שאלה שאלתית

גודייבה

New member
שאלה שאלתית

אני כל הזמן תוהה לי... מי הסולן בכל דיסק שלהם? אני לא תמיד בטוחה שאני סגורה על זה... אסביר עצמי: מי הסולן בthe wall נגיד? ומי בatom heart mother? (מהמרת על ווטרס כי זה יותר התקליט שלו...) נגיד בmeddle ובdark side זה ברור שדייב גילמור, הקול שלו ברור ומוכר אך בthe wall למשל יש כל מיני קולות לא מוכרים (בשיר הראשון למשל ניחשתי שזה בוב גילדוף כי זה ממש נשמע כמוהו תכלס, אך אולי אני ממש טועה...) אז בקיצור מישהו יכול לענות לי בפורטרוט? דרך אגב לפני כמס' שבועות היה ערב פינק פלויד בסטארדאסט ירושלים והיה פשוט מעולה! 4 שעות לשבת בפאב ולשמוע רק פינק פלויד... פשוט תענוג! תודה שבת שלום!

גודייבה

New member
הממממ... ובכן?

מישהו?

הן גילמור והן ווטרס

שרו את השירים של הפלויד. גילמור שר בכל השירים שהוא כתב, ובמרבית השירים של ווטרס. ווטרס שר רק חלק קטן מהשירים, עד האלבומים האחרונים שלו עם הלהקה. ולפעם הבאה: קצת סבלנות לא תזיק. כל שאלה נענית בפורום.

גודייבה

New member
רב חן, ו....

לא הלחצתי, רק הזמנתי אותך לקפה
אשמח לתשובה קצת יותר מפורטת (נצמצם את זה רק ל -the wall) מי שר ב-the trial למשל? זה לא נשמע כמו ווטרס ובטח שלא כמו גילמור...

חרטושה

New member
למה לא?

טוב האמת היא שהוא באמת מותח את עצמו עד הקצה שם. חוץ מזה, אם את מתעניינת בנושא (בכלל ולא רק לגבי שירים מסוימים) אני בטוחה שאפשר למצוא רשימות מלאות של מי עושה מה באיזה דיסק באינטרנט. זה די נחמד למלא כך אח"צ חורפי ותמיד, תמיד מוצאים ככה דברים מעניינים.

גודייבה

New member
וואו תודה

למי התכוונת ב-הוא באמת מותח את עצמו... לגילמור או ווטרס? לא קראתי את כל הדברים באתר אבל בעיון קל זה נראה כאילו יש שפ פירוט מדויק של מה שביקשתי... אז-תודה!!!

חרטושה

New member
שאלת שאלה טובה,

האמת היא שלא חשבתי על זה עד הסוף בעצמי, כלומר לא הקדשתי לזה אף פעם תשומת לב, אבל עכשיו באמת שמתי לב שווטרס (הוא זה ששר את השיר) אפילו שהקול שלו מאד מוגבל, מבצע הרבה מאד תפקידים בשיר הזה ויש גם עיוות של הקול דרך ההקלטה (בקול של השופט) - כך שזה באמת לא הקול הרגיל של ווטרס משום בחינה.

גודייבה

New member
וואי, שוב תודה ../images/Emo13.gif

זה מעניין מה שאמרת... אנסה לברר עוד פרטים מעניינים

למעלה