שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

בני מוגדר עם פיגור קל ויש לו בעיות רגשיות,אתמול הבן כלב של הגרוש שלי יצא איתו, ולקח אותו לטייל ולשבת בבית קפה בחברת החברה שלו,האם זה לא יגרום נזק נוסף לבן שלי? כשדברתי עם גרושי על זה , הוא אמר לי הילד הוא גם הבן שלי ואני אעשה מה שאני רוצה, את לא תגידי לי מה לעשות איתו ועם מי להפגש, כל הלילה כאבתי בגלל זה, בגלל שהבן שלי צריך לראות את הזונה של אבא שלו, מה עושים?

ראש יחף

New member
צריך למנוע ממנו לפגוש את אימו.....

לפחות עד שתנקה את הפה בליזול...

ולמה למנוע ממנו זאת? ../images/Emo4.gif

לא הבנתי למה את צריכה למנוע מהילד לפגוש את אביו? לאביו יש זכות לראותו, בדיוק כפי שלך יש זכות לבלות במחיצתו. האם הבעיה שלך היא בגלל שלאביו יש חברה שלה את קוראת בכל מני שמות גנאי? האם כשיהיה לך בן זוג, את לא תרצי להכירו לילד? חישבי מעט לפני שאת יורה מילים לאוויר...

מיקי 43

New member
גברת את אישה חולה

מה זה זה למנוע ממנו לפגוש את אביו? אביו יכול לבגלל כאלה דברים לקחת לך אותו ולמה היא החברה של האב זונה? כי הוא התגרש ממך וברור גם למה? בקיצור תארזי את עצמך במחלצותייך הנאות וגשי דחוף לטיפול כי החשיבה ,הגישה, והשפה שלך חולות מאד

ערסlight

New member
ותרשה לי לתרגם...

הבן כלב באמת לקח את הילד עם הזונה שלו ולהתחרע איתם בבית קפה? ככה המנייאקים האלה. איך שמשחררים אותם, תופשים תחת וחושבים שאם יש להם זיין אז מותר להם הכל. כל הגברים בני זונות וצריך לחתוך להם אותו. חרא של עולם.

ברור לי שאת כותבת מתוך כעס...

הכעס הוא שנפגעת אישית כי קשה לך לראות את האיקס שלך ממשיך בחייו ומחפשת לראותו חסר רגש ואחריות בכך שמבלה עם בנו בחברת חברתו מבינה את ריגשותייך אך עליך להיות מציאותית ולהכיר בעובדות אתם התגרשתם ולכל אחד יש את הזכות לבנות עולם משלו אין לך זכות למנוע ממנו לקחת את הילד ויתרה למנוע ממנו להפגיש את בנך עם חברתו, חבריו כל זמן שלא נעשה דבר הפוגע בו חישבי שמחר מחרתיים גם את אמורה לרקום מערכת יחסים עם גבר שתאהבי ותרצי לקרב אותו אל בנך ולהכניס אותו לחייך היית רוצה שהאקס שלך ימנע זאת או יגדיר את חברך בשמות גנאי? אני מאמינה שלא חשבת לפני שכתבת ואולי כל ההודעה שלך נכתבה בצורה קיצונית מתוך סערת רגשות אני יכולה להבין אותך רק תרשי לי להשיב את תשומת ליבך כפי שהנך קוראת בתגובות מעל היו חברים שלא קיבלו את הודעתך ודרכך כי כאן יש חברים שנמצאים בצד שלך וגם בצד השני של החברה של האיקסים כך שדברייך היו מקוממים בדיוק כמו שמחר שתעמדי במצב אחר ויקראו לך בשמות אלו אז חיזקי ואימצי, נשמי עמוק קחי את האירוע בפרופורציה אספי את כאבייך וכעסייך ותצרי לך חיים מצאותיים עבורך עם קבלה שיש חיים גם אחרי וחפשי לך זוגיות חדשה ועצה עבורך שימרי על קשר מכובד עם האיקס שלך עוד תזדקקי לו בהצלחה

קודם כל תנשמי עמוק

תספרי עד 10... ועכשיו... הוא צודק. מה לעשות. זכותו להפגיש את הילד עם מי שהוא רוצה בזמן שלו. למנוע מהם להפגש? זו לא הפרה של החוזה גירושים שלכם? בקיצור... איך אמא שלי אומרת: "תפנימי"

naama78

New member
נראה לי...

שעדיף לבן שלך לשבת איתו ועם החברה שלו בבתי קפה כל היום מאשר לשמוע אותך מדברת ככה... נו, ברצינות!

יערית

New member
הכאב יעבור

וההיגיון יחזור למקומו ,לפעמים הוא לא חוזר בגלל,אבל אז תשארי בבועה של עצמך מקומטת רוטנת וכואבת על מר גורלך. {חשבתי שזנות זה מקצוע יוקרתי
}

למעלה