שאלה שאלתית

מה הקשר?

"בני מוגדר עם פיגור קל ויש לו בעיות רגשיות" אז בגלל זה אסור לו לפגוש את האבא שלו? נראה כי הכעס שיש בך על גרושך גורם לך לאבד קצת פרופורציות. "האם זה לא יגרום נזק נוסף לבן שלי?" הנזק שיגרם לו, יהיה אם לא יראה את אביו. ותחשבי על זה!!

תודה

מודה לכם על הפרגון, ממש קבלתי תמיכה, אינכם מבינים אותי, אך לא נורא, אני לא רוצה למנוע מבני שיראה את אביו, אני לא רוצה שאביו יפגוש אותו עם חברתו

לדעתי חלק דווקא כן הבינו אותך אבל

השתמשת בשפה כל כך מגעילה שקשה היה לא להתיחס לזה. התשובה האמיתי לא תגיע מפורום של גרושים אלא מגורם מיקצועי שיאמר לך אם אכן יש בעיתיות בכך שהילד יפגוש אשה אחרת. אז לכי ותשיגי חוות דעת מקצועית על כך, ואם החוות דעת מצביעה על כך שהמפגש עלול לגרום בעיות, והאקס שלך מתעקש לערוך את המפגש, אז את יכולה באמצעים חוקיים למנוע את המפגש. ואם לא, על כל הכאב והדאגה שהדבר גורם לך, תאלצי לקבל את העובדה.

naama78

New member
מבינה את הכעס שלך...

לא קבלת תמיכה ופרגון, כי קצת קשה לפרגן להודעה כזו. לעניין- אין לך ברירה אלא להרשות לבנך להתראות עם אביו ועם חברתו. מהרגע שאתם לא יחד הוא רשאי לעשות ככל העולה על רוחו, וגם את, כמובן. נכון, זה מאוד קשה בהתחלה. מאוד קשה, כמו דברים נוספים בתהליך הזה, אבל, אין ברירה...

מיקי 43

New member
אחרי שהתגרש ממך

אין לך זכות לאמר לו מה לעשות ועם מי להיפגש איתו ועם מי לא כשתפנימי את זה שאין לך שום זכות תתחילי לחזור לחיים

בעיה ריגשית

חושבת ששפטתם אותה לא נכון ילד עם בעיות רגשיות ופיגור לא מקבל את הדברים כמו כל ילד רגיל ולדעתי עזרה מקצועית תעזור כאן גם האב צריך להיות קצת יותר רגיש לבעיות של הבן שלו נכון שהילד גם שלו וזו זכותו ויכל להיות שגם האב זקוק לטיפול לעניין הקללות זה כבר סיפור אחר..... ושוב חושבת שלא ירדתם לעומק העניין
ולך בהצלחה

כנראה

שלא נכנסתם לסוף דעתי, זה שנבלתי את הפה אתם צודקים זה היה בשעת כעס, לא דנים אתם בריתחא, הגרוש שלי לא לוקח את הילד בכלל, ואם כן זה לעיתים מאוד רחוקות אחרי בקשות חוזרות ונשנות מצד הילד ,כל פעם הילד מבקש מאביו שיקח אותו, ואביו בכל מיני סיבות מתרץ לו שאינו יכול לקחתו, מה שהרגיז אותי פה, זה עד שהוא כבר לקח אותו, זה עם מישהי וכל המטרה שיקדיש לו את זמנו נטו , הרי הוא לא יכול להתעלם ממנה לגמרי, אז עת לעבוד ועת לנוח, עת שהוא עם הבן שלו ועת שהוא איתה, למה כשהוא איתה הוא לוקח אותו? לא, אז את הזמן של הילד יקדיש אותו ושלום שילך אליה זה כבר לא מעניין אותי , אני נפגעתי מזה שהוא לא מקדיש לו בכלל מספיק ועוד לוקח איתו נספח

תארתי לעצמי שכך הדברים והכעס שלך...

מוצדק אני אישית לא כעסתי על דברייך כי אני כמעט ויכולה להגיד בטוחה שכולם חחחח איזה הכללה אבל בדרך כלל כולנו פה ושם החליק לנו להתבטא כך לאיקס שלנו ולבנות זוגן אולי לא בפורום ואולי לא צעקנו אבל זה נפלט מפינו וגם אם לא זה נכתב מתוך סערת רגשות אז יאלה לא להתיפיף ולבקר את דבריה

למעלה