שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

שוחר שסיים י"ב והתגייס, מחויב לחתום קבע לתקופה מסוימת לאחר תום השירות הסדיר? תודה

who is this

New member
כן...

תקרא בחוזה שלך, כתוב שם שהקבע יתבצע לפי המגמה.. אלקטרוניקה וחשמל שנתיים אם אני לא טועה, ומכונות שנה... אל אני לא בטוח אז תבדוק בחוזה שלך..

תודה, על פי החוזה

(קראתי הרגע, פעם ראשונה חושב
) מכונות וחשמל זה שנה ואלקטרוניקה זה שנתיים. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לא רוצה
מה זה, חשבתי שרק י"ג י"ד חותמים קבע
אוף אוף אוף על מה חתמתי חבול|

ואם כבר, זוג שאלות למי שיודע

1. משלמים לי לפחות בשנה קבע הזאת
2. הצבא כאילו באמת מיישם את זה ומשאיר שוחרים קבע
ילדים, אל תחתמו על חוזה עם הצבא בגיל 14.

Babajista13

New member
מה שנתיים?!

אני לא מאמין זה באמת כתוב לי... זה לא יכול להיות אמיתי..

Babajista13

New member
תשובה לשאלה

לא שאני אוהב את מה שאני רואה אבל הנה הטופס (מצורף כתמונה)

הם לא באמת לוקחים לקבע

אלא רק את כמות האנשים שהם צריכים באותה עת. לצבא אין כל כך הרבה כסף בשביל לקחת את כול השוחרים לקבע..

רוני242

New member
מה בידיוק נותן הקבע??נ.ב כנסו

משלמים על זה? וגם מזה אחרי כיתה י"ב? ומי שנשאר י"ג י"ד צריך גם להיות בקבע? וזה במקום צבא או פלוס השנתים בצבא??

Prince Yoni

New member
קבע../images/Emo26.gif

קבע זה שירות כמו עבודה רגילה.. משלמים לך על זה סכום נכבד, תלוי בג'וב שלך. בחוזה מופיע שאנחנו מחויבים לפי כך וכך דברים לשנה שנתיים קבע, אבל לצבא אין כסף ולכן רק המובחרים, או גם הם לא חותמים קבע. זה לא במקום השירות הסדיר, זה בנוסף.

pure_as_fire

New member
תני להגיד לך דבר אחד

את הטעות הראשונה כבר עשית הלכת לטכני בלי לברר מה זה עושה לך בשירות הצבאי כול הכבוד, ככה בדיוק רוב השוחרים עשו, ורובם שונאים תמקום הזה.

Falcon017

New member
תקשיבו!

זה אמנם נכון שאתם חותמים קבע לשנה או שנתיים או לא יודע כמה. אבל מה שקורה בפועל, במצב של היום, זה שמי שלא רוצה להאשר, לא מחוייב. הצבא, במצב של היום, לא מחזיק אף אחד בכוח. כך שתסירו את הדאגות שלכם. בכל אופן, מי שנשאר בקבע, בוודאי שתנאיו יהיו בהתאם (משכורת ותנאי שירות). כל אחד יעשה את ההחלטות שלו בעתיד.

למעלה