שאלה שאלתית

מצב
הנושא נעול.

JuveFan

New member
שאלה שאלתית

שאלה שאלתית
ערב טוב לכולם. אני צריך להגיע מחר מרחובות למכון "ב.י.פ" ברחוב בן גוריון 11, בני ברק. לפי מה ששמעתי, יש את קו 164 שיוצא מרחובות ומגיע לשם, אבל לא הצלחתי למצוא "הוכחה" באתר של אגד. האם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איך להגיע? תודה רבה.

אוהד11

New member
164 מגיע עד גהה פ"ת ומשם אתה צריך

שאלה שאלתית
ערב טוב לכולם. אני צריך להגיע מחר מרחובות למכון "ב.י.פ" ברחוב בן גוריון 11, בני ברק. לפי מה ששמעתי, יש את קו 164 שיוצא מרחובות ומגיע לשם, אבל לא הצלחתי למצוא "הוכחה" באתר של אגד. האם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איך להגיע? תודה רבה.
לקחת קווים 51, 66, 64, 70 או 92 של דן או 68 או 137 של קווים. אפשרות אחרת היא דרך התחנה המרכזית ומשם לקחת 51, 69, 54 או 70 של דן, או 68 של קווים.

JuveFan

New member
תודה

לקחת קווים 51, 66, 64, 70 או 92 של דן או 68 או 137 של קווים. אפשרות אחרת היא דרך התחנה המרכזית ומשם לקחת 51, 69, 54 או 70 של דן, או 68 של קווים.
תודה
תודה רבה על התשובה.

הכי טוב ברכבת

שאלה שאלתית
הכי טוב ברכבת
רכבת מרחובות לת"א (יש בממוצע רכבת 3 פעמים או 4 בשעה בשעות הלחץ) ומשם קו 40 או 42 (הכוונה מתחנת סבידור/מרכז/ארלוזורוב). או להחליף בתחנה זו רכבת לכפר-סבא ולרדת בתחנת בני-ברק. משם זה 10 דקות הליכה בלבד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה