שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

<שממש בא לי שתענו עליה> אם הייתה לכם אפשרות להתקין ווב-קאם בכל מקום שרק תרצו (כמו השירותים ב-TLV למשל) ושהווב-קאם הזו תשדר Live. באיזה מקום הייתם בוחרים להתקין אותה?

ח חחחחח יותר טוב ב...

מקלחת של היידי !!!! ושל דארה ושל ... אמממ אמבר ... לא ! היא ממש מעצבנת אותי חחח...והיא לא ממש סקסית .. עדיף במקלחת של ג'רי מיי לוב כמה שאניא והב אותה גו ג'רי הלואי שתנצח באול סטארס!!!

במקלחת של מישל מפרוייקט 2

נראה אותה דוחפת ת'ברז , חחחחחחחח , סתם , ההיתי שם במקלחת של פמלה אנדרסון , קריסטין דאנס , פריס הילטון , ג'ניפר אניסטון , וכל הכוכבות ה -
למניהן !

maya567

New member
שלי היה רציני

שירותים ב-TLV זה מעפן - כי אי אפשר לראות כל היום (אבל בטח בגלל שזה שערורייתי בסוף ישימו שם).

אתה רוצה לראות את כל ...

המבוגרים למיהם עם השומן העודף?? עם הגלגלי הצלה טבעיים? לא תמיד באות לשם כוסיות...

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני הייתי שם ווב-קאם

בדירה של גנמ"ש וסטיב. נראה לי מה זה מלהיב לראות איך ג'ודי וסטיב חיים ככה בבית ביום יום.

אמא הרגת אותי חחחחחחחחחחחחח

יו איזה קורע חחחחחח .... כמה אני צוחק כרגע .. באמת מעניין איך היא מתיחסת אליו ... חחחח

הבהרה

מדובר במיזם חדש שהולך ונרקם. לכן אני צריך תשובות
את מה אתם הייתם רוצים לראות וכרגע אתם לא יכולים?

האגוש

New member
הממ שאלה טובה

הייתי שמה במקלחת של בופי [עפר , תסתכלו על החתימה] אגב TLV זה לא יהיה ממש מצחיק אם אנשים יכנסו לשירותים אשכרה בשביל לחרבן? חחחחחחחח או עוד דבר, אם מישהי יוצאת לדייט שם [אם אפשר לקרוא לזה דייט] ואומרת לדייט שלה שהיא צריכה לשרותים? חחחחחחח אני הייתי נשפכת מצחוקקק

למעלה