שאלה שאלתית ...

שאלה שאלתית ...

הייתי אתמול במועדון. שתיתי בסך הכל חצי כוס יין.... דבר שגרם לחוסר איזון מוחלט גם אחרי מספר שעות כאשר חזרתי הביתה מהמועדון לא הצלחתי לעלות במדרגות, נפלתי פעם אחרי פעם האם הדבר ייתכן? כתוצאה משימוש במספר כדורים כגון קלונקס: האם הקוקטייל למרות שאני מאוזנת ? היו רק שני התקפים לפני שבוע... ובכל זאת נגזר עליי לא לשתות יותר אלכוהול לעולם? אם למישהו יש את המידע אשמח לקבלו אחלה לילה לכולם אוהבת את כולכם ונשיקות חמות וכמובן בריאות סמדר

יפעת 1 2

New member
קצת תמוה....

שרק מחצי כוס יין... לקחת כדורים לפני שיצאת מהבית? כי רווח קצר בין נטילת הכדור לבין שתייה יכול לגרום לבלבול... בכל מקרה תשאלי רופא.. ותאכלי קצת!!
ערב טוב חברים

גוּזיד

New member
אממ

ממה שאני יודעת. ממש ממש לא כדאי לך לשתות אלכוהול, גם אם זה ממש קצת. וגם אם זה חצי כוס יין. זה לא משנה. זה נושא מסובך, חבל להרוס את הטיפול בשביל עוד טיפה של אלכוהול. זה לא משנה אם את מאוזנת או לא, אלכוהול יכול להרוס את האיזון.

סליחה, פשוט לא ידעתי....

הייתי בטוחה שמותר ברגע שמאוזנים ושמחצי כוס יין דבר לא יקרה מה גם שכנראה משקל הגוף משפיע

קודם כל חיים אל תצחק על המשקל שלי

שנית הפלא ופלא אני מוצאת את הדף של הקלונקס המצ"ב לתרופה ורשום מפורשות עם קו תחתון מסומן מתחת.. אין לשתות יינות או משקאות חריפים בתקופת הטיפול עם התרופה .. שזה אומר... "סמדר למה לא קראת לפני זה ומנעת מעצמך כמה סימנים כחולים רציניים בברכיים .. חחחח.. מה שלא הולך במוח כנראה הולך בכוח... חחחח. דרך אגב קרצו כמה מהעיצובים ... של. החולצות ... מתי מותר להגיד ????

למעלה