שאמניזם - דרך חיים עם אלה שכבר לא
אני אחד מאותם האנשים המעטים ואני רואה אותן זה מחזה לא רע או מפחיד בכלל . זה רק עניין של אמונה יש אנשים שנולדים עם זה ואני יכול לספר לכם את הסיפור שלי: אני ממוצע לגמרי לא משהו מיוחד בחיים לא הייתי עד שיום אחד ניתקלתי עם חבר שלי במישהי שאתי בכתה שלא ממש הכרנו אותה כי זאת הייתה תיחת שנה ופיצלו אותנו והיתי עם החבר בקיצר התידדנו איתה כי היא הייתה פריקית כזאתי וזה מצא חן בעיניינו למרות שאנחנו לא מתים על פריקים אבל היא הייתה שמהו מיוחד יותר ... כאילו היא ניראתה רגיל לגמרי אבל היא הייתה יכולה ליבאות באיזורים שלמים ולא היו מבינים את זה ... היינו חברים לחצי שנה והיא הייתה נורא משונה כאילו היא הייתה נעלמת וחוזרת במקומות שונים בלי סיבות אבל חשבנו שזאת סתם התנהגות בסופו של דבר אח שלה ניפטר מסיבות שאני לא יפרט והלכנו לבקר אותה ואמרנו לה שאנחנו מצטערים וזה על מה שקרה ושהיא לא תוכל ליראות אותו וזה נורא מעציב אבל היא הייתה כאילו משהו אחר כאילו היא יכלה להתמודד עם זה והיא אמרה לנו שהיא יכולה ליראות את אח שלה ונעזוב אותה וככה זה התגלגל למרות שאחיה ניפטר והיא הייתה עצובה היא יכלה ליראות אותו בגלל שהיא ראתה מאז גיל 3 ודוד שלה שהיא הכירה הרבה יותר מאוחר בחיים לפני איזה 3 שנים הסביר לה יותר על זה ..... אנחנו למדנו בסופו של דבר אחריי זה ... ----------------------- עוד דברים חוץ מלראות רוחות : * ליראות את האוויר - כן כן אוויר . * הילות - קווי אור שמקיפים כל אדם וככה גם רואים רוחות לפי ההילות. * שיחרור אנרגיות - אנרגיה כמו של הילה שאפשר לישלוט בא למתקדמים * ריפוי - כן אפשר לרפות כאבים בעזרת אנרגיות וכו' גם למתקדמים יש אתר שלם : shamenvision.com