תשובה תשובתית.....

א. מנזמןהבנתי שלא כל מה אמא שלי אומרת התברר שנכון! ב. שאר נתוני ה"פתיחה" מה אתה מציג לראוה אולי, רק אולי הם יחסית......... יחסית מול הבוררות שמנגד...... ת'יודע גם בבררנות צריך 'טליגנצייה אבל מהסוג האחר... הריגשי
והכל בערבון מוגבל בלבד וכמובן זה רק באולי

ערסlight

New member
לבד

תראה, אחד הכשלונות העיקריים שאנשים לא מצליחים להתחבר נמצא בין היתר גם בכשלון של אתרי ההיכרויות. [ההצלחות המקומיות הן למרות ולא בגלל] אתה מציין תכונות לא רלוונטיות לקשר. לא שזה לא חשוב, אבל זה לא העיקר. אתה צריך לשאול את עצמך עד כמה אתה פתוח לאנשים, עד כמה אתה מוכן לקבל את המוזרויות שלהם ללא שיפוט, עד כמה אתה מוכן להסתכן ולהחשף, כמה חמלה יש בך, כמה העולם שלך מלא בכדי שזוגיות לא תהיה תנאי לאושר שלך, כמה אוטנטיות, התמקדות בזולת, רעב לחיים ושמחה יש בך... בקיצור, זה עניין של מצב נפשי. זה מצב שבו אנשים ירצו את מה שיש בך. זה משהו שאם יש אותו, הוא מושך את האנשים אליך גם בלי שתעשה מאמץ. אלה מרכיבים שאפשר לפתח אם תרצה מספיק.

מצוטטת

New member
../images/Emo9.gif

"...כמה אתה מוכן לקבל את המוזרויות שלהם ..."
לא לך....
למילים!!!

בקלילות הייתי...

מנשקקת גם לך ת'מילות... אם רק תוסיפי אחורי ה"מוכן לקבל"...גם "ולהנות ממנה" נו...תוסיפי... אני עם הליפס שלי מוכנה

מצוטטת

New member
מיחדדת...........

ומשדרגת..... ו"להתענג עליה" יאלללללה תמרחי....... נו למה את מחכה!!!

שלי 9

New member
ערס ..תרשה לי לומר..שממש מענג

לקרוא אותך.
חנופה קלה בשבת בצהריים נסלחת?

ערסlight

New member
כולנו...לבד

ברמה הפילוסופית זה בודאי נכון. והדברים מופנים לגביי כמו לכולנו. אבל, נראה שאת מפספסת בגדול בזה שאת מניחה שכולם כאן מחפשים זוגיות.

יופי שאתה נראה טוב

אבל צריך גם יופי פנימי ויופי שאתה בררן.. מגיע לך להיות כזה למה אתה לבד? כי אולי אי שם נוח לך עם זה. או שמה לא מצאת את זו שתעשה לך סוויצ' במח, שבשבילה תהפוך אדם מאושר. ואמא אגב אף פעם לא טועה.

יופי שאתה ניראה טוב

אבל צריך גם יופי פנימי ויופי שאתה בררן.. מגיע לך להיות כזה למה אתה לבד? כי אולי אי שם נוח לך עם זה. או שמה לא מצאת את זו שתעשה לך סוויצ' במח, שבשבילה תהפוך אדם מאושר. ואמא אגב אף פעם לא טועה. rdor

למעלה