שאלה שאלתית,

שאלה שאלתית,

ואללה החלטתי לנסוע,אבל לא היה לי עם מי אז נעזרתי באתר של "המטייל",ולא יודע למה,לא מצאתי שם אף פרטנר, מסיבות מוצדקות-לא הייתי בררן (לא אותם כיוונים\תאריכים וכדומה..) והנה אני כבר מת לנסוע,מסיים ת'חיסונים שבוע הבא, וכמה שהפכתי והפכתי מה זה לא בא לי לנסוע לבד.... מה אתם עושים במקומי? מתסכל לאללה.....

sela v

New member
נשמע כמו ת"א והסביבה ../images/Emo13.gif

אני מבטיח לך שכבר במטוס תמצא הרבה אנשים שמטיילים כמוך.

Yo-man

New member
אתה לא יודע כמה שסלע צודק

זה נשמע כמו סיסמא של "ותיקים", אבל משהו באמת קורה לישראלים בחו"ל. עם מכה שאין סיכוי שפשוט תתחיל לדבר עם בן-אדם סתם ברחוב פה בארץ - שם (ובעיקר בהודו) זה בדיוק להיפך. אם היית באחת מההרצאות של על המזרח הרחוק בטח ראית שאנשים מתחילים לדבר בין עצמם עך מתי הטיסה, מה המסלול... זה ממש בקטן. במטוס זה יקרה רק עם מי שישב קרוב אליך, אח"כ תתפוס מונית עם עוד 2-3 חברה שירצו לצמצם עלויות, ובמלון יתחיל השיטפון הגדול של אנשים שכל הזמן מעבירים אינפורמציה, עוזרים, ממליצים ובעיקר מחפשים שותפים להמשך או תחילת המסע. אני יודע שזה נשמע לא הגיוני מכאן, אבל כאחד שטייל 9 חודשים לבד במזרח אני יכול להגיד לך שיהיו פעמים שתרצה להיות קצת לבד. ה"ביחד" שם כל כך חזק, שממש אין לך ממה לחשוש. (כבר בבן גוריון, בהמתנה לטיסה, אתה תזהה את החבר'ה שיוצאים "לכיוון", ומספיק שתשאל אותם אם הם יודעים על מלון מומלץ בדלהי ותראה איך הדברים מתגלגלים משם)

תודה,

נתת לי קצת ביטחון,בכל זאת ת'צמע עוד לא הייתי בכזה טיול, ובכל זאת באסה להתחיל אותו לבד, אני פשוט הולך לקראת הלא נודע ובגלל זה החששות, תודה בכל אופן.

סאקרה

New member
יחף,תרגע.

כל מה שכתבו לך -אמת ויציב. אם אתה לא ממש ממש ביישן,תמצא שותפים כבר בנתב"ג. אגב,בשדה התעופה בדלהי כדאי להזמין מונית דרך משרד,אתה משלם מראש והנג מביא אותכם עד למלון. יש כל מיני רמות של מוניות (ומחירים בהתאם). לא צריך לימוזינה ממוזגת ואם אתם 4,זה יוצא 70-80 רופי לאחד. המרכז האולטימטיבי הוא במיין באזר,במידה ואתה נוחת בדלהי. יש כמה "בסיסים" ישראלים,שאפשר לשכוח שאתה בחו"ל-כולם מדברים עברית, אוכלים שקשוקה,שניצל ופירה... מקווה שתצליח לפרוץ את המעגל הישראלי ,ללמוד קצת על המקומיים, להתארח ,לדבר הינדית בסיסית,להכיר את האוכל המקומי (מעולה!) ולהתחבר גם לתיירים מארצות אחרות. תתפלא איזה מימד חדש יקבל הטיול שלך.

sela v

New member
אני התרגלתי לאוכל המקומי

רק בלונדון
כלומר לאוכל ההודי, והיום חברים הודים מהעבודה לוקחים אותי איתם לסופרמרקט ההודי באילינג.

סאקרה

New member
כמה חבל שבארץ המסעדות ההודיות

כל כך חסרות השראה! לונדון זה המקום לאוכל הודי,ויש גם הרבה פאקיסטנים-כך שהשילוב מנצח! מי יתנני פאלאק פאניר,אלו גובי ומאלאי כופתה-במקום סעודה מפסקת...

sela v

New member
ואני מדבר כמובן

על המסעדות ההודיות האסליות-הצמחוניות ולא אלו שהוקמו כדי לרצות את הטעם הבריטי. מה גם שבגלל שאין פה בשר, ורוב הארוחה מורכבת מסוגי זרעים שונים, אז האוכל גם יחסית מאד זול.

עמית22

New member
גם בארץ יש הודיות טובות

בת"א יש את 24 רופי שמגישה טאלי מצויין, ושמעתי דברים טובים גם על מהרג'ה ברמלה.

sela v

New member
טוב לדעת

אולי נעשה את מפגש הפורום במסעדה הודית? או שהן יקרות מדי?

עמית22

New member
מפגש פורום ../images/Emo13.gif

בדיוק אתמול בשעה כזאת עשינו מפגש פורום (המזרח הרחוק) ב- 24 רופי.

jeshu

New member
קוו 780 יוצא משדה התעופה ומגיע לקונאט פלייס,שזה 10 דקות הליכה מהמיין באזאר ועולה 8 רופי.

סאקרה

New member
לא נוסע בלילה

וזו השעה שרב הישראלים נוחתים,בדיל של ה"ג'ורדיניין".

sela v

New member
אני דווקא נחתתי

איתם בשעות הבוקר בזמנו, ולצערי לקחנו מונית, וסתם היה בלאגן, אבל בסוף עזבנו אותו שילמנו לו כמה רופיות, ולקחנו אוטו-ריקשה.

jeshu

New member
זה עוד עניין אני פשוט לא סובל את כל ההתחכמויות של נהגי מוניות.

jeshu

New member
קרה גם לי נסעתי לבד.הכרתי אנשים.למדתי שלבד זה עוד יותר מוצלח. היה נהדר. ממליץ לך לנסות.

למעלה