שאלה שאלתית

פרסל

New member
שאלה שאלתית

תגידו חברה הערוץ שייך לחברת סוני העולמית אז היא לא יכולה לארגן שרת משלה הפורום של פעם היה יותר יפה עם פורום לכל סידרה נראה כאילו אתם על סף קריסה אמ אתם משתמשים בשרת חינמי
 

פרסל

New member
דאם.

עכשיו אני מבין למה אתם בתפוז. כי זה פורום מת (הוא לא היה ככה בעבר) אבל אתם עושים הכל בשיטתיות שהוא ישעמם כולל השידורים בערוץ כמה פעמים אפשר לומר ? מספיק עם התוכניות "ריאלטי" שלא מעניינות אף אחד ומכל סידרה מטופשת עושים מיתוס ועד שיש סדרות אקשן רציניות הם בקושי משודרות לא פלא שמשעמם רצח פשוט שכחתם מה זה אקשן חד וחלק יריות פיצוצים ריגול והרבה בלגן במקום זה מאוננים כל היום על סדרות מטופשות . בתקווה להשתפרות (יש הרבה הרבה)
 

HuGo Hell

New member
המפ. ../images/Emo1.gif

אני לא מבין מה הבעיה. פורום לכל סדרה זה מגוחך כי הם שמים מלא סדרות, בעיקר ישנות. אתה חושב שאם הפורום הזה לא פעיל אז שפורום לכל סדרה כן יהיה פעיל? לדעתי השיטה הזאת הרבה יותר טוב ויעילה.
 

פרסל

New member
אתה לא מבין

ראית את הפורום פעם באתר עצמו? כל יום היו המון הודעות היום אם יש חמש זה נקרא מצויין פשוט ערוץ ירד פלאים אז בטח שאף אחד לא יגיב כי זה לא מעניין חייזרים וכל מיני משימות מטופשות של כל מני מפגרים כולל את הביריונים שלא מעניינים אף אחד ואיזה טמבל מגודל שרק יודע לדפוק פוזה של מתאגרף בפנסיה ולהגיד עוד ביריון נפל וגם נסיעת מבחן גם כן בולשיט אני לא מדבר על הכל פשוט תחשוב לבד על כל הסדרות המעפגרות . אז יש פלא ששנה לא היה פורום וזה לא הזיז לאף אחד?
 

squad leader

New member
הפורום הזה לא רע

פשוט לא מפרסמים עליו מספיק אז אין בו הרבה אנשים. אבל אתה צודק בקשר לזה ש AXN מזניחים דברים. אם התוכניות מפגרות או לא זה עניין של טעם אבל תראה לדוגמא את ה"סקר היומי" באתר, לא שינו אותו כבר איזה חודש. ציפיתי שעכשיו שאין לAXN פורום להחזיק, הם ישקיעו באתר. מסתבר שטעיתי. אין להם לא אתר מושקע ולא פורום.
 
למעלה