שאלה שאלתית

ליהיS

New member
שאלה שאלתית

האם, במקרה שמוציאים את השחלות, בשילוב עם ניקוי (פסח או לא..), לא יהיה יותר צורך בדיכוי?

ליהיS

New member
מק../images/Emo78.gif

לאף אחת אין רעיון? השגות? תשובות? אתן נכשלות בבוחן!

תחילה תחליפי את החתימה שלך

ואז תקבלי תשובה
אני חושבת שכן צריך דיכוי למרות שמורידים את השחלות.

ליהיS

New member
נה נה ../images/Emo94.gif לא מחליפה כלום!!

מה תעשי לי?? גם ככה סידרת שיחתכו לי את הבטן!! את לא יכולה להפחיד אותי יותר!! נהנה

ליהי ../images/Emo140.gif

לא כל הנשים זקוקות לדיכוי לאחר הסרת השחלות שכן אין פעילות הורמונאלית דבר אשר משפיע באופן ישיר על המוקדים. אנחנו כבר יודעות שאין חוקיות וכמו כן קראתי בעבר על מקרים שהמוקדים ממשיכים להיות פעילים למרות היעדרן של השחלות (דבר שיכול להיות אני מניחה אצלך בעמוד השדרה שכן אני מניחה שאף אחד לא יעיז לגעת בעמוד שדרה לצורך הסרת נגעי אנדו' וגם את הזכרת את זה בעבר).. השאלה עד כמה הניקוי יכול להיות יסודי ועד כמה הוא יהיה יסודי. יודעת שהרוב המכריע לאחר הסרת השחלות משתמשות בתחליפי הורמונים בגלל תופעות גיל המעבר (דקאפפטיל "נטורל")
התייעצת עם מומחים לגיל המעבר? מאחלת לך שיהיה בהצלחה רבה רבה כי אני מבינה שכבר התקבלה ההחלטה לעבור ניתוח

ליהיS

New member
כן, התקבלה ההחלטה-יותר חוסר ברירה

הבדיקות חד משמעיות והכאבים מתחזקים מיום ליום. עדיין לא התייעצתי-עוד מעכלת את הבשורות (נפלאות ההדחקה), אבל בהחלט שוקלת את הרעיון של "אם כבר אז..". אני מניחה שזה יחסוך לי עוד ניתוח בעתיד....אני מורשמת מהזיכרון שלך לגבי מיקום המוקדים:-O

למעלה