שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

אתרי הכרויות - נושא התמונות באתרי ההיכרויות הכוונה שלי כששמים תמונה (אני שמתי אחת כשאני מאופרת אחת טבעי ואחת כשרואים את כולי (לא מסתירה כלום) מה שמפריע לי אלו ששמים תמונה מלפני 5 שנים (במצב טוב, אם לא יותר), 10 ס"מ יותר, במרחק 15 מטר או לפני 20 ק"ג למה לעזאזל, אם באמת נגיע למפגש מישהו באמת חושב שלא ישימו לב שהוא (או היא רק לא בשבילי) התבגר, התכווץ או השתנה? מה הרעיון?

ד נ י ת3

New member
חוסר ביטחון.

זו הסיבה לדעתי לתת תמונה לא אקטואלית. שאולי תפסלי לפני שתכירי אותו. (והרי זה מטופש... כי אם הוא לא נראה לטעמך אז בין כה וכה תפסלי..)

פזית 1

New member
היי, גם לי זה קרה, אבל יש אנשים

שלא רוצים שיזהו אותם אח"כ ברחוב ויתחילו לדבר עליהם, אבל עכשיו למדתי לדבר איתם במסנג'ר ולבקש עוד תמונות לפני המפגש. למרות שאכן יש כאלה לא פוטוגנים אבל יש את הצד השני שיש כאלה שבתמונות הם פוטוגנים אבל במציאות הם לא משהו. למרות זאת אין לפסול אנשים מראש רק לפי התמונה.... מקסימום לפני שאתם יושבים במקום כל שהוא תגידי שלא מתאים לך ותפרדי לשלום. בכל אופן , בהצלחה...

אני משערת

שהוא מקווה שלמרות זאת, הבחורה תירצה להמשיך בקשר איתו. הוא הרי יודע שאם ישים את התמונה המעודכנת הסיכויים שלו להכיר ירדו פלאים. מרגיז, אין ספק... אבל כמו בכל אתרי היכריות יש מכל וכל.

אני חושב

שממילא לא מסתפקים רק בתמונה שיש שם בכרטיס וכשמתחילים לשוחח , במסנג'ר לדוגמא, אז תודה לאל יש מצלמה, אפשר לבקש עוד תמונה, לשאול אם התמונה עכשווית.... תכל'ס? לא נתקלתי עדיין במישהי שהיתה לה תמונה לא מעודכנת וחוץ מזה שאני אף פעם לא הסתפקתי רק בתמונה אחת.

פעם כשעוד הייתי יוצאת לדייטים

קבעתי עם מישהו מקיפידון. הוא כתב שהוא רזה!!! והיתה תמונה שהוא נראה לא רע בכלל. הגיע לי דובון מקריח, ששם תמונה שלו מגיל 15 אולי. והכי הרגיז אותי... אתה שמנמן, תגיד אני שמנמן. מה אתה חושב שאני לא אשים לב? כבר לא היה אכפת לי אם הוא נחמד או בן אדם חמוד, פשוט מרוב עצבים על השקרים האלו, קמתי והלכתי. אפילו עכשיו כשאני כותבת את זה אני מתרגזת.

shelly1975

New member
אני באמת לא פוטוגנית

אנשים רבים הודו בזה בפניי. אם כי התמונות שלי בכרטיס עדכניות, צולמו בשנה האחרונה.

חחחחחחחחחח

את יודעת מה קרה לי לפני כמה שנים טובות? יצאתי לדייט עם מישהו ששם תמונה "שלו" ונראה שם כמו איזה אחד מפרסומת. לא חשדתי (מטומטמת), ונורא התלהבתי מהבחור. כשהגעתי לדייט ראיתי שלא רק שהוא לא דומה ל"עצמו" בתמונה, זה בכלל מישהו אחר!! אז מה יש לך להגיד על זה? אני באמת לא מבינה בן אדם כזה? מה הוא חושב, שהבחורה תגיע ותבין שזה לא הוא ותסתכל לכוון שלו? רק בגלל השקר הייתי צריכה לעוף משם. ואני מטומטמת (כבר אמרתי?) - ישבתי איתו בבית קפה והקדשתי לו חצי שעה מזמני...

magenta73

New member
זה מה שמפריע לך?

הרוב שם זה חצאי אמת, אם לא התייפיות עד אין קץ, אם לא שקרים גסים... לא רק התמונות, גם מה שכתוב... אז מה זה באמת משנה?...

יובל 33

New member
ולכן הייתי מוותר על התמונות בכלל ו.

ו...פשוט מדגיש יותר פרטים לכתיבה וכדומה. מי שרוצה שיעבור אחרי זה לאמצעים ויזואלים.

התמונות זה חלק מהעניין

אדם שקורא אותך מן הסתם גם ירצה לראות אותך, אתה יכול למשל להוסיף הערה ליד הכותרת של התמונות או בתוך התוכן של "על עצמך"- שאתה לא פוטוגני. וזהו... הרושם הראשוני לפעמים מכשל אותנו, הן כלפינו והן כלפי אחרים. מאחל לך המון בהצלחה.

gal1121

New member
יש לי עצה..חובה לבקש תמונה..

לא ממליצה להפגש עם אף אחד שאין לו תמונה או מצלמה אני רשומה באתר הכרויות.. פנו אליי כמה בחורים בקיצור לא היתה להם תמונה ביקשתי שישלחו לי לאימייל שלחו לי את התמונה שלהם.. ודי הייתי בהלם מיופים בלשון המעטה.. אז רק שתקחו את זה לתשומת לב וכך תגרמו לפחות עוגמת נפש.

Puzzluna

New member
../images/Emo45.gif אין תמונה, אין פגישה!

כמו שאני שמה לפחות שתי תמונות, ככה אני מצפה לתמורה. תמונות עדכניות, שאפשר לראות בבירור תווי פנים (מה שהכי חשוב לי). לא משקפי שמש וכובע (או כל אביזרי הסוואה לסוגיהם) לא תמונה מהבר מצווה (או כל אירוע אחר משנת הקמת המדינה) לא תמונה ממרחקים (כזו צריך זכוכית מגדלת) לא תמונה עם כל השכבה בטיול שנתי (עם חץ קטן שאומר הנה אני) וכן הלאה...

Puzzluna

New member
מה שיטחי? ואיפה גבול השיטחיות?

אני לא אנג'לינה ג'ולי ואני לא מחפשת את בראד פיט. אבל בכל זאת הרי אני לא אמשך לכל אחד וכמובן שלא כל אחד ימצא אותי מושכת. לבקש תמונה זה לא שיטחי! שיטחי זה לדרוש דרישות סף גבוהות מראש. לבקש שהבחור יהיה גבוה, חתיך, יפה, עם עיניים כחולות, עם עור פנים נפלא, עם שיניים לבנות וישרות, עם שיער שופע ורך, עם ריח גוף נפלא, וכו' אני לא שיטחית, אני מציאותית. יודעת שלא לכל דבר יש פוטנציאל ולא כל אדם יתאים לי למטרת זוגיות.

למעלה