שאלה שאלתית

Annika

New member
שאלה שאלתית

אני מניחה שאני לא יכולה להתכחש יותר לעובדה שאני נמשכת לנשים בהתחשב בעובדה ששכבתי עם אחת אתמול... היא לא היתה הראשונה שהיה לי משהוא איתה, אבל זו היתה הפעם הראשונה של סקס מלא שלא עם גבר... אבל אז מה? אני מסוגלת לנהל מערכת יחסים עם גבר, אני נהנתי מסקס עם גברים, (למרות שאף פעם לא גמרתי אם אף אחד, אתמול הייתי די קרובה..) אז למה בכלל ללכת לשם? למה לנסות להיות עם נשים? זה רק מסבך את החיים. השאלה שלי היא איך אתם מסתדרים עם הקונפליקט של אם אני יכול לבחור את "הצד הנורמלי" למה בכלל לספר למישהו על המשיכה, למה לנסות את הצד הזה? לא עדיף פשוט לחיות כרגיל לצאת רק עם בני המין שני וזהו? הרי אני לא ארצה לצאת עם מישהו מעשן, או מישהו מאוד דתי, סתם כי זה לא מתאים לי לאורך חיים. אז למה לא להפוך נשים לסתםם עוד משהו שלא יעבור במסננת ההגיון?

שלום גם לך ../images/Emo9.gif

תראי, שאלת המון שאלות, אני אענה לך עליהם אחת אחת אבל לפני שאני עושה את זה אני רוצה לתת לך תשובה כללית לגבי כל מה שרשמת. שאלת "למה להיות כזו, כשאפשר להיות אחרת.." אז התשובה לשאלה שלך היא כי חשוב להיות מי שאנחנו ולא אנשים אחרים.. בגדול אם לא גמרת עם גבר זה לא אומר שאת גם לא יכולה, במיוחד לאור העובדה שאת רואה את עצמך יוצאת וחיה עם גבר.. שאלת גם "למה ללכת לשם
" אז גם לזה יש תשובה רגילה ופשוטה לחלוטין.. כי זה מה שגורם לך להרגיש טוב, זה מה שמענג אותך, אז למה לוותר על זה
תראי נשמתי, אין לך את האופציה הזו לבחור באיזה צד את רוצה להיות, זה דבר שנקבע מלמעלה ואין לנו שליטה (אמיתית) על הדבר הזה פה למטה.. את לא אמורה לבחור את הצד ה"נורמלי" שלך, שכן כל צד שתבחרי בו הוא -ה-נורמלי, עבורך. ואת לא חייבת לספר לאף אחד לגבי איך שאת מרגישה, אלא אם כן את מרגישה את הצורך הזה לשתף במה שעובר עליך, וזה דבר טבעי לחלוטין להרגיש ככה.. בשורה התחתונה נשמה שלי, אל תרגישי חצויה, תהיי את, תהיי שלמה עם מי ומה שאת, כי בהכל זאת את זו את ואין עוד את מלבדך
תעשי את מה שטוב לך כרגע, תחיי את מה שטוב לך עכשיו, כדי שלא תגיעי לגיל מבוגר ותשאלי את עצמך מה הספקת לעשות עם חייך כשהיית עוד ילדה.. בכל מקרה, את חדשה כאן
רן.

אז ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני מקווה שפה תמצאי את המענה לבעיותייך..
רן.

אני לא ממש חושבת שזה עינין של

בחירה.... אני חושבת יותר על הרגש..אם אני מאוהבת בבת והיא מאוהבת בי אז סביר להניח שנקיים מערכת יחסים בשלב מסויים. אני לא בוחרת במי להתאהב.אני כן בוחרת עם אני רוצה לעשות סקס. ואם אני מרגישה שאני מאוהבת במישהי והכל מעולה עד כמה שאפשר.אז סביר להניח שיהיה לי הכי טוב שם. אם אני נמשכת לבת ואני אבחר לא להעביר את המשיכה הזאת במסננת ההיגיון ואז אני אהיה עם בנים.אני לא חושבת שאני אהיה שלמה עם עצמי.

gilad music

New member
שאלה מצויינת.....

היא איך אתם מסתדרים עם הקונפליקט של אם אני יכול לבחור את "הצד הנורמלי" למה בכלל לספר למישהו על המשיכה, למה לנסות את הצד הזה? לא עדיף פשוט לחיות כרגיל לצאת רק עם בני המין שני וזהו? ווואאאאאאאאיייי זאת שאלה שמלווה אותי המון זמן וכאחד שנימצא בארון ממש עמוק, ניראה לי שהדבר שימנע ממני יציאה מהארון יהיה ביגלל שבסופו של דבר אני אבחר "בצד הנורמלי" זה אומר: לחיות עם אישה ולהקים מישפחה... זו תיהיה דילמה קשה לפניי החלטה חד משמעית אם לצאת בהצהרה על שיש לי נטיות מיניות גם לגברים. ניחייה וניראה.........

ענית בעצמך על השאלה המרכזית שלך

"אם אני יכול לבחור את "הצד הנורמלי" למה בכלל לספר למישהו על המשיכה, למה לנסות את הצד הזה?" עצם העובדה שאת לא יכולה להתכחש לזה שאת נמשכת לנשים אומרת שאת לא יכולה לבחור את "הצד הנורמלי" ! אילו יכולת לבחור, היית בוחרת לא להמשך לנשים ולכן כרגע יש מצב נתון והשאלה היא איך להתמודד איתו. יכול להיות שזה דבר חולף שיעבור לבד, יכול להיות שבגלל שלא הרגשת מסופקת עם גבר את נמשכת ומחפשת את הסיפוק עם נשים. מצד שני, אולי זו את. גם לי היה קשה בהתחלה לקבל את המשיכה שלי לגברים ולחלק מהחברה קשה לקבל אנשים כמוני (וכרגע גם כמוך). הרבה פעמים שאלתי את עצמי את השאלות שאת שואלת את עצמך ואני חייב לציין שלי אין תשובה ללמה אני דו. כמו שכבר נכתב, הלמה הוא פחות חשוב. מה שחשוב זה שתלמדי לקבל את עצמך כמו שאת ולא משנה באיזה צד של המתרס תהיי. בהצלחה

למעלה