שאלה שאלתית

אס...

New member
שאלה שאלתית

תגידו....לאלה מימכם שמכירם את הפיאט בראבו 1.6 איך היא??? מהירה? טובה? שווה לקנות אותה?

dickens

New member
היא סוס עבודה אך.....

אם יתחילו בעיות איתה ,לא תגמור איתם.לא להתקרב לאיטלקיות מלבד אולי האלפה החדשה. בארצות הברית פיאט אסורה לשיווק.

umop apisdn

New member
אסורה לשיווק בארה"ב? אתה רציני?

מאיפה הקרצת את הקשקוש הזה? פיאט לא אסורה לשיווק בשום מדינה. רועי, נדהם מהשטויות לפעמים.

אילן די

New member
מה זאת אומרת "פיאט אסורה לשיווק"

יש חוק פדראלי שאומר "אסור לשווק כל מכונית מבית היוצר של פיאט !" ??? זה נשמע די מצוץ שכן בדיקות תקינה ובטיחות פדראליות נערכות ספיציפית לכל מכונית. מעולם לא שמעתי על יצרן שכל המכוניות שהוא מייצר בהווה ובעתיד יהיו אסורות לשיווק. אם יש לך איזשהן אסמכתות בעניין אני אשמח לקרוא. מה שנכון הוא שפיאט אינה משווקת בארה"ב, ובזאת היא אינה בודדה. הרבה יצרנים אירופאים אינם מייצאים את מכוניותיהם לארה"ב מטעמים שיווקיים כגון פג´ו, סיטרואן, רנו, פיאט, אלפא, לנציה, רובר, אופל ובטח ישנם עוד ששכחתי. זה לא אומר שהמכוניות שלהן אינן טובות או בטוחות מספיק לארה"ב.

umop apisdn

New member
אין שום אסמכתות לשטות הזאת!

פיאט לא אסורה לשיווק, פשוט דגמיה לא מתאימים לישווק בארה"ב מאותה הסיבה שרנו, אלפא, לנצ´יה, אופל, סיאט ועוד יצרנים ארופאים לא משווקים שם. הסיבה? המכוניות שלהם פשוט לא תואמות לדרישות של האמריקאים: גדול, דגול, ושיהיה ממש אבל ממש גדול. אגב, אלפא תתחיל החדרת המותג לארה"ב בסיוע GM בעתיד הקרוב מאוד, וייתכן ששאר קונצרן פיאט יעשה מהלך זה בעקבותיה.

מצמץ

New member
רועי

קראתי באיזה מגזין ראיון עם יו"ר PSA (בערך לפני 3 חודשים), והוא אמר שפיז´ו מתכננים לחזור לארה"ב בשנת 2005, הוא לא אמר כלום בנוגע לסיטרואן (נחיה ונראה). מצמץ

אפרופו אופל

אם כבר הזכרת את אופל להווי ידוע לך שאופל ו GM הם אותה חברה אפילו דגמי אופל נמכרים בארה"ב. ישנה בעיה אחרת והיאף דגמי אופל נמכרים תחת השם שברולט בארה"ב. למשל אופל קורסה המוכרת לנו כ,כ נמכרת בארה"ב עם תא מטען היינו בתצורת סדאן תחת המותג שברולט אם אתה מתעקש יש אחת כזאת באילת בצבע לבן ליד החנייה של המוזיאון של הדינוזאורים בטיילת !!

חיים_K

New member
OK אני מבולבל

מצד אחד ´סוס עבודה´ מצד שני רכב לא אמין שלא יוצאים מהבעיות שלו
´סוס עבודה´ בלקסיקון שלי, הוא כינוי לכלי פשוט ואמין, בדיוק ההפך מרכב שבעיותיו לא נגמרות. ´לא להתקרב לאיטלקיות מלבד אולי האלפא החדשה´ ´פיאט אסורה לשיווק בארה"ב´ אתה חזק בפיזור הצהרות גורפות שלא עומד כלום מאחוריהן, נכון ?

אמני

New member
פרארי כן נמכרות בארצות הברית

פרארי שייכת לפיאט וכך גם מזראטי

umop apisdn

New member
מה שונה פה???

פרארי משתמשת (גם) במחסן החלפים של פיאט, ואי אפשר לומר עיה שהיא אמינה יותר או אכותית יותר מפיאט! אתה פשוט לא מבין, פיאט לא שם כי רכביה קטנים מדי, וכלכלית לא מתאימים לארה"ב.

dickens

New member
פיאט!!!

תלוי אם אתה קונה רכב חדש אז אין לך מה לדאוג בגלל האחריות.מבחינה מכנית הרכב הוא אכן סוס עבודה חזק .אך אני מכיר כמה אנשים שאכלו את ליבם על הרכישה הזאת.זה עניין של מזל.אכן, הרכב אסור לשיוש ושיווק בארצות הברית בגלל אופי השוק האמריקאי. הפיאט הילא בדיוק רכב עם האמינות של היפאנים.

umop apisdn

New member
תפסיק לקשקש ללא פשר!

פיאט עזבה את ארה"ב מבחירה (לא היה כדאי כלכלית) ולא נאסרה לשיווק... פשוט שטויות!

גרמי

New member
אתה יכול לקשר אותי עם אותם אנשים?

כי אני גם שוקל בראבו/ה, ואני מעוניין לשמוע ממקור ראשון אילו בעיות היו לאנשים עם האוטו... ובעניים פיאט בארה"ב: מן הסתם, פיאט לא יכולים לבוא ולשווק היום את הבראבו בארה"ב מכיוון שהיא לא עומדת בתקינה בארה"ב. זה לא אומר שהאוטו אסור לשיווק שם. זה אומר שפיאט החליטו שלא משתלם להם להוציא כסף על תקינת הרכב בארה"ב כי הטמבלים שם לא יודעים מה זה מכונית טובה כשהם רואים אחת מתחת לאף (ויסלחו לי אנשי ה PC על ההכללה הגסה), ולכן לא יקנו אותה בכמויות. זה הכל.

אילן די

New member
לטמבלים יש זיכרון ארוך

האמריקאים לא יקנו פיאט לא בגלל שהם טמבלים אלא בגלל שפיאט הצליחה לארגן לעצמה במהלך השנים, מוניטין מפוקפק ולא משנה כמה המכוניות שלה אמינות היום (מה שעדיין לא בטוח ויוכח רק בעתיד), כמו כן כל חברה שחולמת ליצא לארה"ב צריכה גם להתכונן מראש לתחרות שונה מזו שבאירופה. בארה"ב כמעט ולא מסתכלים על מכוניות עם מנוע קטן מ-2000 סמ"ק. למרות שהמגמה הזו הולכת ונשחקת עם השנים (פעם זה היה 3000 סמ"ק ויותר) אני לא רואה את פיאט או כל יצרן אירופאי מצליחה לשווק פה מכוניות עם מנועי 1400 ואפילו לא 1600. אמריקאים (כמו רוב האנשים אני מניח) אוהבים תגובת דוושה חזקה ומנועים עתירי מומנט. לגנות האמריקאי הממוצע יאמר שהוא מייחס חשיבות שונה להיגוי ושילדה ספורטיבית. אמרתי אמריקאי ממוצע ויכולתי להגיד נהג ממוצע כי למעשה - אין הרבה הבדל בין נהגים ממוצעים בכל העולם, ואם היתה לנהג האירופאי האפשרות לרכוש רכב עם מנוע 3800 סמ"ק במחירים שבו רוכש האמריקאי את רכבו וכן דלק במחיר כמו בארה"ב, אין לי ספק שתעשיית הרכב האירופית היתה מייצרת מכוניות בהתאם. תפנימו שחובבי רכב כמונו הם זן נדיר יחסית. לא כולם חושבים כמונו ולא כולם חושבים שספינה אמריקאית מתנדנדת שווה לחוסר נוחות. לא כולם אוהבים פניות במהירות ועיקולים בצורת S. הנהג הממוצע רוצה להגיע מנקודה א ל-ב עם מזגן טוב, ללא תקלות ומושבים נוחים. אותו נהג ממוצע הוא הוא הקובע אילו מכוניות ייצרו יצרני הרכב והוא זה שנותן את הטון. לא אנחנו.

zvit

New member
לגופו של עניין...

הבארבו/בראבה/מריאה הן מכוניות אמינות למדי, מרווחות אבל עם ירידת ערך קטסרופלית לקנות רק משומש והרבה מתחת למחירון...

למעלה