שאלה שאלתית

MaYcHuK

New member
אני מצדיקה אותך בובע

אבל יש כאלה שחושבים שזה שיטחי להסתכל על מראה טועים! ובגדול! מי שטוען שיופי לא חשוב חרטטן בלה בלה

אפשר לייפות את זה ולהגיד

שהמראה חשוב. לא היופי. אני הרבה פעמים החלטתי שאני מתחתנת עם הפרצוף שמאחורי השיחות המדהימות שניהלנו, אין סיכוי שהצורה שלו לא תמצא חן בעיני אחרי כל המילים שנאמרו בינינו, ואז גיליתי שוואלה, הבן אדם לא מוצא חן בעיני, לא מושך אותי ולא כלום.

תשוקית

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo124.gif לא שטחי

לא נעליים!!! וכל מי שאומר שזה שטחי ..והיופי הוא בעיני המתבונן.. וכל הבולשיט המתנשא הזה הוא צבוע...כי אף אח לא רוצה ליפול על דייט מהגהנום ואם אפשר למנוע מבוכות ופגישות מיותרות וטראומות לא עלינו זה הכרחי!!

לא מסכימה לגביי דבר אחד

לא חושבת שהמשפט "היופי בעיניי המתבונן" הוא מתנשא שטחי ו/או צבוע לא אחת היו בחורים שאני התלהבתי מהם ובסביבה לא הבינו על מה מדובר וההיפך

מסכימה

עם כל מילה. לי יש תמונה ולכן אני לא חושבת שזה מוגזם מצידי לבקש תמונה מהצד השני. מי שמספר סיפורים מבחינתי יש לו מה להסתיר, וזה מניסיון עם שני בחורים שסיפרו לי שמכיוון שהם מוכרים הם מעדיפים לא לשים תמונה. מה אני אגיד לכם, הייתה להם סיבה טובה לא לשים תמונה, אחד מהם אמר לי אפילו שידע שאם ישים תמונה לא ארצה להיפגש איתו. וואלה הוא צדק. ומאז אני למדתי, מי שחושש לשים באתר אני מבקשת שישלח לי למייל. אם הוא מסרב אני אפילו לא עוברת לשיחת טלפון.

../images/Emo45.gifמסכימה איתך פאזל.....

ואני לא חושבת שזה שיטחי.. זה הכי לגיטימי בעולם. כמו שאני שמה תמונות (עדכניות לחלוטין!) ככה אני מצפה מהצד השני שיעשה. לא מסנג'ר ולא מיילים ולא נעליים... וזה בכלל לא קשור ליופי. *מזכיר לי את כל אלה שאין להם תמונה והם מוכנים להשבע באמא'שלהם שאין לי ממה לפחד ואין לי מה לדאוג. הם נראים פיצוץ ומבטיחים שכדאי לפגוש אותם ובלה-בלה-בלה... אלה הכי מצחיקים אותי... יופי.

תשוקית

New member
הזכרת לי גם עוד משפטים שגברים

באינטרנט אומרים..."תאמיני לי לא תתאכזבי" או "את מפסידה" "הפסד שלך" משפטים שרק אומרים לי אופסס
אדומה זה בול ההיפך .....

תשוקית

New member
חח כנראה שיש "כאלה" משני המינים

...אבל הרוב הם הגברים ....צר לי לאכזבך חבובי.... אני חושבהת שאין טעם להסוות ולשק ולהביא חצי אמת...כי בסוף הכל מתגלה... וזה מה שמרגיז ...ולי גם עשו את זה לא פעם כל מיני "החלקות" של האמת.. אז באותו רגע חתכתי....כי מבחינתי הבנאדם לא ישר ולא אמין...תגיד את האמת ואני אחליט אם בא לי לפגוש או לא...!

גלית35

New member
אני כמעט ולא פונה לכאלו בלי../images/Emo20.gif

תמונה, ואם פונה אלי אחד עם תמונה מהבר מצווה אני מבקשת וד אחת. מה יש להסתיר? הרי לבסוף תהיה פגישה{או שלא} מסכימה עם פזאל.

תשוקית

New member
עבודה שי שכאלה שמסתירים...

אבל בשיבל זה יש עובדת סינון...בלי תמונה נורמאלית ובוררה אפילו למסנג'ר אני לא מעיברה את הבנאדם...ואם עובר מסנג'ר אז אחרי כמה שיחות שניראות לי מספיק מעניינות אני מעבירה לטלפון...וגם אז....לא בטוח שזה יגיע לפגישה...אין מה לעשות צריך להפעיל את חושי הסינון הנשיים

../images/Emo45.gif

לרוב אני לא פותח כרטיסים שאין בהם תמונה, גם ציינתי שפניה אליי רצויה עם תמונה, או בכרטיס או לאימייל. גם כשאני עושה חיפוש באתר ההכירויות הוא חיפוש רק לכרטיסים שבהם יש תמונה.

תשוקית

New member
כנ"ל ומי שפונה אלי בלי אי אומרת מצט

טערת רק עם תמונה!!!תשלח ואז ניראה אם י ש על מה לדבר....

נכון

היום כבר כמעט ואין דבר כזה " אין לי תמונה " או " לא יודע איך לשים " ובלה בלה בלה... כל אחד יודע לשים תמונה ואו לשלוח.

תשוקית

New member
חחחח תתפלא כמה פעמים אני שומעת

כל מיני "תירוצים" :רק קניתי מחשב ..ואין לי מצלמה או שאם כבר יש מצלמה אין לי מושג איך שמים תמונה ...הם חושבים אני אפול לאיזה מלכודת...אני גם לא מוכנה לפתיחת מצלמות לך תדע מה יפתח לי את המצלמה איזה אוראנג אוטאנג או סוטה....עם כל הכבוד כל ילד בן 5 יודע היום לתפיל מחשב ולעשות סנאפשוט למצלמה אז מפסיק עם התירוצים

למעלה