שאלה שאלתית

Sperrow

New member
שאלה שאלתית

שלום חברים. אני נמנה עם נאמני Reason. עוד מימי ה Rebirth העליזים פרופלרהדז הוכיחו את עצמם כבית התוכנה הכי מגניב בעולם. Recycle, באה ומחזקת את דברי. Reason 2.5 בכלל מצויינת. וקראתי באתר שלהם על Reason 3 עם הCombinator והמיקסר 2:6 החדש. והשאלה שלי היא כזאת. למה לעזאזל הם לא פותחים את Reason לפלאגינים חיצוניים? או לפחות מוסיפים המון המון המון המון אפקטים וסינתיסייזרים? מתיי נזכה לזה? מישהו יודע?

Choriso

New member
אולי..

אם יפתחו אותה לפלאיגינים היא כבר לא תהיה ייחודית משאר התוכנות האחרות.

sampler

New member
צודק ..זה יהיה שינוי ענק וטוב לדעתי

אבל היא כבר לא תהיי ייחודית היא תהיי כמו קיובייס ופרוטי לופס למרות שאני בעד.. אני כמעט בטוח שב3 יוסיפו מכשירי אפקטים ובעזרת השם איזה סינטי או משהו ..מגירסא 2 ל 2.5 הוסיפו מספר מכשירי אפקטים ככה שלדעתי יש מה לצפות מ3.

Sperrow

New member
אם זה יקרה היא תהיה מושלמת

זה והאפשרות לפתוח בה ערוצי אודיו. תחשבו על זה. הרי קיובייס היא תוכנה קשה מסובכת ולא ידידותית למשתמש, תוכנה שלא ברא השטן. יש אפילו איגוד של cakewalk phillips sony נגד steinberg. קראתי במגזין אודיו בריטי שהחברות הללו פועלות ליצירת סיקוונסר ידידותי יותר. חבר'ה לוג'יק היא סיוט, קיובייס גרועה לא פחות ממנה. ואני מחוייב ללמוד קיובייס זה חלק מתוכנית הלימודים שלי, למעשה אני מת ללמוד אותה. אבל זה לא אומר שהיא לא תוכנה קשה. היא מעולה ויש לה סאונד חזק, ואינסוף אפשרויות, אבל היא בהחלט נופלת מריזון בידידותיות ובקלות הפעלה. עזבו אתכם ייחודיות למי איכפת בכלל מייחודיות? אני רוצה לעבוד מקצועני עם אינספור אפשרויות, מה איכפת לי מה"ייחודיות" של ריזן? ריזון קלה חזקה פשוטה יש לה סאונד חזק וסיקקונסר מעולה רק שהיא לא פתוחה לערוצי אודיו ולפלאגינים וברגע שהיא תהיה כזאת, פאק קיובייס! עד הסוף!. וקראתי על גירסה שלוש של ריזון אני מפנה אתכם לאתר של פרופלרהדס חפשו את הלינק שלהם ותקראו על החידושים שם. ואין שם אף מכשיר אפקטים ואף סינתי שלא היה שם קודם.

ירדן פ

New member
שמע.. כמה שאני אוהב את ריזון

אבל מבחינת סאונד קיובייס לא רואה את ריזון ... ריזון תוכנה פשוטה ונוחה למשתמש אבל המקצועיות של קיובייס זה עולם אחר

Sperrow

New member
שאשמיע לך כמה הסאונד שלה מטורף?

אם אתה רוצה אתה מוזמן. פשוט תעשה מיקס מצויין, ואז שלח את זה ל T-racks ומשם אתה תהיה בסדר. http://stage.co.il/Authors/25480

Sperrow

New member
שאשמיע לך כמה הסאונד שלה מטורף?

אם אתה רוצה אתה מוזמן. פשוט תעשה מיקס מצויין, ואז שלח את זה ל T-racks ומשם אתה תהיה בסדר. http://stage.co.il/Authors/25480

sampler

New member
אין סינטי חדש או מכשיר אפקטים אבל

יש את הקומבינטור שזה הכל ביחד נשמע לי משהו טוב. יש את המאסטרינג שנראה לי חידוש טוב שבאמת צריך לשפר את הסאונד. וגם המיקסר 6:2 נראה טעים

Sperrow

New member
מה באמת עושה המאסטרינג?

יש לך מושג אוליי איך זה עובד?

ירדן פ

New member
המאסטרינג

מגביר את השיר לרמות הכי גבוהות, מנמיך או מגביר תדרים לפי הצורך ועוד דברים שגורמים לשיר להשמע באיכות הרבה יותר טובה

למעלה